Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

QUOTE(roberciukas @ 2008 01 23, 17:03)
turiu pasiulyma yra rusiski simsai torrent.lt tu nenori pasiprasyti pakvietimo ir parsisiustum ir viskas butu ciki 
cia
gali paprasyti pakvietimo kaip tik ten siulo  :
Papildyta:
o kaip ta diska nuklonuoti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

oi su torentais daugiau nenoriu susidet schmoll.gif g.gif per sunku man juos paskui instaliot verysad.gif man greičiau ir papraščiau kai iš dc atsiunčiu sukuriu virtualu diska ir šiki buna thumbup.gif

o nukopijot juk labai paprasta ikiši ompakta tada atidarai kur jis yra ir nukopini faila kur tau reikia,ir viskas drinks_cheers.gif
arba tu parašyk kaip darai pasakysiu ka negerai,jei žinosiu ax.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na wa radau dc++ simsus tai dabar lauksiu kol atsiūs smile.gif radau dar kažkokius The sims ED? koks čia žaidimas?ar papildymas ir apie ką?
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2008 01 23, 18:21)
na wa radau dc++ simsus tai dabar lauksiu kol atsiūs smile.gif radau dar kažkokius The sims ED? koks čia žaidimas?ar papildymas ir apie ką?

jei neklystu tai cia papildymas The Sims Erotic Dreams g.gif bet negarantuoju
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 01 23, 19:42)
oi su torentais daugiau nenoriu susidet schmoll.gif  g.gif  per sunku man juos paskui instaliot verysad.gif man greičiau ir papraščiau kai iš dc atsiunčiu sukuriu virtualu diska ir šiki buna thumbup.gif

o nukopijot juk labai paprasta ikiši ompakta tada atidarai kur jis yra ir nukopini faila kur tau reikia,ir viskas drinks_cheers.gif
arba tu parašyk kaip darai pasakysiu ka negerai,jei žinosiu ax.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

ikisu kompakta pasizymiu failus ir spaudziu copy nueinu ten kur noriu kad issaugotu ir paste kaip ir visada bigsmile.gif tik cia kazkaip mandriai irasyta doh.gif ir negaliu niekaip nukopinti (cia patys pirmi mano irasinejimai i cdir taip uztat ir yra doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(astuškinas @ 2008 01 23, 20:21)

bet jeigu cia erotic dreams namu statyti ten negalima doh.gif
parasyk kiek uzima vietos ir as pasakysiu ka tu ten siuntiesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 01 23, 17:42)
oi su torentais daugiau nenoriu susidet schmoll.gif  g.gif  per sunku man juos paskui instaliot verysad.gif man greičiau ir papraščiau kai iš dc atsiunčiu sukuriu virtualu diska ir šiki buna thumbup.gif

Taigi iš torentų tą patį failą ir parsisiunti kaip ir iš DC++. Tą patį virtualų *.iso...... Tik tiek, kad failų dalinimosi būdas skiriasi. Iš torentų net saugiau, manyčiau. DC++ jau nebenaudoju, kai pradėjau torentus naudot.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2008 01 24, 12:05)
Taigi iš torentų tą patį failą ir parsisiunti kaip ir iš DC++. Tą patį virtualų *.iso...... Tik tiek, kad failų dalinimosi būdas skiriasi. Iš torentų net saugiau, manyčiau. DC++ jau nebenaudoju, kai pradėjau torentus naudot.

as naudoju dc++ tik del muzikos
o torrent as taip pat manau kad saugiau, dar ne karto nesu parsisiuntusi ka nors su virusu, o apie dc++ tai net ir nekalbu doh.gif
Atsakyti
as tai viska siunciuosi is DC++ ir kolkas nesiskundziu, jokie virusu neprisisunciu
Atsakyti
na va aš pagaliau pasiėmiau kompaktą kur buvau draugei simsus įrašius smile.gif dabar tik reikia daiktų parsisiūst ir galėsiu žaist smile.gif kažkada buvau užsikabliavus, bet baigaiu db vėl užsimaniau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2008 01 24, 15:15)
na va aš pagaliau pasiėmiau kompaktą kur buvau draugei simsus įrašius smile.gif dabar tik reikia daiktų parsisiūst ir galėsiu žaist smile.gif kažkada buvau užsikabliavus, bet baigaiu db vėl užsimaniau doh.gif

man irgi kartais atsibosta su jais zaist bet poto vel uzsimanau
Atsakyti
paziurekit ka isdarineja mano simsiukai (tiksliau simsiukas) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif Keistuolis tavo Edgaras.
As turiu klausima: Kas turite The Sims2 Pets, gal galetumete atsakyti-turiu suniuka, viskas su juo gerai, tik jis labai purvinas, t.p. - ji reikia maudyti, taciau nerandu prie daigtu nei voneles suniui maudyti, nei ant pacio suns paspaudus nera tokios funkcijos, kad ji ismaudyti, nei i vonia ikelti neimanoma... blink.gif Gal galetumet patarti kaip man ismaudyti savo suniuka? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 01 26, 00:51)
lotuliukas.gif  Keistuolis tavo Edgaras.
As turiu klausima: Kas turite The Sims2 Pets, gal galetumete atsakyti-turiu suniuka, viskas su juo gerai, tik jis labai purvinas, t.p. - ji reikia maudyti, taciau nerandu prie daigtu nei voneles suniui maudyti, nei ant pacio suns paspaudus nera tokios funkcijos, kad ji ismaudyti, nei i vonia ikelti neimanoma...  blink.gif  Gal galetumet patarti kaip man ismaudyti savo suniuka?  doh.gif

Galima išmaudyti šuniuką vonioje, (bath) tik ne duše. Paspausk ant vonios ir bus toks mygtukas išmaudyti šunį paspausk, tada tavo šuo prieis ir simsas jį išmaudys. Kiek prisimenu taip maudyt šunį reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 27 sausio 2008 - 10:09