Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

Nėra už ką.
Atsakyti
Zinokit jau nebegaliu,nervas ima doh.gif
atsisiunte man sims 2, 2,5 gb.. bet ten nera kazkokio instal failo.. parasyta kad su daemon programa reik instaliuot,atsisiunciau kazkokia,bet ji neatsidaro man,gal as ne taip kazka darau? gal kas turi ta programa su kuria reik instaliuot/ir kaip ta daryti? jei galit pasakykit is kur ja normaliai atsisiusti,o jei galit permeskit per skype laukinuke_vln, aciu 4u.gif
Atsakyti
O jei papildymas atsisiuntė kaip ISO image failas, tai vis tiek galima per daemon tools viską daryt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 01 30, 16:20)
O jei papildymas atsisiuntė kaip ISO image failas, tai vis tiek galima per daemon tools viską daryt?  smile.gif

manyciau kad galima, pabandyk ir suzinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Agniuke, su daemon ir reikia atidaryt. Paleidi daemon, atsiranda ikona prie laikrodžio ir spaudi ant jos dešinį klavišą. Tada spaudi Virtual.. -> pasirenki diską -> mount. Susirandi failą, užmountini. Ir tada sukuria virtualų diską. Turi automatiškai išmest instaliaciją.
limbi, iso failai su daemon mountinami.
Atsakyti
Instaliavau tą pets papildymą, bet man kažkodėl jo nepaleidžia... Rašo " please insert correct CD-ROM, selesct OK and restart application g.gif Anksčiau kai taip būdavo, tiesiog per daemon vėl paspausdavau mount image, ir ant to pačio failo, ir pasileisdavo, bet su pets versija kai taip darau nieks nevyksta g.gif Kodėl? verysad.gif

Gal to cracko reikia, bet pas mane tokio dalyko nėra, yra tik pats ISO failas ir kodai instaliacijos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limbi: 30 sausio 2008 - 18:36
QUOTE(limbi @ 2008 01 30, 18:28)
Instaliavau tą pets papildymą, bet man kažkodėl jo nepaleidžia... Rašo " please insert correct CD-ROM, selesct OK and restart application g.gif  Anksčiau kai taip būdavo, tiesiog per daemon vėl paspausdavau mount image, ir ant to pačio failo, ir pasileisdavo, bet su pets versija kai taip darau nieks nevyksta g.gif  Kodėl?  verysad.gif

Gal to cracko reikia, bet pas mane tokio dalyko nėra, yra tik pats ISO failas ir kodai instaliacijos  g.gif

ISO faile yra kodas. Atidaryk naują diską, kuris yra sukurtas prie my computer. ISO failas turi būti užmountintas.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2008 01 30, 20:29)
ISO faile yra kodas. Atidaryk naują diską, kuris yra sukurtas prie my computer. ISO failas turi būti užmountintas.

Kvaila aš, bet nieko nesupratau biggrin.gif Kai aš tą atidarau, man ir meta lentelę g.gif O man atrodo dėl to, kad aš nieko nenucrack'inau biggrin.gif Bet, kad kiek matau pas mane nėra to cracko, tai iš kur man jį gaut g.gif
Jei aš čia teisingai suprantu, nes prieš tai taip nebuvo doh.gif
Tą ISO failą aš jau užmountinau per daemon smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limbi: 30 sausio 2008 - 19:48
QUOTE(limbi @ 2008 01 30, 19:47)
Kvaila aš, bet nieko nesupratau  biggrin.gif  Kai aš tą  atidarau, man ir meta lentelę  g.gif  O man atrodo dėl to, kad aš nieko nenucrack'inau  biggrin.gif  Bet, kad kiek matau pas mane nėra to cracko, tai iš kur man jį gaut  g.gif
Jei aš čia teisingai suprantu, nes prieš tai taip nebuvo doh.gif
Tą ISO failą aš jau užmountinau  per daemon  smile.gif

as kai susiinstaliavau Pets tai turejau atidarineti bon voyage nes butent bon voyage yra naujausia versija
Atsakyti
doh.gif verysad.gif Oi zinokit as jau pavargau su tuo Nightlife papildymu , suinstaliavau ir pasileidzia jis man velnias tik be atsiustu is neto daiktu, o kai sukeliu daiktus, kuriuos atsisiunciau ir paleidziu ji, kraudamas ismeta lentele, kurioje parasyta: The aplication has crashed. The aplication now terminate. ir isjungia zaidima.
Ir ka tei reiskia? Daiktus siunciau tik tam papildymui skirtus, diske vietos pilna, nesuprantu kas darosi doh.gif gal jus ka patarsite? unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 30 sausio 2008 - 21:23
QUOTE(Invincible @ 2008 01 30, 21:19)
doh.gif  verysad.gif  Oi zinokit as jau pavargau su tuo Nightlife papildymu , suinstaliavau ir pasileidzia jis man velnias tik be atsiustu is neto daiktu, o kai sukeliu daiktus, kuriuos atsisiunciau ir paleidziu ji, kraudamas ismeta lentele, kurioje parasyta: The aplication has crashed. The aplication now terminate. ir isjungia zaidima.
Ir ka tei reiskia? Daiktus siunciau tik tam papildymui skirtus, diske vietos pilna, nesuprantu kas darosi  doh.gif  gal jus ka patarsite?  unsure.gif
user posted image

net nezinau pas mane nightlife susiinstaliavo visas su visais daiktais is karto
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 30, 22:32)
net nezinau pas mane nightlife susiinstaliavo visas su visais daiktais is karto

O is kur daiktus gavai, siuntei? ar kartu buvo?
Atsakyti