Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

Noriu pasiklaust. Kas mano simsei atsitiko, kad ji vemia? Serga ar laukiasi? Nes jokių to ženklų nebuvo, arba nepastebėjau blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Va mano daemon lotuliukas.gif tai ka cia spaust doh.gif

http://img408.images...89085478ik9.png
Atsakyti
Įrenginys 0: [E:] Tuščias

Va mano daemon lotuliukas.gif tai ka cia spaust doh.gif

Galėjo apsinuodinti maistu

Noriu pasiklaust. Kas mano simsei atsitiko, kad ji vemia? Serga ar laukiasi? Nes jokių to ženklų nebuvo, arba nepastebėjau blush2.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Enary @ 2008 03 04, 14:06)
Ai, dar... kaip kompiuteryje issaugoti simsu foto...Ar galima jas kaip nors paziureti neisijungus zaidimo, ar tik zaidime?Pvz, noriu nusiusti per skype foto, kaip ja issikelti?

Paprašyk, kad tave nufotografuotų kitas simsas, ar pati fotografuokis. Išsaugotos nuotraukos atsiduria My documents -> EA games -> The sims 2 -> Storytelling. Iš čia gali siųsti ką nori 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 04 kovo 2008 - 19:27
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 03 04, 20:31)
Įrenginys 0: [E:] Tuščias
Galėjo apsinuodinti maistu
Papildyta:
Paprašyk, kad tave nufotografuotų kitas simsas, ar pati fotografuokis. Išsaugotos nuotraukos atsiduria My documents -> EA games -> The sims 2 -> Storytelling. Iš čia gali siųsti ką nori  4u.gif

Aciu 4u.gif o is ten kur F4 paspaudi, tu negalima, ane? unsure.gif
Atsakyti
Jei jos atsiranda tame nurodytame kataloge, galima
Atsakyti
Jos visos tame kataloge atsiranda wink.gif
Atsakyti
galima jusu paklausti kai parsiusinti namus kur juos reikia ideti?????prasau atsakykite 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif smile.gif biggrin.gif biggrin.gif ax.gif ax.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
is kur parsisiusti sims? blush2.gif g.gif g.gif
Papildyta:
is kur galima parsisiusti sims? blush2.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxlovexx @ 2008 03 05, 17:11)
galima jusu paklausti kai parsiusinti namus kur juos reikia ideti?????prasau atsakykite 4u.gif  4u.gif  4u.gif  smile.gif  smile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ax.gif  ax.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

My documents -> EA games -> The sims 2 -> Downloads
Papildyta:
QUOTE(jaunamama @ 2008 03 05, 17:43)
is kur galima parsisiusti sims? blush2.gif  g.gif  g.gif

The sims 2
Atsakyti
siaip man tai atrodo kad reik ieskoti google 4u.gif 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
TheSims3 - labiausiai intriguojanti naujiena. Jau atsirado oficiali šio žaidimo svetainė, tačiau tik kovo 19 dieną atsiras pirmosios naujienos.
http://thesims3.ea.com
Atsakyti
Zinot ka dar atsisiunciau per torrenta The sims deluxe ir kai noriu ji per daemon atsidaryti man ismeta tokia lentele

The sims2 is already installed. Please uninstall The sims 2 if you wish install the sims 2 deluxe tai ka daryti 4u.gif
Atsakyti