Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

Gali ant bet kurio spausti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu gerai isextratinau dabar va kas atsirado tai ka daryt doh.gif

http://img221.images...74628997iu5.png
Atsakyti
kaip parsisiusti ir susitvarkyti sims? man nieko nesigauna verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 03 09, 15:59)
Nu gerai isextratinau dabar va kas atsirado tai ka daryt  doh.gif

Pabandyk spausti Autorun, o jei nepaleis tada bandyk užmoutinti per daemon tool rld-s2sa (image files) tą, kur diskas parodytas
Papildyta:
QUOTE(jaunamama @ 2008 03 09, 16:21)
kaip parsisiusti ir susitvarkyti sims? man nieko nesigauna verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nepatingėkit panelės, moterys ir vaikinai pasiskaityti 1-5 lapus atgal, viskas yra parašyta
Atsakyti
Nu uzmoutinau viskas ok suvedziau koda ir praso dabar manes Please insert The Sims 2 CD 4 to continue tai is kur ta CD gaut? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 03 09, 19:02)
Nu uzmoutinau viskas ok suvedziau koda ir praso dabar manes Please insert The Sims 2 CD 4 to continue  tai is kur ta CD gaut?  ax.gif

Reikia turėti The sims 2 kompaktą, arba būti parsisiuntus kopiją. Šiuo atveju, mes niekuo padėti negalim.
Atsakyti
dabar kai viska beveik padariau mano ismete tokia lentele kai noriu paspaust ant season simsu please insert the correct DVD-ROM, select ok and restart application tai ka daryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo El Mar: 10 kovo 2008 - 10:38
Jei pas tave yra bon voyage ar free time, turi rinktis kažkurį iš jų (priklauso nuo to ką turi, jei turi abu, spausk ant free time, jei free time neturi, spausk bon voyage), o ne seasons, nes tai ne paskutinis papildymas.
Atsakyti
o jeigu neturiu nei to nei to turiu tik the sims 2 ir viskas
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 03 10, 13:00)
o jeigu neturiu nei to nei to turiu tik the sims 2 ir viskas

Nelabai moku paaiškint, bet turi seasons dar kartą pirmąjį diską užmoutint, kad pasileistų rolleyes.gif
Atsakyti
nelabai supratau
Atsakyti
O nucrackinai?
Atsakyti