Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

user posted image
mano bachūras man neistikimas verysad.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif neblogai pavaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 08, 11:32)
Dėkui už kodą  4u.gif  Šiaip aš jį žinojau tik niekad negalvojau kad galima taip padaryt...
O va čia mano šeimynėlė...  rolleyes.gif (paspauskit ant nuotraukos ir padidės)
user posted image

O kokia graži biggrin.gif Įdomu, koks papildymas, nes pas mane tai nei simsų, nei drabužių, nei baldų tokių yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 02 08, 16:59)
O kokia graži  biggrin.gif  Įdomu, koks papildymas, nes pas mane tai nei simsų, nei drabužių,  nei baldų tokių yra  biggrin.gif

Dėkui bigsmile.gif Bon voyage 4u.gif Aš iš intiko parsisiunčiau visus šiuos rūbus, daiktus ir t.t.t. O mergos šukuosena iš bon voyage. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 08, 18:00)
Dėkui  bigsmile.gif  Bon voyage  4u.gif  Aš iš intiko parsisiunčiau visus šiuos rūbus, daiktus ir t.t.t. O mergos šukuosena iš bon voyage.  ax.gif

Fainai smile.gif Gaila, kad aš daug papildymų negaliu į savo laptopą surašyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 08, 17:00)
Dėkui  bigsmile.gif  Bon voyage  4u.gif  Aš iš intiko parsisiunčiau visus šiuos rūbus, daiktus ir t.t.t. O mergos šukuosena iš bon voyage.  ax.gif

o is kur parsisiuntei gal gali imest nuoroda
Atsakyti
Gal galėtumėte priminti man kaip išarchivuoti, pamenu kažką paspausdavau ir išsiarchivuodavo, o dabar neberandu ir nors tu ką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeira @ 2008 02 08, 21:08)
Gal galėtumėte priminti man kaip išarchivuoti, pamenu kažką paspausdavau ir išsiarchivuodavo, o dabar neberandu ir nors tu ką  unsure.gif

spausk su desiniu ant failo ir pasirink arba extract here, tai isarchyvuos vietoj arba gali nurodyt kur nori
Atsakyti
gal kas nors bandet zaist castaway ? 4u.gif jei taip ar idomus ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 02 08, 20:51)
o is kur parsisiuntei gal gali imest nuoroda

Negaliu-nepamenu iš kur nes jau senokai. ir išvis pas mane kai perinstaliavo windows, dingo adresyne mano visi saitai įrašyti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(limbi @ 2008 02 08, 18:23)
Fainai  smile.gif  Gaila, kad aš daug papildymų negaliu į savo laptopą surašyt  biggrin.gif

Aš tai išvis tik vieną papildymą instalinau, nors turiu visus, bet labai daug vietos užima, o pas mane ir taip kaip visada vietos trūkumas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 09 vasario 2008 - 11:08
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 09, 11:07)
Negaliu-nepamenu iš kur nes jau senokai. ir išvis pas mane kai perinstaliavo windows, dingo adresyne mano visi saitai įrašyti  verysad.gif

Radau vieną saitą kur yra visas sąrašas daiktų parsisiuntimo saitų. mirksiukas.gif
http://www.linkelink.nl/the_sims_2.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 09 vasario 2008 - 12:27
http://www.skysims2.com/downloads.php
Cia labai daug graziu dalykeliu thumbup.gif ,
(Visokiausiu drabuzeliu ir besilaukiancioms simsems)
uzsukit tikrai verta ir viskas nemokamai thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reginute/rugile: 09 vasario 2008 - 21:39
aš žaidžiau castaway visai įdomus, reikia vykdyti misijas kol išsigelbėsi iš salos :0 aš dar nedaug nuėjau, bet man tai greit pabosta, o sesė jau daug praėjus, jai patinka wink.gif tai či akaip kam:)
Atsakyti