Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

kodai lengvina zaidima biggrin.gif , o kad kenktu tai nezinau
Atsakyti
QUOTE(Jurga.~ @ 2008 02 22, 15:11)
girdėjau kažkur. Gal ir neteisybė, dėl to ir klausiu.

as buvau isivedus pinigu koda tai paskui kiemo vartai nebeuzsidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 02 22, 16:11)
as buvau isivedus pinigu koda tai paskui kiemo vartai nebeuzsidare  biggrin.gif

O man tai pradėjo išsijunginėt žaidimas kai per dažnai kodus naudoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 22, 16:32)
O man tai pradėjo išsijunginėt žaidimas kai per dažnai kodus naudoju  g.gif

as tai jau nebenaudoju to kodo irnesakyk.gif tie pinigai ir taip susikaupia o kitu kodu man kazko neleidzia naudot ismeta eror rolleyes.gif bet kad tikrai teisingai suvedu unsure.gif
Atsakyti
nu turiu bėdą. įsiinstaliavau sims2. veikia 4u.gif (pavydėkit dabar man tongue.gif ) ale diskai tai ne mano. įrašyt neleidžia, įrašius nepasileidžia, tiksliau tariant biggrin.gif
ką daryt? Kokio crack'o reik, ir kur gaut? kad gelėčiau žaist ir be diskų.
Rašykit į až jei nesunku, nes paskui velnių gausit, būsiu dėkinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(atsringa @ 2008 02 21, 20:07)
Simsai buvo mano pats megstamiausias zaidimas, bet pazaidi pazaidi ir atsibosta.. susiradau pakaitala Perfect World. Zaidziamas on-line. Grazi grafika, taip pat kaip simsuose susikuri veikeja (galimybe keisti kuno sudejima, veido bruozus, plaukus, akis ir t.t.).. tik rubu kaip simsuose jau bet kokiu neapsirengsi, nes rubus arba perki arba gauni vykdydamas misijas, dar kazkaip savus galima susikurt..  Sis zaidimas manes is pradziu nesudomino, nes nemegstu tokiu kur reik kazka zudyt, bet kaip pabandziau patiko, nes ne tik vykdant kokia misija reik kazka nuzudyt, bet ir kazka surast, kazka kazkam pristatyt. Po pasauly laksto daug kitu veikeju is viso pasaulio, galima tarpusavyje bendraut, padet vykdyt misijas ir t.t. Zaidimo esme tobulinti savo veikeja - kelti LVL (level), ivaldyti ivairius skill'us..
Gaila SM ner temos kur bendrautu sio zaidimo fanes, nes pati kol ka issiaiskinu ir info normaliai surinktos kas ir kaip nerandu.. pagalvojau, kad nors cia galiu pasidalint savo ispudziais  lotuliukas.gif  4u.gif

Lineage II žaidžiu. Irgi MMORPG žaidimas, kaip ir Perfect World. Nežaidžiu žaidimų, kur grafika negraži. Žaidimo pobūdis kaip ir tavo aprašytojo. Man irgi patiktų šiame forume apie L2 pakalbėt. Buvau radusi porą žaidėjų, bet dingo žaidimų tema, tuo pačiu ir jų neberadau.
Atsakyti
na simsai pradejo streikuoti nemanau , kad nuo kodu , nu bet gal nesiginciju , as jau ilgai zaidziu simsus , naudoju visus kodus ir man jie veikia puikiai
o kad veiktu kiti kodai , kuriu yra labai daug as parasysiu ryt arba poryt smile.gif
Papildyta:
na ir kad veiktu simsai ir butu visi diskai parsisiusk is www.torrent.lt sims 2 ir viskas bus ok , bus ir cracas ir visi diskai
Atsakyti
sveikutės. 4u.gif
gal kas turit Open For Business crack'ą? blush2.gif Man labai reikia. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Nepasileidžia man the sims castaway stories, išmeta lentelę, kurioje rašo The procedure entry point ReadProcessorPwrScheme could not be located in the dynamic link library POWRPROF.DLL

Ką daryti?
Atsakyti
Kaip padaryti, kad fotos butu riškios doh.gif
Atsakyti
kas tas fotos g.gif , jei vaizdas neryskus , manau cia reikia paciam kompiuteryje nustatyti ryskesni vaizda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sutė: 24 vasario 2008 - 00:49
Nuotraukos ax.gif kaip fotkinu šeima gaunasi susilieta doh.gif
Atsakyti