Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

taigi radau nauja pipildyma simsiuku ir pumpuojuosi i kompa blush2.gif
the sims 2 castaway stories
jis buvo sukurtas tik ps2 konsolems bet jau atsirado ir ant pc thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer*Night @ 2008 02 01, 10:34)
o gal zinote is kur gauti pati papildyma nes  as tik bit torrenta turiu

Torentų trackeriuose ieškok. Torrent.lt yra papildymai.
Papildyta:
QUOTE(roberciukas @ 2008 02 01, 10:36)
taigi radau nauja pipildyma simsiuku ir pumpuojuosi i kompa  blush2.gif
the sims 2 castaway stories
jis buvo sukurtas tik ps2 konsolems bet jau atsirado ir ant pc  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kas per papildymas?
Atsakyti
o as vakar susiinstaliavau erotic dreams bet man ju nepaleidzia nors pasiusk nesuprantu ka netaip darau, gal kas zino kaip man juos atsidaryt
Atsakyti
reikia crack smile.gif
aš tai laukiu kol dc atsiras castaway stories wink.gif turėtų būt neblogas wink.gif o be to žinojot kad yra papildymas sims2 sex and the city? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2008 02 01, 13:58)
reikia crack smile.gif
aš tai laukiu kol dc atsiras castaway stories wink.gif turėtų būt neblogas wink.gif o be to žinojot kad yra papildymas sims2 sex and the city? doh.gif

o gal tu turi crack
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2008 02 01, 11:26)
Jūsų laimei, kad sesei buvau parvežusi Pets papildymą tongue.gif

Štai crack: Sims2EP4.exe

p.s. jį reikia įkelti į TSBin katalogą. Užrašyti ant seno failo tokiu pavadinimu.

Ačiū labai, bandysiu viską padaryt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2008 02 01, 12:36)
Kas per papildymas?

viskas vysksta prie juros tipo negyvenama sala , bet man tie stories nelabai patinka doh.gif

QUOTE(Evlin @ 2008 02 01, 15:16)
o as vakar susiinstaliavau erotic dreams bet man ju nepaleidzia nors pasiusk nesuprantu ka netaip darau, gal kas zino kaip man juos atsidaryt

nereikia jokiu crack reikia kad butu uzmoutintas diskas ir viskas as taip zaidziau , bet is tikro tu juos isisntaliuok ir susiinstaliuok the sims 2 pagrindini bus visi daiktai ir galesi namus statyti, nes erotic dreams namu statyti neleidzia schmoll.gif
Atsakyti
Jau išbandžiau, viskas normaliai veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 02 01, 16:30)
nereikia jokiu crack reikia kad butu uzmoutintas diskas ir viskas as taip zaidziau , bet is tikro tu juos isisntaliuok ir susiinstaliuok the sims 2 pagrindini bus visi daiktai ir galesi namus statyti, nes erotic dreams namu statyti neleidzia  schmoll.gif

tai kad jokiu daiktu nera blink.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 02 01, 16:30)
viskas vysksta prie juros tipo negyvenama sala , bet man tie stories nelabai patinka  doh.gif

Aš dar nei vieno iš stories nežaidžiau, tai ir klausiu, kas per daiktas ten biggrin.gif
Atsakyti
Prasau pagalbos 4u.gif kai reik tuos daiktus sukelt, niekaip nesuprantu. Gal galit kas paaiskint. Labai aciu
Atsakyti
my documents--> Ea games--->Downloads jei nėra katalogo downloads, susikurk jį smile.gif dažniausiai visi daiktai būna sutraukti (suarchyvinti) tai juos išskleisk į tą katalogą downloads smile.gif kai tą padarysi nueik į downloads katalogą ir jei bus tokių mėlynų figuryčių paspausk ant jų, ir tada kiek luktelėjus atsiras mėlyna lentelė ir ten pasirinksi install smile.gif
nenustebk jeigu kai kurie daiktai neįsikels, nes kartais trūksta kokio papildymo ar dar ko nors wink.gif
Atsakyti