QUOTE(limbi @ 2008 02 06, 14:35)
Turiu kalėdinį papildimą, bet nesuprantu kaip padaryt tas kalėdas?
Nes ant paveiksliuko tai buvo kalėdų senelis, ir t.t., o man leidžia tik naujųjų vakarėlį, kai diedukas toks dvyliktą valandą ateina
Gal kas žinot kaip kalėdas padaryt? 

Aš nebandžiau, bet kiek žinau, reik papuošt namą šventiškai (tiksliau, užtenka pastatyt eglę), tada iškept sausainių Kalėdų seneliui (Santa Cookies

QUOTE(limbi @ 2008 02 06, 16:39)
Ir dar ar galima kaip nors atiduoti vaiką, ar ką su juo padaryti, o tai gimė dvynukai, bet aš nusprendžiau, kad geriau gyvūnus auginsiu 

Jei nenorėsi ateity vaikų vaikintis, gali tų vaikučių tiesiog nemaitint (išvis nesirūpint) ir po kiek laiko juos pasiims socialinė darbuotoja

QUOTE(Brooke @ 2008 02 06, 22:08)
Aš nebandžiau, bet kiek žinau, reik papuošt namą šventiškai (tiksliau, užtenka pastatyt eglę), tada iškept sausainių Kalėdų seneliui (Santa Cookies
?) ir tada laukt (simsams liepk miegot).. Jei žinočiau kur mano kompaktai tai pažiūrėčiau mini guide, bet nerandu
Jei nenorėsi ateity vaikų vaikintis, gali tų vaikučių tiesiog nemaitint (išvis nesirūpint) ir po kiek laiko juos pasiims socialinė darbuotoja

Ačiū, reiks pabandyt

Gal kas zinote koks pinigu kodas

QUOTE(El Mar @ 2008 02 07, 08:40)
"Kaching", jei nori papildomo tūkstančio, "motherlode", jei nori 50ties tūkstančių

niekaip nesuprantu kodel pas mane neisikelia baldai
. Sienu ir grindu dekoracijos susikelia ir daugiau nieko

o galit pasakyt vat naujame kvartale pristatciau brangiu namu ir dabar kai sukuriau seima ji turi tik 20 .0000 ir negali nusipirkti to namo brangaus nors ir parasau pinigu koda o kai nusipirki pigu nama ir tada jau dideja pinigai kai parasai pinigu koda

O man tai kažkaip labai gerai žaidžias
labai geras žaidimėlis
Va kelios fotkytės:
Čia - į mūsų namus apsilnako sodininkė, ji tvarko darželį

Skaitau knygą

Su sava dukrele žaidžiame šachmatais

Štai ir visa mūsų šeimyna

Maudausi

Sportas - sveikata

~*~*~*~*~*~*~
Pinigų kodas:
motherlode

Va kelios fotkytės:
Čia - į mūsų namus apsilnako sodininkė, ji tvarko darželį

Skaitau knygą

Su sava dukrele žaidžiame šachmatais

Štai ir visa mūsų šeimyna

Maudausi

Sportas - sveikata

~*~*~*~*~*~*~
Pinigų kodas:
motherlode
QUOTE(El Mar @ 2008 02 07, 19:36)
o galit pasakyt vat naujame kvartale pristatciau brangiu namu ir dabar kai sukuriau seima ji turi tik 20 .0000 ir negali nusipirkti to namo brangaus nors ir parasau pinigu koda o kai nusipirki pigu nama ir tada jau dideja pinigai kai parasai pinigu koda 

tai tu pastatyk nama bet jo neirenk tau jisai kainuos pigiau ir galesi seima ikelt o kai ikelsi seima pasididinsi pinigus ir isirengsi nes kitaip nieko nebus

QUOTE(Brooke @ 2008 02 08, 02:56)
Su naujesniais papildymais dar veikia toks kodas: familyfunds Pavardė +xxx
Čia gyvenvietės lange reikia daryt. Žodį "pavardė" pakeisk šeimos, kurios sąskaitą nori papildyti pavarde, o vietoj nuliukų įrašyk norimą sumą. Pvz.: familyfunds Smith +30000
Čia gyvenvietės lange reikia daryt. Žodį "pavardė" pakeisk šeimos, kurios sąskaitą nori papildyti pavarde, o vietoj nuliukų įrašyk norimą sumą. Pvz.: familyfunds Smith +30000

Dėkui už kodą

O va čia mano šeimynėlė...

cia maniskiai

beje pas mane erotic dreams, pradejau tingeti statytis nama o cia ju dag tai kam vargti

beje pas mane erotic dreams, pradejau tingeti statytis nama o cia ju dag tai kam vargti