Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

QUOTE(roberciukas @ 2008 01 16, 17:50)
siandien nebeiseis nes raso kad krausis 4 valandas  doh.gif  doh.gif  doh.gif

na ka padarysi ikrausi kada galesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 01 16, 18:35)

as papildymus susinstaliuoju ir paskui juos išinstaliuoju lauk visi daiktai lieka ir vietos tiek daug neuzima jei kas nors norit galiu ideti daiktu packa bet pas mane yra pats paskutinis the sims 2 erotic dreams  tai jei jau tuos daiktus sudetume jie labai jau daug nori sekso  doh.gif  , bet uztat labai daug graziu rubu ir daiktu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Bet tai jeigu pvz įinstaliuotum gyvūnų papildimą ir išinstaliuotum, tipo patys gyvūnai vis tiek pasiliktų, tas pats būtų ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 01 16, 17:35)
tai ka rodo virs galvos tai to ir nori, nori zaisti, valgyti, miegoti ir t.t
pas tave labai jau daug tu zmoniu nesidaryk tokios dideles seimos ir bus lengviau juos suvaldyti  mirksiukas.gif  ir susivesk pinigu koda tada bent galesi nupirkti jiems

jau perdariau kad jie tik dvese,o kaip gaut pinigu koda ir kur ji kišt ? unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 01 16, 18:01)
Bet tai jeigu pvz įinstaliuotum gyvūnų papildimą ir išinstaliuotum, tipo patys gyvūnai vis tiek pasiliktų, tas pats būtų ? biggrin.gif

nemanau schmoll.gif juk jei nebus papildymo nebus ir gyvunu
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 01 16, 18:33)
jau perdariau kad jie tik dvese,o kaip gaut pinigu koda ir kur ji kišt ? unsure.gif  blush2.gif

kai atsidarai savo seima paspausk Ctrl+Shift+c ir virsuje issoks tokia juostele tenai irasyk zodi motherlode ir pasapausk enter ir pasipildys 50000
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 16, 18:35)
kai atsidarai savo seima paspausk Ctrl+Shift+c ir virsuje issoks tokia juostele tenai irasyk zodi motherlode ir pasapausk enter ir pasipildys 50000

ir taip galima daryt kiekviena karta kai baigesi pinigai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 01 16, 18:43)
ir taip galima daryt kiekviena karta kai baigesi pinigai? rolleyes.gif

taip bet tas pinigu kodas, aplamai bet koks kodas, labai gadina zaidima pas mane jau kiemo vartai neuzsidaro hihihi.gif
Atsakyti
tai kad man nepasipildo kažko pinigine unsure.gif nu t.y pinigai unsure.gif
ant sklipo tuščio vargšai gyvena unsure.gif
o visa namą iškart galima nupirkt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 01 16, 21:17)
tai kad man nepasipildo kažko pinigine unsure.gif nu t.y pinigai unsure.gif
ant sklipo tuščio vargšai gyvena unsure.gif
o visa namą iškart galima nupirkt? ax.gif

tai aisku kad galima
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 16, 21:26)
tai aisku kad galima

o kaip? blush2.gif juk nemoku dar nieko,taigi prašai kantrybes biggrin.gif
ir kodel nepasipildo pinigai su ctrl shift +c? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 01 16, 21:50)
o kaip? blush2.gif  juk nemoku dar nieko,taigi prašai kantrybes biggrin.gif
ir kodel nepasipildo pinigai su ctrl shift +c? verysad.gif

tu gal ne taip supratai as tuos pliusus sudejau nes viska reikia spausti vienu metu ta prasme tris mygtukus spaudi vienu metu ctrl shift c
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 17, 09:13)
tu gal ne taip supratai as tuos pliusus sudejau nes viska reikia spausti vienu metu ta prasme tris mygtukus spaudi vienu metu ctrl shift c

nu tai taip, aš taip ir dariau viska vienu metu spaudžiau išlindo ta lentele užrašiau ta žodeli paspaudžiau enter ir nieko neiviko schmoll.gif verysad.gif kaži kodėl? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 01 17, 10:25)
nu tai taip, aš taip ir dariau viska vienu metu spaudžiau išlindo ta lentele užrašiau ta žodeli paspaudžiau enter ir nieko neiviko  schmoll.gif  verysad.gif  kaži kodėl? g.gif  unsure.gif

bet tu turejai buti atsidariusi savo seima o ne ta bendra vaizda kur matai visus kaimynus
Atsakyti