Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 29, 13:49)
Bet jie instaliuoti, aš jų instaliavus net neliečiau.  g.gif O paspaudus quit išsijungia...
Papildyta:

pas mane įdėtas bon voyage crackas į bon voyage tsbin. Ar reik ir pets įdėt?
Pas mane niekas nesusijungia cry.gif doh.gif

nereikia i pets deti
turbut pets nelabai gerai susiinstaliavo, bandyk isinstaliuoti ir vel suinstaliuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 02 29, 12:16)
nereikia i pets deti
turbut pets nelabai gerai susiinstaliavo, bandyk isinstaliuoti ir vel suinstaliuoti  mirksiukas.gif

Tai žinok pas mane visada tokias lenteles meta kai instaliuoju kelias dalis doh.gif g.gif
Tai aš nesuprantu, crack'as tik savo dalių savo tsbin'uose ane? Pas mane taip ir yra vis tiek nesusijungia. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 29 vasario 2008 - 12:18
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 29, 14:18)
Tai žinok pas mane visada tokias lenteles meta kai instaliuoju kelias dalis  doh.gif  g.gif
Tai aš nesuprantu, crack'as tik savo dalių savo tsbin'uose ane? Pas mane taip ir yra vis tiek nesusijungia.  verysad.gif

nu taip
net nezinau ka cia pasakyti nes man taip nebuna uztenka tik paskutiniosios dalies cracko ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 29, 10:18)
Tai žinok pas mane visada tokias lenteles meta kai instaliuoju kelias dalis  doh.gif  g.gif
Tai aš nesuprantu, crack'as tik savo dalių savo tsbin'uose ane? Pas mane taip ir yra vis tiek nesusijungia.  verysad.gif

Tu gal kelias dalis į vieną katalogą instaliuoji, netyčia? Man taip kartą buvo, kai vieną papildymą per neapsižiūrėjimą suinstaliavau į kito katalogą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 02 29, 12:46)
Tu gal kelias dalis į vieną katalogą instaliuoji, netyčia? Man taip kartą buvo, kai vieną papildymą per neapsižiūrėjimą suinstaliavau į kito katalogą doh.gif

Ne, pas mane atskiruose unsure.gif
Atsakyti
Suinstaliuok pets iš naujo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2008 02 29, 15:39)
Suinstaliuok pets iš naujo wink.gif

Instaliavau, tas pats verysad.gif
Dabar galvoju kartais čia ne mano antivirusinė ar ugniasinė nestabdo sujungimo dalių? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 29 vasario 2008 - 16:26
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 29, 16:25)
Instaliavau, tas pats  verysad.gif
Dabar galvoju kartais čia ne mano antivirusinė ar ugniasinė nestabdo sujungimo dalių?  g.gif

Abejoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2008 02 29, 18:25)

Tai tada kodėl nesujungia???? Nesuprantu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 29, 18:47)
Tai tada kodėl nesujungia???? Nesuprantu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

as craka idejau i sims2 tsbin ir i pets tsbin nors naujausias yra bon voyage bet i ten nieko nedejau
Atsakyti
Jeigu dalimis atsisiuntei simsu papildyma pets tai kaip ji instalint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 02 29, 19:19)
as craka idejau i sims2 tsbin ir i pets tsbin nors naujausias yra bon voyage bet i ten nieko nedejau

Ir taip dariau ir visaip - nesusijungia verysad.gif Tik kad nebemeta tos lentelės... g.gif
Atsakyti