Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

Nu va parsisiunciau jau tikraji sims 2 smile.gif bet tuo mano bedos ir vel nesibaigia, baigiu palukus nusiraut cry.gif parsisiunciau papildyma, sumeciau crack kur reikia, rodos viska gerai padariau, pradedu instaliuot ta papildyma, suinstaliuoja ir ismeta lentele: "this product will now ensure that your existing installation is up to date." Spaudziu OK, raso "please insert the sims 2 CD 4 to continue, o jei spaudziu X tada instaliacija dingsta ir papildymo nebera verysad.gif Zodziu, kaip supratau mano atsisiusti sims 2 yra per seni. Atsisiunciu is oficialaus sims psl ta sims 2 update ir atidarius ji, man vel ta pati ismeta "please insert the sims 2 CD 4...". Ka daryt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrė @ 2008 03 29, 14:49)
Nu va parsisiunciau jau tikraji sims 2 smile.gif  bet tuo mano bedos ir vel nesibaigia, baigiu palukus nusiraut  cry.gif parsisiunciau papildyma, sumeciau crack kur reikia, rodos viska gerai padariau, pradedu instaliuot ta papildyma, suinstaliuoja ir ismeta lentele: "this product will now ensure that your existing installation is up to date." Spaudziu OK, raso "please insert the sims 2 CD 4 to continue, o jei spaudziu X tada instaliacija dingsta ir papildymo nebera  verysad.gif Zodziu, kaip supratau mano atsisiusti sims 2 yra per seni. Atsisiunciu is oficialaus sims psl ta sims 2 update ir atidarius ji, man vel ta pati ismeta "please insert the sims 2 CD 4...". Ka daryt? verysad.gif

Tai tu čia per daemon užmoutini? Tada tiesiog turi toliau užmoutint failus su nr 2, viskas pas tave normaliai ir pas mane taip pat buvo.
Atsakyti
Bet papildyma sudaro tik vienas diskas. Is 4 disku buvo pradinis sims 2, bet kad ir idejus tu pirmu sims 2 antra diska niekas nepasikecia. Ir crack jau kokius 3 sudejau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrė @ 2008 03 29, 16:53)
Bet papildyma sudaro tik vienas diskas. Is 4 disku buvo pradinis sims 2, bet kad ir idejus tu pirmu sims 2 antra diska niekas nepasikecia. Ir crack jau kokius 3 sudejau  verysad.gif

Gal pabandyk idet simsu antru ketvirta diska?
Atsakyti
QUOTE(Cukrė @ 2008 03 29, 14:49)
Nu va parsisiunciau jau tikraji sims 2 smile.gif  bet tuo mano bedos ir vel nesibaigia, baigiu palukus nusiraut  cry.gif parsisiunciau papildyma, sumeciau crack kur reikia, rodos viska gerai padariau, pradedu instaliuot ta papildyma, suinstaliuoja ir ismeta lentele: "this product will now ensure that your existing installation is up to date." Spaudziu OK, raso "please insert the sims 2 CD 4 to continue, o jei spaudziu X tada instaliacija dingsta ir papildymo nebera  verysad.gif Zodziu, kaip supratau mano atsisiusti sims 2 yra per seni. Atsisiunciu is oficialaus sims psl ta sims 2 update ir atidarius ji, man vel ta pati ismeta "please insert the sims 2 CD 4...". Ka daryt? verysad.gif

Zinau tavo problema. ir sprendziant is pirmo sakynio matos kad turi nelegaliu simsus, nes atsisiuntei tad reiks internete paieskot ketvirto simsu disko legalaus, zinau kad toks tikrai yra. esu pati atsisiuntus, ir isirasiau i diska. Tai va tau ji idejus ten viskas atsinaujins ir viskas bus ok. o creka mest reikia tada kai simsai buna irasyti.
Atsakyti
Aciu 4u.gif bandysiu ieskoti...
Atsakyti
aš pastebėjau,kad beveik visas forumas pagrinde apie tai kaip suinstalinti simsus..gal reiktų pradžioje parašyti kaip tai padaryti?gal sumažėtų tų pačių klausimų smile.gif o aš visai laukiu jau 3 simsų smile.gif
Atsakyti
Jeigu reikia ketvirto disko antrų simsų, kreiptis į mane ax.gif galiu padėti
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2008 03 29, 23:31)
aš pastebėjau,kad beveik visas forumas pagrinde apie tai kaip suinstalinti simsus..gal reiktų pradžioje parašyti kaip tai padaryti?gal sumažėtų tų pačių klausimų smile.gif  o aš visai laukiu jau 3 simsų smile.gif

kiekvienam ta pati aiskinam kas is to kad pradzioje parasysime kaip instaliuoti, juk visi tingi ieskoti , ir nori asmeniskai kad jam paaiskintu rolleyes.gif
Atsakyti
o man jau atsubodo simsai dbar tik dc++ duodu sarinti blush2.gif
Atsakyti
sveiko,jai galite padekite man.atsisiunciau sims2 seasons ir kai jau susiinstaliavau praso kazkokio disko o as jo neturiu.cia panasiai kaip el mar ji i kazkur ta diskeli gavo. gal galite pasakyti is kur?
ir dar viena problema kai bandau pasileisti paprastus the sims2 taj neleidzia nes raso kad please insert the sims2 seasons disk. ir ten prie the sims seasons yra dar maziukas TM o prie paprastu nera .na zodziu tikra maisalyne bet tikiuosi kas nors supras ir pades 4u.gif
Atsakyti
jo jo tas simsu instaliavimas atsibodo ir man...parsisiunti kol sutvarkai gali gala gauti...pati nezaidziu bet del vaiku noriu tai prasedziu po keles valandas kol patvarkau...skaiciau cia visur bet kazko nesigauna ir man si karta instaliuoti sims 2 pets kame ten diela nepagaunu kampo...jo temele atskira galetu buti simsu instaliavimo biggrin.gif nes kazkaip nedaeina niekaip kai tiek daug aprasymu skaitai viskas susimaiso galvoje...nezinau gal man vienai biggrin.gif
Atsakyti