Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

nu pabandyk jei kas dar klausk
Atsakyti
QUOTE(Sutė @ 2008 02 14, 17:15)
nu pabandyk jei kas dar klausk

viskas gavosi thumbup.gif aciu aciuks.gif
Atsakyti
nu va kaip gerai clap_1.gif dziaugiuosi , kad padejau 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote is kur ir kaip atsisiusti simsu papildima pets doh.gif
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 02 15, 11:28)

is www.torrent.lt , www.baltracker.net , www.bt-geras.com www.limpo.lt
uzteks adresu ar dar reikia ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roberciukas: 15 vasario 2008 - 11:48
QUOTE(El Mar @ 2008 02 15, 09:28)

pets
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 02 15, 16:53)

bet ten labai ilgai siustis reikia
Atsakyti
as visad siunciuos is www.torrent.lt , nu ir ilgokai siuncias , man perods per 24 val atisiunte
kitais tinklapiais nepasitikiu , vat is torrent niekada neparsisiunciau su virusu , o kai siunciaus is kitu , tai vis papuldavo virusas is visu baisiausias trojan
Atsakyti
Kodėl ilgai? Per 2 dienas parsisiunčia. Jei failas siunčiamas iš rapidshare nemokamai, po jo parsiuntimo turi praeiti 90 minučių, kad galėtum siųsti toliau.

Aš darau taip, namuose siunčiu ir dar darbe pajungiu siuntimą, tai gaunasi, kad per dieną galiu parsisiųsti
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 02 15, 17:21)
Kodėl ilgai? Per 2 dienas parsisiunčia. Jei failas siunčiamas iš rapidshare nemokamai, po jo parsiuntimo turi praeiti 90 minučių, kad galėtum siųsti toliau.

Aš darau taip, namuose siunčiu ir dar darbe pajungiu siuntimą, tai gaunasi, kad per dieną galiu parsisiųsti

bet ten kur as rasiau adresus man parsisiuncia per max. 1 val g.gif tai tada 2 dienos man atrodo daug ax.gif
beje man reikia laukti ne 90 min. kaip parasei o 120 min. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roberciukas: 15 vasario 2008 - 15:24
nu ar parsisiuntei sims 2
Atsakyti
isinstaliavau papildyma pets, bet kai noriu ji paleist man raso insert orginal dick.
Atsakyti