Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

QUOTE(Lera @ 2008 01 22, 12:59)

o kaip tu padarai kad tavo ekranas taip graziai matosi as kai noriu parodyt tai ji nufotografuoju blush2.gif
Atsakyti
itariu kad tavo antivirusine cracka skaito kaip virusa g.gif aps mane seniau taip irgi buvo doh.gif
cracku is dc++ nesisiusk per google gali ju pilna prisisiusti ir jie zymiai geresni buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 22, 18:55)
o kaip tu padarai kad tavo ekranas taip graziai matosi as kai noriu parodyt tai ji nufotografuoju blush2.gif

tai gi labai paprasta, paspaudi print screen sysrg, tada eini i starta ten randi pvz painta tada pastini ir issaugai kur nori mirksiukas.gif
jei neaiskiai paaiskinau sakyk 4u.gif

blin uzsikknisau su tais simsais nera rusisku cia nerusiski o tiek vargau blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 01 22, 20:27)
tai gi labai paprasta, paspaudi print screen sysrg, tada eini i starta ten randi pvz painta tada pastini ir issaugai kur nori mirksiukas.gif
jei neaiskiai paaiskinau sakyk 4u.gif

nesupratau kur man ieskot to print screen sysrg o visa kita supratau
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 22, 20:46)
nesupratau kur man ieskot to print screen sysrg o visa kita supratau

klaviaturoi yra tokia knopke print screen ...... ir nusifotkins destopas mirksiukas.gif

help žmones kas žino iš kur tikrai galima atsius rusiškus simsus??????? verysad.gif
Atsakyti
Geras, radau šitą temą smile.gif Kai praeitą uždarė, kūriau, bet maniškės nepatirtino :/ Tai kaip sekasi žaisti simsus?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2008 01 22, 23:30)
Geras, radau šitą temą smile.gif Kai praeitą uždarė, kūriau, bet maniškės nepatirtino :/ Tai kaip sekasi žaisti simsus?

as irgi bandziau kurti bet ir man nepatvirtino g.gif o simsus tai patinka zaisti labiausiai tai namus statyti thumbup.gif
Atsakyti
Man patinka gerinti jų aspiration, ar kaip ten vadinasi (auksinė juosta) smile.gif Bet jau seniai nebuvau įjungusi simsų.
Atsakyti
o man patinka kodas ASPIRATIONLEVEL5 ir MAXMOTIVES lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir nereikia daug vargti, nes man taip pat patinka labiausiai tik statyti namus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 01 23, 09:43)
o man patinka kodas ASPIRATIONLEVEL5 ir MAXMOTIVES  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ir nereikia daug vargti, nes man taip pat patinka labiausiai tik statyti  namus  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Tie kodai padidina aspiration ir dar kažką? Fee.. neįdomu.. Man buvo neįdomu ir įvedinėt pinigų kodą. Tačiau vieną kartą nesusilaikiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 01 22, 22:23)
klaviaturoi yra tokia knopke print screen ...... ir nusifotkins destopas mirksiukas.gif

help žmones kas žino iš kur tikrai galima atsius rusiškus simsus??????? verysad.gif

viskas gavosi thumbup.gif thumbup.gif aciu 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Calaquendi @ 2008 01 23, 10:22)
Tie kodai padidina aspiration ir dar kažką? Fee.. neįdomu.. Man buvo neįdomu ir įvedinėt pinigų kodą. Tačiau vieną kartą nesusilaikiau smile.gif

as irgi buvau isivedus pinigu koda bet paskai ukiemo vartai nebeuzsidare hihihi.gif hihihi.gif tai dabar susiradau turtinga seima cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 01 22, 22:23)

niekas nežino ir negali rekomenduot? verysad.gif
Atsakyti