Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

Ir dar ar galima kaip nors atiduoti vaiką, ar ką su juo padaryti, o tai gimė dvynukai, bet aš nusprendžiau, kad geriau gyvūnus auginsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 02 06, 14:35)
Turiu kalėdinį papildimą, bet nesuprantu kaip padaryt tas kalėdas?  biggrin.gif  Nes ant paveiksliuko tai buvo kalėdų senelis, ir t.t., o man leidžia tik naujųjų vakarėlį, kai diedukas toks dvyliktą valandą ateina biggrin.gif  Gal kas žinot kaip kalėdas padaryt? smile.gif

Aš nebandžiau, bet kiek žinau, reik papuošt namą šventiškai (tiksliau, užtenka pastatyt eglę), tada iškept sausainių Kalėdų seneliui (Santa Cookies g.gif?) ir tada laukt (simsams liepk miegot).. Jei žinočiau kur mano kompaktai tai pažiūrėčiau mini guide, bet nerandu unsure.gif

QUOTE(limbi @ 2008 02 06, 16:39)
Ir dar ar galima kaip nors atiduoti vaiką, ar ką su juo padaryti, o tai gimė dvynukai, bet aš nusprendžiau, kad geriau gyvūnus auginsiu  biggrin.gif

Jei nenorėsi ateity vaikų vaikintis, gali tų vaikučių tiesiog nemaitint (išvis nesirūpint) ir po kiek laiko juos pasiims socialinė darbuotoja wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 06 vasario 2008 - 21:11
QUOTE(Brooke @ 2008 02 06, 22:08)
Aš nebandžiau, bet kiek žinau, reik papuošt namą šventiškai (tiksliau, užtenka pastatyt eglę), tada iškept sausainių Kalėdų seneliui (Santa Cookies g.gif?) ir tada laukt (simsams liepk miegot).. Jei žinočiau kur mano kompaktai tai pažiūrėčiau mini guide, bet nerandu unsure.gif
Jei nenorėsi ateity vaikų vaikintis, gali tų vaikučių tiesiog nemaitint (išvis nesirūpint) ir po kiek laiko juos pasiims socialinė darbuotoja wink.gif

Ačiū, reiks pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas zinote koks pinigu kodas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 02 07, 08:40)
Gal kas zinote koks pinigu kodas  doh.gif

"Kaching", jei nori papildomo tūkstančio, "motherlode", jei nori 50ties tūkstančių wink.gif
Atsakyti
niekaip nesuprantu kodel pas mane neisikelia baldai 4u.gif . Sienu ir grindu dekoracijos susikelia ir daugiau nieko
Atsakyti
o galit pasakyt vat naujame kvartale pristatciau brangiu namu ir dabar kai sukuriau seima ji turi tik 20 .0000 ir negali nusipirkti to namo brangaus nors ir parasau pinigu koda o kai nusipirki pigu nama ir tada jau dideja pinigai kai parasai pinigu koda blush2.gif
Atsakyti
O man tai kažkaip labai gerai žaidžias ax.gif labai geras žaidimėlis biggrin.gif thumbup.gif

Va kelios fotkytės:

Čia - į mūsų namus apsilnako sodininkė, ji tvarko darželį 4u.gif

user posted image
Skaitau knygą smile.gif

user posted image

Su sava dukrele žaidžiame šachmatais wub.gif

user posted image

Štai ir visa mūsų šeimyna 4u.gif

user posted image

Maudausi blush2.gif
user posted image

Sportas - sveikata lotuliukas.gif

user posted image

~*~*~*~*~*~*~

Pinigų kodas:

motherlode

Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 02 07, 19:36)
o galit pasakyt vat naujame kvartale pristatciau brangiu namu ir dabar kai sukuriau seima ji turi tik 20 .0000 ir negali nusipirkti to namo brangaus nors ir parasau pinigu koda o kai nusipirki pigu nama ir tada jau dideja pinigai kai parasai pinigu koda  blush2.gif

tai tu pastatyk nama bet jo neirenk tau jisai kainuos pigiau ir galesi seima ikelt o kai ikelsi seima pasididinsi pinigus ir isirengsi nes kitaip nieko nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
Su naujesniais papildymais dar veikia toks kodas: familyfunds Pavardė +xxx
Čia gyvenvietės lange reikia daryt. Žodį "pavardė" pakeisk šeimos, kurios sąskaitą nori papildyti pavarde, o vietoj nuliukų įrašyk norimą sumą. Pvz.: familyfunds Smith +30000 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 08 vasario 2008 - 02:58
QUOTE(Brooke @ 2008 02 08, 02:56)
Su naujesniais papildymais dar veikia toks kodas: familyfunds Pavardė +xxx
Čia gyvenvietės lange reikia daryt. Žodį "pavardė" pakeisk šeimos, kurios sąskaitą nori papildyti pavarde, o vietoj nuliukų įrašyk norimą sumą. Pvz.: familyfunds Smith +30000 4u.gif

Dėkui už kodą 4u.gif Šiaip aš jį žinojau tik niekad negalvojau kad galima taip padaryt...
O va čia mano šeimynėlė... rolleyes.gif (paspauskit ant nuotraukos ir padidės)
user posted image
Atsakyti
cia maniskiai 4u.gif
user posted image
beje pas mane erotic dreams, pradejau tingeti statytis nama o cia ju dag tai kam vargti blush2.gif
Atsakyti