Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

As daabar nezinau parsisiunciau pratesima nu simsu ir nezinau kaip instalint kad jis veiktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 09, 12:20)
Radau vieną saitą kur yra visas sąrašas daiktų parsisiuntimo saitų.  mirksiukas.gif
http://www.linkelink.nl/the_sims_2.htm

QUOTE(reginute/rugile @ 2008 02 09, 21:21)
http://www.skysims2.com/downloads.php
Cia labai daug graziu dalykeliu thumbup.gif ,
(Visokiausiu drabuzeliu ir besilaukiancioms simsems)
uzsukit tikrai verta ir viskas nemokamai thumbup.gif

labai didelis dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
zaidziau castaway bet man nepatiko tik as uzduociu nevykdziau ir is karto ejau i laisva zaidima bet nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
negi niekas jau nezaidzia simsu unsure.gif gal kas ka naujo suzinojo rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos bye1.gif , net nustebau , kai pamaciau sia temele , maniau as viena zaidziu simsus , pasirodo ne thumbup.gif
na ir kaip jum tie simsai ?
as turiu beveik visus papildymus , bet labiausiai man patinka season ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sutė @ 2008 02 14, 12:26)
sveikos bye1.gif  , net nustebau , kai pamaciau sia temele , maniau as viena zaidziu simsus , pasirodo ne  thumbup.gif
na ir kaip jum tie simsai ?
as turiu beveik visus papildymus , bet labiausiai man patinka season  ax.gif

as irgi turiu visus papildymus bet turbut isinstaliuosiu pets, bandziau juos auginti bet man jie labai baldus grauzdavo net iki skuteliu
Atsakyti
aha man taip pat sugrauzdavo visus baldus , as gyvunu neauginu , arba kokia papuga isitaisau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sutė @ 2008 02 14, 14:14)
aha man taip pat sugrauzdavo visus baldus , as gyvunu neauginu , arba kokia papuga isitaisau  smile.gif

o kaip ta papuga isigyt man duoda tik suni arba kate
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 02 14, 13:50)
as irgi turiu visus papildymus bet turbut isinstaliuosiu pets, bandziau juos auginti bet man jie labai baldus grauzdavo net iki skuteliu

Reikia bausti už tai, ir negrauš, taip pat charakterio savybes geras nusistatyt smile.gif Manieji tai nieko blogo nedaro, kaip tik daug linksmiau su jais smile.gif
Atsakyti
sveikos ,as irgi labai noriu simsu,gal kuri galit pasakyt is kur galima juos parsisiust.nesu zaidus,bet girdejau apie juos,labai noriu blush2.gif laukiu az .aciukas 4u.gif
Atsakyti
as simsus sunciaus is www.torrent.lt , ten yra visi papildymai
o papugele galima isigyti taip , nusiperki papugos narva is tu daiktu kur duoda , nu kur yra paciuose simsuose , tada paspaudi ant narvo ir yra uzrasas nusipirkt papuga nu aisku raso ne lt kalba ir viskas
tikiuosi suprantamai parasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 02 14, 14:52)
Reikia bausti už tai, ir negrauš, taip pat charakterio savybes geras nusistatyt  smile.gif  Manieji tai nieko blogo nedaro,  kaip tik daug linksmiau su jais  smile.gif

tai kad ir baudziau ir savybes buvo geros bet vistiek nepadejo
QUOTE(Sutė @ 2008 02 14, 16:19)
as simsus sunciaus is www.torrent.lt , ten yra visi papildymai
o papugele galima isigyti taip , nusiperki papugos narva is tu daiktu kur duoda , nu kur yra paciuose simsuose , tada paspaudi ant narvo ir yra uzrasas nusipirkt papuga nu aisku raso ne lt kalba ir viskas
tikiuosi suprantamai parasiau  ax.gif

suprantamai reiks panadyt aciu 4u.gif
Atsakyti