Man kas nepatinka The Sims 2 Pets papildyme, tai, kad negalima pastacius kavineje pastatyti tokiu minkštų daliu, parsisiuntus ju neikelia kazkodel, tikriausiai reikia cia Nightlife ar kokio Open for business papildymo, o man jie nepatinka, bet as taip noreciau kad mano simsai ateje i bara sedetu ne ant atskiru kedziu, o ant tokio kampo nes jie tada gali prisiglausti...
Sveikutes... padekit man skaiciau buvusia jusu tema,bet ka atidarineju,tai nebeveikia,tai nebesiuncia padekit,is kur atsisiusti simsus? Turiu emule,ten vejus atsiuncia,is tikruju,jei galeciau nulekciau i turgu ir nusipirkciau,butu maziau problemu,bet neseniai is vln persikrausciau i klp tai net nezinau kur tas turgus
jei kas zinot tai parasykit, galejot ir pirmam puslapiuke ikelti,kad naujokes zinotu,jus gi jau profes
Sveikutes...
padekit man
skaiciau buvusia jusu tema,bet ka atidarineju,tai nebeveikia,tai nebesiuncia
padekit,is kur atsisiusti simsus?
Turiu emule,ten vejus atsiuncia,is tikruju,jei galeciau nulekciau i turgu ir nusipirkciau,butu maziau problemu,bet neseniai is vln persikrausciau i klp tai net nezinau kur tas turgus
jei kas zinot tai parasykit, galejot ir pirmam puslapiuke ikelti,kad naujokes zinotu,jus gi jau profes
Sveikutes...
padekit man
skaiciau buvusia jusu tema,bet ka atidarineju,tai nebeveikia,tai nebesiuncia
padekit,is kur atsisiusti simsus?
Turiu emule,ten vejus atsiuncia,is tikruju,jei galeciau nulekciau i turgu ir nusipirkciau,butu maziau problemu,bet neseniai is vln persikrausciau i klp tai net nezinau kur tas turgus
Torrents.lt, linkomanija.net, dc++, per rapidshare galima ieškot, bet nesąmonė siųst 10+ failų, kai neaišku, ar visas dalis leis parsiųst. Dar užsienietiškuose torentuose būna.
Paaiskinkit man blondinei ieini i ta torent, susiradau sims 2,paspaudziau download, imete man i kompa toki melina ikona,atsidarai, ten melyna lentele,kur sims ir connecting rasosi...
tai ir viskas? tipo taip ir atsisius? ar dar reikia kazka daryti?
nea.. tai sakau kad neturiu nieko... turiu emule,noriu parsisiusti torent bet nzn is kur... Papildyta:
Susiinstaliavau utorrent, einu bandyt
aciu uz pagalba