Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

Labas vakaras Simsų gerbėjos 4u.gif Man ir jie labai patinka tik kad jau dabar neturiu laiko kada žaisti, nes vistik atima nemažai laiko sėdint prieų jų, visą laiką suryja mergaitė, o nakties aukot nesinori doh.gif O kur dar vyras blush2.gif
QUOTE(astuškinas @ 2008 03 29, 21:31)
aš pastebėjau,kad beveik visas forumas pagrinde apie tai kaip suinstalinti simsus..gal reiktų pradžioje parašyti kaip tai padaryti?gal sumažėtų tų pačių klausimų smile.gif  o aš visai laukiu jau 3 simsų smile.gif

Tai vat taip ir geriausia būtų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Juoduke* @ 2008 03 30, 22:19)
Labas vakaras Simsų gerbėjos  4u.gif Man ir jie labai patinka tik kad jau dabar neturiu laiko kada žaisti, nes vistik atima nemažai laiko sėdint prieų jų, visą laiką suryja mergaitė, o nakties aukot nesinori  doh.gif O kur dar vyras  blush2.gif
Tai vat taip ir geriausia būtų  drinks_cheers.gif

eisiu pabandysiu sukurti temele mirksiukas.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad dar palauk, nes ankstoka kurti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 03 31, 16:45)
Man atrodo, kad dar palauk, nes ankstoka kurti  4u.gif

as ne apie tai... as kursiu temuke kurioje tik rasoma kaip susiinstaliuoti sims'sus biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
O kam? Kai pabaigsim šią temą, kitos temos pirmojoje žinutėje visą reikiamą informaciją parašyti galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 03 31, 16:55)
O kam? Kai pabaigsim šią temą, kitos temos pirmojoje žinutėje visą reikiamą informaciją parašyti galima  4u.gif

Tai geriau,kad butu viena tema apie simsus ir t.t. o kita tema kaip susiinstaliuoti simsus 4u.gif ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos..
Turiu klausimėli.. blush2.gif Parsisiunčiau sims2 free time iš www.torrent.lt viską išpakavau su daemon tools sukūriau tą virtual disk, ir kai pradeda instaliuoti ir būna maždaug 98% išmeta lentelę,kur prašo cd4.. iš kur man jį gauti? ir ką daryti kad testusi instaliavimas? juk crack įkelti prieš instaliavimą negalima,o jei išjungi tą lentelę,kur prašo cd4,tai viskas ir išsitrina,net nebėra kur kelti to crack.. Galbūt anksčiau ir buvo toks klausimėlis,bet pas jus temoj nerandu..
Iš anksto dėkoju už pagalbą 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silmana: 31 kovo 2008 - 15:57
QUOTE(gelyte52 @ 2008 03 31, 14:56)
Tai geriau,kad butu viena tema apie simsus ir t.t.  o kita tema kaip susiinstaliuoti simsus  4u.gif  ax.gif  rolleyes.gif

O kam? Dabar pagalvok, kas būtų jei visi taip darytų, ir po kelias atskiras temas darytų - būtų balaganas... rolleyes.gif Tai gal geriau būtų kad pirmoje temos žinutėje..... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
taves prašo įdėti sims 2 4 cd jei jo neturi neįrašys , gali iš to pačio www.torrent.lt parsisiūsti paprastus sims 2 ir tada turėsi visus 4 cd
jei ką neaiškiai parašiau parašyk paaiškinsiu 4u.gif
Atsakyti
Jeigu mielosios palauksit iki rytojaus, arba šiandien vėlumos, įdėsiu nuorodą iš kur parsisiųsti sims 2 ketvietą diską, kadangi yra daug norinčiųjų, pati įkeliu į internetą savo ketvirtąjį diską. 4u.gif
Atsakyti
the sims 2 ketvirtasis diskas
Atsakyti
o gal žinote iš kur parsisiusti the sims 2 free time craca
Atsakyti