Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

sveikos mamytės. 4u.gif
prisijungsiu prie jūsų gausaus būrio.
žinot man nepasileidžia open for business nestuke.gif nes reikia cracko. ax.gif blush2.gif
gal kas galit jį įmest? mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, nu aš dar pas jus neaktyvi ir apskritai " ne simsinė"

help.gif help.gif Šiandien gavau seasons diską ir prašo kodo...Man jo draugė neužrašė doh.gif help.gif Skubiai reikalingas kodas!!!
Atsakyti
QUOTE(SkyClouds @ 2008 02 24, 18:03)
Sveikos, nu aš dar pas jus neaktyvi ir apskritai " ne simsinė"

help.gif  help.gif  Šiandien gavau seasons diską ir prašo kodo...Man jo draugė neužrašė doh.gif  help.gif  Skubiai reikalingas kodas!!!

Aš į až atsiųsiu, ok? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2008 02 22, 21:22)
Lineage II žaidžiu. Irgi MMORPG žaidimas, kaip ir Perfect World. Nežaidžiu žaidimų, kur grafika negraži. Žaidimo pobūdis kaip ir tavo aprašytojo. Man irgi patiktų šiame forume apie L2 pakalbėt. Buvau radusi porą žaidėjų, bet dingo žaidimų tema, tuo pačiu ir jų neberadau.

Nesu žaidus L2, bet kai ieškojau info apie PW radau daug "karštų diskusijų" apie tai kursi žaidimas geresnis, kad PW nenukonkuruos L2 ir pan..
Gal reiktų sukurt temą apie MMORPG žaidimus g.gif

Man kiek sim'su esu žaidus nuo kodų jie negenda. Atsimenu turėjau rusų k., tai kažkas buvo užėję - bežaidžiant nei iš šio nei iš to išsijunginėdavo, bet tikrai abejoju, kad nuo kodų, labiau gal kompaktai susidrožė, gal kompas kvailiojo. Ir vartelių neužsidarymas ne nuo kodų tongue.gif pastrigo grafika ir tiek (nebent kokį spec kodą suvedei kad varteliai nesidarinėtų lotuliukas.gif )..
Man sims įdomu - kurti šeimą, statyti ir įrenginėti namą, paskui truputį pažaidžiu ir atsibosta.. Gal yra toks kodas nuo kurio visi sims'o "poreikiai" užsipildytų žaliai? biggrin.gif Aišku sąžiningas žaidimas suteikia azarto jausmą - daugiau pinigų - daugiau pramogų ar gražių daiktų, bet tai ne man, didžiausias malonumas įrenginėt namą, o už pradinius pinigus gaunas toks vidutiniškai vidutinis - neįdomu biggrin.gif
Atsakyti
sweikos gal galite padeti,mano paaugliuke dukrele (simsuose) nenori daryti namu darbu .gal zinote ka padaryti kad noretu.
Atsakyti
QUOTE(atsringa @ 2008 02 24, 20:56)
Nesu žaidus L2, bet kai ieškojau info apie PW radau daug "karštų diskusijų" apie tai kursi žaidimas geresnis, kad PW nenukonkuruos L2 ir pan..
Gal reiktų sukurt temą apie MMORPG žaidimus  g.gif

Man kiek sim'su esu žaidus nuo kodų jie negenda. Atsimenu turėjau rusų k., tai kažkas buvo užėję - bežaidžiant nei iš šio nei iš to išsijunginėdavo, bet tikrai abejoju, kad nuo kodų, labiau gal kompaktai susidrožė, gal kompas kvailiojo. Ir vartelių neužsidarymas ne nuo kodų  tongue.gif  pastrigo grafika ir tiek (nebent kokį spec kodą suvedei kad varteliai nesidarinėtų  lotuliukas.gif )..
Man sims įdomu - kurti šeimą, statyti ir įrenginėti namą, paskui truputį pažaidžiu ir atsibosta.. Gal yra toks kodas nuo kurio visi sims'o "poreikiai" užsipildytų žaliai?  biggrin.gif Aišku sąžiningas žaidimas suteikia azarto jausmą - daugiau pinigų - daugiau pramogų ar gražių daiktų, bet tai ne man, didžiausias malonumas įrenginėt namą, o už pradinius pinigus gaunas toks vidutiniškai vidutinis - neįdomu  biggrin.gif

Maxmotive, bet jis kazkodel man nebeveikia
Atsakyti
Na vat, susitvarkiau Simsus, tik neleidžia statyt namo doh.gif nieko nesuprantu.
Nusicrackinau, o dabar pačio melonumo nebėr... gal žinot kodėl? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2008 02 24, 22:43)
Na vat, susitvarkiau Simsus, tik neleidžia statyt namo  doh.gif  nieko nesuprantu.
Nusicrackinau, o dabar pačio melonumo nebėr... gal žinot kodėl? blush2.gif

kokius simsus turi nes erotic dreams ir sex and the city neleidzia mirksiukas.gif
Atsakyti
kad leistu statyti nama , reikia tureti simsu pirma diska , jei jo neturi , tai neleis statyti namu
na kad vaikas darytu namu darbus juos reikia priversti
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 02 25, 10:08)
kokius simsus turi nes erotic dreams ir sex and the city neleidzia  mirksiukas.gif

O visi čia tie Erotic dreams ir sex and the city yra tikrųjų kūrėjų? Aš tai abejoju nes oficialiame saite apie tokius net nekalbama g.gif va čia galite pažiūrėti visas oficialias ir orginalias dalis kurios tikrai yra kūrėjų:
http://thesims2.ea.c...php?pid=pcgames
O tuo labiau kad per google vaizdus pažiūrėjau žaidimo nuotraukas - rūbai viršuj su žvaigždute (kai kuri simsus) reiškia rūbai ne kūrėjų kurti. Manau čia yra 'padielkos' nors jei įrodysite kad tikri ne šiaip žmogelių sukurti, patikėsiu g.gif
Ir dar - žaidimo viršelis - ne su simsų paveikslėliais, o su mergom iš interneto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 25 vasario 2008 - 10:41
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 25, 12:33)
O visi čia tie Erotic dreams ir sex and the city yra tikrųjų kūrėjų? Aš tai abejoju nes oficialiame saite apie tokius net nekalbama  g.gif va čia galite pažiūrėti visas oficialias ir orginalias dalis kurios tikrai yra kūrėjų:
http://thesims2.ea.c...php?pid=pcgames
O tuo labiau kad per google vaizdus pažiūrėjau žaidimo nuotraukas - rūbai viršuj su žvaigždute (kai kuri simsus) reiškia rūbai ne kūrėjų kurti. Manau čia yra 'padielkos' nors jei įrodysite kad tikri ne šiaip žmogelių sukurti, patikėsiu  g.gif
Ir dar - žaidimo viršelis - ne su simsų paveikslėliais, o su mergom iš interneto.

cia tuos simsus kure rusai todel gal jie ir nera originalus bet koks gi skirtumas parsisiusk is interneto daiktu simsams ir jie visi bus su zvaigzdute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 02 25, 10:46)
cia tuos simsus kure rusai todel gal jie ir nera originalus bet koks gi skirtumas parsisiusk is interneto daiktu simsams ir jie visi bus su zvaigzdute  mirksiukas.gif

Aišku. Žinau kad su žvaigždute, bet aš tai pasakiau tam kad tai rodo kad yra netikrų kūrėjų. mirksiukas.gif
Reiškia neorginalūs.
Atsakyti