Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

QUOTE(Brooke @ 2008 03 01, 18:52)
Ir nei vienas neužsimountin'a, ane g.gif? Tada tikrai kažkas su kompaktais (greičiausiai tuo ketvirtu) bus..

Negali būt žinok, pas mane nei subraižytas nei nieko... g.gif Va dabar dar kartą instalinu juos... (sims2)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 01 kovo 2008 - 18:55
Niu va pirmus man normaliai instalinau pabaigoj buvo QUIT ir LAUNCH (ar play)
thumbup.gif
Tik nežinau dabar kaip bus su pets ir kitom...
O su kitom tai tas pats... Užmountinau ir dėjau cd nieko... verysad.gif
Papildyta:
O ką jūs visos darot kai jum prašo cd4?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 01 kovo 2008 - 19:20
Nu pagal idėją, tai įdedam reikiamą CD, paspaudžiam OK, baigiam instaliaciją, tada paspaudžiam Quit arba ne Quit ir susidėjusios crack'us ar kompaktus einam žaist wink.gif Tavo situacija nėra standartas, normaliai taip neturėtų darytis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 01 kovo 2008 - 20:16
QUOTE(Brooke @ 2008 03 01, 20:13)
Nu pagal idėją, tai įdedam reikiamą CD, paspaudžiam OK, baigiam instaliaciją, tada paspaudžiam Quit arba ne Quit ir susidėjusios crack'us ar kompaktus einam žaist wink.gif Tavo situacija nėra standartas, normaliai taip neturėtų darytis wink.gif

Nu ir man keista... g.gif Man visgi kyla įtarimas kad ugniasinė ar antivirusinė čia man stabdo...
Nes sims2 normaliai viskas o kitos tai doh.gif Bandžiau va ką tik bon voyage įdėjau ketvirtą cd krauna lyg ir viskas gerai tik tada antivirusinė išmeta lentelę (ne zone alarm kas keisčiausia bet lentelė tokia kaip zone alarm reik rinktis tarp SKIP ir DENY. Paspaudžiu SKIP nes jei DENY tai atsitinka taip kas atsitinka kai prašo cd4 paspaudus cancel - išsitrina.jei būtų virusas būtų kitaip.) ir išlenda lentelė prašanti cd 4 nors jis įdėtas doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 01 kovo 2008 - 20:28
Pabandyk ugniasienę atjungti visai
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 03 01, 14:54)
Dar kartli klausiu gal zinote kaip pets atskiras dalis instaliuot  4u.gif

Jeigu tų dalių yra daug (failų galūnės baigiasi *.00, *.01, .... , *.n), tai reikia patį pirmą (*.00) išarchyvuoti (extract here ar panašiai). Tas failas pats paims reikiamą informaciją iš kitų failų. Tada jau galėsi instaliuoti.
Jeigu yra ~4 faila, kurių galūnė *.cue, *.mdf ir panašiai, tai paleisk per Daemon tools, Alcohol 120% ar kitą panašią programą ir instaliuok.
Jei ką, dėk screeną, žiūrėsiu, kokia pas tave situacija.

QUOTE(Brooke @ 2008 03 01, 15:28)
Tu žmoniškai klausimą suformuluok

Normaliai suformulavo. Įmanoma suprast, ko klausia.
Atsakyti
sveiki,gal galetumet pagelbeti,dukra labai nori simsu,atsisiuntem is torrent.lt ,bet toliau nezinau ka daryti,niekad nesiunciau zaidimu ,tik filmus,geltoni failiukai (papkutes)o ka su jom toliau daryti g.gif
Atsakyti
as juos irasinejau su programa DEAMON Tools su ja irasineju visus zaidimus
Atsakyti
Gal žinot iš kur būtų galima parsisiųsi Sims 2 sex in the city?
Atsakyti
QUOTE(Sutė @ 2008 03 02, 22:18)
as juos irasinejau su programa DEAMON Tools su ja irasineju visus zaidimus

i ka juos reikia irasyti,i CD?ir kur ieskoti tos programos?Aciu
Atsakyti
Nu as atsisiunciau pets dalimis 1.2.3.4.5.6.7.8 ir nezinau kaip instaliuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 03 03, 10:00)
Nu as atsisiunciau pets dalimis 1.2.3.4.5.6.7.8 ir nezinau kaip instaliuot  blush2.gif

ta prasme net nereikejo instaliuoti,tik susizipinai ir psio?o is kur atsisiuntei,nes I temoje kur idetos nuorodos beveik visos neatsidaro,raso,kad failai istrinti
Atsakyti