Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

QUOTE(roberciukas @ 2008 02 04, 11:20)
ar neistrynei katalogo is my documents? jei istrynei tai ir nera  mirksiukas.gif
ar jau isleistas tas mini papildymas ?  g.gif  Kitchen & Bath Interior Design Stuff

Dar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2008 02 04, 16:48)
ir išmeta iš žaidimo? man ir taip buvo...kažkokie daiktai netinka.parsisiūsk programą daiktų tvarkymo : the sims2 content manager ( į googlę įvesk ir rasi wink.gif jau nepamenu kur siunčiau) td ją paleisk ir kurie daiktai raudonai švies tuos pasirink DISABLED ten tokios 2 papkytės bus apačioj per vidurį wink.gif
jei nerasi įmesiu foto wink.gif

Parsisiunciau pajungiau, bet man niekas raudonai nesviete
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 02 04, 17:35)
as jau kai suinstaliavau man jokiu daiktu neatsirado, tik drabuziai nauji buvo

tai jei drabuziai yra ir daktai turi buti ax.gif ax.gif ax.gif
pas mane yra g.gif g.gif g.gif
per kur tu fždaiktu ieskai nes ju kataloguose nera tik ten kur renkiesi baldus miegamam ar svetainei, valgomajam ir t.t.
Atsakyti
user posted image

na va negi kai paleidi nebūna nei vienos raudonos eilutės? nes jei ne tai net nžn kas tada...man kai taip būdavo tai daiktai netikdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2008 02 05, 15:35)
user posted image

na va negi kai paleidi nebūna nei vienos raudonos eilutės? nes jei ne tai net nžn kas tada...man kai taip būdavo tai daiktai netikdavo  g.gif

pas mane visi budavo raudoni tai padarydavau enabled ir viskas ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 02 05, 12:51)
tai jei drabuziai yra ir daktai turi buti  ax.gif  ax.gif  ax.gif
pas mane yra  g.gif  g.gif  g.gif
per kur tu fždaiktu ieskai nes ju kataloguose nera tik ten kur renkiesi baldus miegamam ar svetainei, valgomajam ir t.t.

ai isinstaliavau as ta erotic dreams, o daiktu tai ieskodavau tam bendram kataloge, man net nedaejo kad ju atskirai reik ieskot blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(reginute/rugile @ 2008 02 04, 13:41)
Dar vienas klausimelis kai instaliuojiu pets papildyma ji reikia instaliuot i sims2 programos failus?

Aciu uz atsakymus

Ne, turi būti atskira sukurta papkė prieš tai. Aš instaliuoju ne į c diską, o vietą nurodau pati, tai prieš tai susikuriu papkę tam tikru pavadinimu ir instaliuoju kiekvieną papildymą į atskirą papkę. Todėl tau ir neleidžia paleisti žaidimo, jei suinstaliavai į vieną. Aš buvau taip padarius. Tai nieko daugiau nebeliko kaip ištrinti viską ir perinstaliuoti per naują.
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 02 05, 19:02)
Ne, turi būti atskira sukurta papkė prieš tai. Aš instaliuoju ne į c diską, o vietą nurodau pati, tai prieš tai susikuriu papkę tam tikru pavadinimu ir instaliuoju kiekvieną papildymą į atskirą papkę. Todėl tau ir neleidžia paleisti žaidimo, jei suinstaliavai į vieną. Aš buvau taip padarius. Tai nieko daugiau nebeliko kaip ištrinti viską ir perinstaliuoti per naują.

O jai as isinstaliuociau tik papildyma. Gal veiktu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(reginute/rugile @ 2008 02 05, 18:51)
O jai as isinstaliuociau tik papildyma. Gal veiktu? unsure.gif

Viską reikia perinstaliuoti, nes jau yra pažeistas pagrindinis žaidimas, t. y. sims 2
Atsakyti
Na va viska is instaliavau, dabar vel viskas nuo pradziu smile.gif .

Gal galetu pasidalint puslapiukais is kur siuncia daiktus? 4u.gif
As siunciuosi is:

www.thesimszone.co.uk
www.snootysims.com
www.simsrevolution.ten.lt
http://linksmas.net
http://thesims2-worl...s_Atsisiuntimui

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reginute/rugile: 05 vasario 2008 - 22:36
QUOTE(reginute/rugile @ 2008 02 05, 20:35)
Gal galetu pasidalint puslapiukais is kur siuncia daiktus? 4u.gif
As siunciuosi is:

Man patys gražiausi daiktai (turiu minty baldus) yra http://holysimoly.com thumbup.gif Dauguma dalykų nemokami, o jei nori mokamų komplektukų, tai Booty jie yra ax.gif bet turbūt šituos jau senai žinot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 06 vasario 2008 - 16:25
Turiu kalėdinį papildimą, bet nesuprantu kaip padaryt tas kalėdas? biggrin.gif Nes ant paveiksliuko tai buvo kalėdų senelis, ir t.t., o man leidžia tik naujųjų vakarėlį, kai diedukas toks dvyliktą valandą ateina biggrin.gif Gal kas žinot kaip kalėdas padaryt? smile.gif
Atsakyti