Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

QUOTE(roberciukas @ 2008 02 25, 10:08)
kokius simsus turi nes erotic dreams ir sex and the city neleidzia  mirksiukas.gif

unsure.gif
Sims 2.
Neleidžia.
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2008 02 25, 17:41)
unsure.gif
Sims 2.
Neleidžia.

Man irgi buvo tas pats tik laaabai seniai rolleyes.gif Nebepamenu ką dariau bet susitvarkė.... g.gif
Atsakyti
O gal kas gali pasakyt kaip... nes labai noriu turėt normaliai viską... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2008 02 25, 21:20)
O gal kas gali pasakyt kaip... nes labai noriu turėt normaliai viską... wub.gif

isisinstaliuok lauk ir instaliuok per nauja doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer*Night @ 2008 02 24, 19:14)
sweikos gal galite padeti,mano paaugliuke dukrele (simsuose) nenori daryti namu darbu .gal zinote ka padaryti kad noretu.

jei nedaro tai galbut truksta fun leisk pazaist koki zaidima ir paskui jau kaip didele eis biggrin.gif
Atsakyti
Paskutinis simsų papildymas jau išleistas, todėl jau galite jį parsisiųsti. Free time siųskitės iš čia

Belieka mums laukti TheSims3, kurį žada išleisti kitais metais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 02 27, 21:05)
Paskutinis simsų papildymas jau išleistas, todėl jau galite jį parsisiųsti. Free time siųskitės iš čia

Belieka mums laukti TheSims3, kurį žada išleisti kitais metais smile.gif

Koks fainas papildymas, gaila, kad pas mane laptopas verysad.gif Negaliu apkraut biggrin.gif

O gal žinot kaip susilaukt šuniuko mažo per pets papildymą doh.gif Nes man niekaip neduoda kaip jį pasidaryt, o nusipirkt mažyčio ir neišeina, o jie faini tokie biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 02 27, 21:06)
Koks fainas papildymas, gaila, kad pas mane laptopas verysad.gif  Negaliu apkraut biggrin.gif 

O gal žinot kaip susilaukt šuniuko mažo per pets papildymą doh.gif  Nes man niekaip neduoda kaip jį pasidaryt, o nusipirkt mažyčio ir neišeina, o jie faini tokie  biggrin.gif  biggrin.gif

Turi turėti 2 šunis, patelę ir patiną. Jie turi būti laaabai gerai susidraugavę (tai padarys tik jie patys per tam tikrą laiką) Tada ir tu turi susidraugauti su patinėliu irgi turite būti geri draugai, ir turi pastatyti būdą. Tada paspaudi and šuniuko ir pasirenki TRY FOR PUPPIES (taip man atrodo) Tada jie sueis į būdą ir įvyks "gaminimo" procesas. biggrin.gif
Jei išgirsi švelnią muzikėlę, kai išlips jie iš būdos reiškia tavo patelė laukiasi. Po 3 dienų ji atsives šuniukų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 27 vasario 2008 - 22:21
tai kad dar vienas papildymas neisleistas (tik gal ten mini papildymas)kur yra daiktai virtuves ir vonios ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 02 28, 10:58)
tai kad dar vienas papildymas neisleistas (tik gal ten mini papildymas)kur yra daiktai virtuves ir vonios  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Ten mini papildymas
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 02 28, 14:15)
Ten mini papildymas

bet vis visvien papildymas juk ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roberciukas: 28 vasario 2008 - 12:28
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 27, 23:19)
Turi turėti 2 šunis, patelę ir patiną. Jie turi būti laaabai gerai susidraugavę (tai padarys tik jie patys per tam tikrą laiką) Tada ir tu turi susidraugauti su patinėliu irgi turite būti geri draugai, ir turi pastatyti būdą. Tada paspaudi and šuniuko ir pasirenki TRY FOR PUPPIES (taip man atrodo) Tada jie sueis į būdą ir įvyks "gaminimo" procesas.  biggrin.gif
Jei išgirsi švelnią muzikėlę, kai išlips jie iš būdos reiškia tavo patelė laukiasi. Po 3 dienų ji atsives šuniukų.  mirksiukas.gif

Uch, ačiū labai, reiks pabandyt biggrin.gif
Atsakyti