Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

QUOTE(Calaquendi @ 2008 01 28, 15:56)

Išmokit ieškot... Nebūtinai, įvedus Pets, turi išmest būtent tą papildymą. Reik rašyt Sims, o ne papildymo pavadinimą.

Šituos aš žinau ir esu radus, bet nenoriu, nes labai daug vietos kompe užima..
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 01 28, 16:42)
Šituos aš žinau ir esu radus, bet nenoriu, nes labai daug vietos kompe užima..

Tai ne visą siųsk, o tik pets. Kai per torentus atidaro, nuimk varnas nuo tų, kurių nereikia, palik tik pets.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2008 01 28, 17:48)
Tai ne visą siųsk, o tik pets. Kai per torentus atidaro, nuimk varnas nuo tų, kurių nereikia, palik tik pets.

tiksliai doh.gif
Atsakyti
Man kas nepatinka The Sims 2 Pets papildyme, tai, kad negalima pastacius kavineje pastatyti tokiu minkštų daliu, parsisiuntus ju neikelia kazkodel, tikriausiai reikia cia Nightlife ar kokio Open for business papildymo, o man jie nepatinka, bet as taip noreciau kad mano simsai ateje i bara sedetu ne ant atskiru kedziu, o ant tokio kampo wub.gif nes jie tada gali prisiglausti...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 29 sausio 2008 - 00:02
Sveikutes...
padekit man verysad.gif
skaiciau buvusia jusu tema,bet ka atidarineju,tai nebeveikia,tai nebesiuncia doh.gif
padekit,is kur atsisiusti simsus?
Turiu emule,ten vejus atsiuncia,is tikruju,jei galeciau nulekciau i turgu ir nusipirkciau,butu maziau problemu,bet neseniai is vln persikrausciau i klp tai net nezinau kur tas turgus lotuliukas.gif

jei kas zinot tai parasykit, galejot ir pirmam puslapiuke ikelti,kad naujokes zinotu,jus gi jau profes biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 29, 19:37)
Sveikutes...
padekit man  verysad.gif
skaiciau buvusia jusu tema,bet ka atidarineju,tai nebeveikia,tai nebesiuncia doh.gif
Turiu emule,ten vejus atsiuncia,is tikruju,jei galeciau nulekciau i turgu ir nusipirkciau,butu maziau problemu,bet neseniai is vln persikrausciau i klp tai net nezinau kur tas turgus lotuliukas.gif

jei kas zinot tai parasykit, galejot ir pirmam puslapiuke ikelti,kad naujokes zinotu,jus gi jau profes  biggrin.gif  4u.gif

Aš tai siūlau per torrent.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 29, 18:37)
Sveikutes...
padekit man  verysad.gif

jei kas zinot tai parasykit, galejot ir pirmam puslapiuke ikelti,kad naujokes zinotu,jus gi jau profes  biggrin.gif  4u.gif

as tai viska siunciuosi per DC++ ir pakolkas nesiskundziu
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2008 01 28, 10:34)
Torrents.lt, linkomanija.net, dc++, per rapidshare galima ieškot, bet nesąmonė siųst 10+ failų, kai neaišku, ar visas dalis leis parsiųst. Dar užsienietiškuose torentuose būna.

gal galetum i torrents pakvietima man atsiusti ? blush2.gif
bandysiu ten ieskot.....
aciu

agne_Cepl@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 30, 12:27)
gal galetum i torrents pakvietima man atsiusti ? blush2.gif
bandysiu ten ieskot.....
aciu

agne_Cepl@yahoo.com

Nusiunčiau. Keliom žinutėm anksčiau paskaityk. Buvau įdėjusi nuorodas į simsus su papildymais iš torrent.lt.
Atsakyti
Paaiskinkit man blondinei lotuliukas.gif
ieini i ta torent, susiradau sims 2,paspaudziau download, imete man i kompa toki melina ikona,atsidarai, ten melyna lentele,kur sims ir connecting rasosi...

tai ir viskas? tipo taip ir atsisius? ar dar reikia kazka daryti?
Atsakyti
uTorren, Bitcommet ar panašiai turi kompe?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2008 01 30, 14:07)
uTorren, Bitcommet ar panašiai turi kompe?

nea.. tai sakau kad neturiu nieko... turiu emule,noriu parsisiusti torent bet nzn is kur...
Papildyta:
Susiinstaliavau utorrent, einu bandyt 4u.gif
aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti