Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

free time yra paskutinis. Bet jei nežinai, spausk ant bet kurio, tada išmes lentelę, kurioje parašys, kad blogą linką paspaudei, ir nurodys kurio tau reikia
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 04 13, 15:02)
free time yra paskutinis. Bet jei nežinai, spausk ant bet kurio, tada išmes lentelę, kurioje parašys, kad blogą linką paspaudei, ir nurodys kurio tau reikia

aš turėjau omeny, kad reikia paleist tą papildymą , kurį instaliavai paskutinį, na pvz. , priešpaskutinis buvo seasons papildymas, o paskutinis kurį suinstaliavau - fasion stuff (dabar tai atsiminiau), tai man reikai paleist fasion stuff ar seasons?

Atsakyti
man atrodo kad mano sims 2 nera daiktų iš mini papildymų:fashion stuff, glamour life,

ar galima kaip nors usžinot kad jie ten yra, ?
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2008 04 13, 15:38)
aš turėjau omeny, kad reikia paleist tą papildymą , kurį instaliavai paskutinį, na pvz. , priešpaskutinis buvo seasons papildymas, o paskutinis kurį suinstaliavau - fasion stuff  (dabar tai atsiminiau), tai man  reikai paleist fasion stuff ar seasons?

Ne kurį paskutinį instaliavai, o kuris paskutinis pagamintas. Juk logiška, kad Sims Pets nepripažins kokio Voyage, nes Pets pagamintas anksčiau ir jis „nežino“, kad kažkada bus pagamintas Voyage ir jam reiks jį atpažint. O Voyage „žino“, kad yra pagamintas Pets ir jį reikia pripažinti.
Aiškiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2008 04 13, 21:33)
Ne kurį paskutinį instaliavai, o kuris paskutinis pagamintas. Juk logiška, kad Sims Pets nepripažins kokio Voyage, nes Pets pagamintas anksčiau ir jis „nežino“, kad kažkada bus pagamintas Voyage ir jam reiks jį atpažint. O Voyage „žino“, kad yra pagamintas Pets ir jį reikia pripažinti.
Aiškiau?  smile.gif

aga, ačiū už atsakymą smile.gif

man labai reikia suims 2 university, nightlife, celebration stuff ir family fun stuff,

gal kas turit, gal galetumete atsiust?

arba per skype, arba duot gerą torrento nuorodą?

būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Pirksiu sims 2 žaidima Panevėžys rašyti i Redko666@gamil.com
Papildyta:
Redko666@gmail.com
Atsakyti
ar kam yra taip: namai statosi, o vat duru ir langu negalit pastatyt?

as kai noriu ikelt durys ar langa tarp sienu man rasosi : reikia statyt lauko vidury, vien uzodziu nesamones, dabar net namo nepastatysiu nei perdarysiu sad.gif

as galvojau kad building modes veikia nes galiu nama pastatyt, o pasirodo duru negaliu idet :sad.gif((
Atsakyti
gal kai pastatai gaunasi kalnas , dėlto ir neduoda ikelt durų
Atsakyti
QUOTE(Sutė @ 2008 04 16, 07:23)
gal kai pastatai gaunasi kalnas , dėlto ir neduoda ikelt durų

koks kalnas?

as statau fundamenta, o ant ju sienas, ir kai noriu ikelt durys, neleidzia
Atsakyti
Jau žinau tavo bėdą (greičiausiai) mirksiukas.gif o tu kai pastatai pamatus, sienas darai tokio pačio dydžio kaip ir pamatas? Ar palieki šiek tiek laisvos vietos?
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 04 16, 11:11)
Jau žinau tavo bėdą (greičiausiai)  mirksiukas.gif  o tu kai pastatai pamatus, sienas darai tokio pačio dydžio kaip ir pamatas? Ar palieki šiek tiek laisvos vietos?

vakar viska išinstaliavau, simsus, visus papildymus o siandien is naujo instaliavau, ir dabar viskas ok su statybom, ir langus ir durys jau galiu ikelt thumbup.gif

manau kad gal cia nuo atsisiustu daiktu is interneto, nes dabar po naujo instaliavimo net tos pakes download nera, ir gal zaidimas nesiparina
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2008 04 16, 16:30)
vakar viska išinstaliavau, simsus, visus papildymus o siandien is naujo instaliavau, ir dabar viskas ok su statybom, ir langus ir durys jau galiu ikelt  thumbup.gif

manau kad gal cia nuo atsisiustu daiktu is interneto, nes dabar po naujo instaliavimo net tos pakes download nera,  ir gal zaidimas nesiparina

papke downloads atsiranda tada kai pradedi zaisti zaidma mirksiukas.gif
Atsakyti