QUOTE(Calaquendi @ 2008 02 22, 21:22)
Lineage II žaidžiu. Irgi MMORPG žaidimas, kaip ir Perfect World. Nežaidžiu žaidimų, kur grafika negraži. Žaidimo pobūdis kaip ir tavo aprašytojo. Man irgi patiktų šiame forume apie L2 pakalbėt. Buvau radusi porą žaidėjų, bet dingo žaidimų tema, tuo pačiu ir jų neberadau.
Nesu žaidus L2, bet kai ieškojau info apie PW radau daug "karštų diskusijų" apie tai kursi žaidimas geresnis, kad PW nenukonkuruos L2 ir pan..
Gal reiktų sukurt temą apie MMORPG žaidimus
Man kiek sim'su esu žaidus nuo kodų jie negenda. Atsimenu turėjau rusų k., tai kažkas buvo užėję - bežaidžiant nei iš šio nei iš to išsijunginėdavo, bet tikrai abejoju, kad nuo kodų, labiau gal kompaktai susidrožė, gal kompas kvailiojo. Ir vartelių neužsidarymas ne nuo kodų

pastrigo grafika ir tiek (nebent kokį spec kodą suvedei kad varteliai nesidarinėtų

)..
Man sims įdomu - kurti šeimą, statyti ir įrenginėti namą, paskui truputį pažaidžiu ir atsibosta.. Gal yra toks kodas nuo kurio visi sims'o "poreikiai" užsipildytų žaliai?

Aišku sąžiningas žaidimas suteikia azarto jausmą - daugiau pinigų - daugiau pramogų ar gražių daiktų, bet tai ne man, didžiausias malonumas įrenginėt namą, o už pradinius pinigus gaunas toks vidutiniškai vidutinis - neįdomu