Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

QUOTE(roberciukas @ 2008 01 20, 20:23)
dar vienas papildymas

visai neblogas, truputis aprasymo :
Get pumped up once again! Put your Sims in the perfect mood for the hot weather! Dazzle in the heat, or lounge in a Tiki paradise! Whatever you do the summer will be with you! With 40 new objects, over 200 walls and floors, music, and more everything will be ready for a Summer environment. Let the fun begin with Hawaiian, Tiki, and Summer themed sets that will fill up your home. From a bamboo, tiki, bed to a bright in the light outdoor chair, the Summer Life gives you so much customization. So get ready to start a new world of fun for free!

kaip instaliuoti:
  INSTALLATION

The Sims 2 Summer Life Pack is all in one zip file that includes several zips in it. So here is how you install the zip files. PLEASE READ THIS TO INSTALL CORRECTLY

1. Save the zip file to the desktop when you click on download now.

2. Open up the zip file and extract those zips to your desktop.

3. Now open the s2sumLobjects.zip and extract all the files to My Documents / EA Games / The Sims 2 / Downloads. Now do the same extracting for the s2sumLwalls.zip, s2sumLfloors.zip, and s2sumLclothes.zip in that folder.

4. Next open the s2sumLcollections.zip and extract those files to My Documents / EA Games / The Sims 2 / Collections.

5. That's it! Your done, go in the game and check it out! If you have music go to the next step to put it in your game.

6. Now open the s2sumLmusic.zip and extract all the files to My Documents / EA Games / The Sims 2 / Music and pick the section you want to hear the music in and when you play it on a stereo in the game it will be there! Enjoy!

sekmes  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Viskas aisku, as taip ir padariau, issizipavau, sukeliau viska i My Documents/Ea Games/The Sims2/Downloads, taciau as zaidziu ne The Sims 2, o papildyma The Sims2 Pets. Taigi gavosi taip: tapetai susikele, rubai, viskas Make up, o daiktu nei vieno nera!!! nei langu nera, laiptu, vienu zodziu man atrodo, kad papildymui reikia kelti kazkur kitur, o jei ne-tai kazin kodel man neisikele nei vienas daiktas? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 01 21, 21:14)
Viskas aisku, as taip ir padariau, issizipavau, sukeliau viska i My Documents/Ea Games/The Sims2/Downloads, taciau as zaidziu ne The Sims 2, o papildyma The Sims2 Pets. Taigi gavosi taip: tapetai susikele, rubai, viskas Make up, o daiktu nei vieno nera!!! nei langu nera, laiptu, vienu zodziu man atrodo, kad papildymui reikia kelti kazkur kitur, o jei ne-tai kazin kodel man neisikele nei vienas daiktas?  verysad.gif

tai gal daiktus ne ten sukelei uztat ir nera ju
istrink lauk ka sukelei ir megink is naujo mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 01 21, 17:50)
juokauji gal blink.gif  kaip tai nera blink.gif aš juk jau siunčiosi per www.baltracker.net
bet kaip letai siunčiai doh.gif  o kaip visa kompa stabdo doh.gif  unsure.gif  gal imanoma siuntima pagreitint? ax.gif  kur buvau atsiuntus simsus galima buvo pasirinkt tik english arba ispanu kalbas  unsure.gif o paskui kai ateis instaliot taip pat lig iš dc++ butu atejas?viskas atrodis taip pat? unsure.gif

man nerodo kad butu schmoll.gif
kaip gali stabdyti kompa jei letai siunciasi g.gif pas mane kompas stringa jei atsiuntimo greitis pasiekia 3 mb g.gif
siuntimo nepagreitinsi nes nera turbut daug seederiu ir nera greitas ju internetas, o gal but ir tavo mirksiukas.gif
sulauksi vistiek uz kantrybe bus atlyginta mirksiukas.gif
o instaliavimas toks pat, nebent gal ten suzipuoti failai, tai tiesiog juos isskleisi ir viskas ciki bus mirksiukas.gif mirksiukas.gif
sekmes laukti mirksiukas.gif
parasyk kaip tau seksis, lauksim mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=roberciukas,2008 01 21, 20:33]
istrink lauk ka sukelei ir megink is naujo mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:

Kaip suprasti ne ten? o kur reikia? taigi i downloads? ar nea?
As galvoju o gal daigtu nereodo todel kad reikia suinstaliuoti tne kazkoki CEP (Color Enable Package) ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 21 sausio 2008 - 19:47
[quote=Invincible,2008 01 21, 21:38]
[quote=roberciukas,2008 01 21, 20:33]
Papildyta:

Kaip suprasti ne ten? o kur reikia? taigi i downloads? ar nea?
As galvoju o gal daigtu nereodo todel kad reikia suinstaliuoti tne kazkoki CEP (Color Enable Package) ?
[/quote]
tiesa pasakius as net nezinau kodel tau nerodo g.gif pas mane viskas yra bigsmile.gif , bet pas mane nera ne vieno papildymo, verysad.gif tik pagrindiniai simsai ax.gif
Papildyta:
o tu pabandyk gal ir reikia ta daikta suinstaliuoti g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Taip reikejo suinstaliuoti CEP, galima ji parsisiuti is www.modthesims2.som mirksiukas.gif
Atsakyti
vakar atsiunčiau simsus instaliavosi reikejo užmautint keturis kartus ir kai jau mautinau trecia karta kompas pakibo teko isjunkt doh.gif ką dabar daryt?kaip pratest darbą? man rodo kad tris užmautinti,kaip pabaikt darbą? ačiū nepatingejusiems atsakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 01 22, 12:12)
vakar atsiunčiau simsus instaliavosi reikejo užmautint keturis kartus ir kai jau mautinau trecia karta kompas pakibo teko isjunkt  doh.gif  ką dabar daryt?kaip pratest darbą? man rodo kad tris užmautinti,kaip pabaikt darbą? ačiū nepatingejusiems atsakyt 4u.gif

itariu kad teks is naujo viska instaliuoti, bet tu paziurek control panel add or remove programs ar instaliavosi, gal but reikes pirma pasalinti ir tik tada is naujo pradeti darbus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 01 22, 10:27)
itariu kad teks is naujo viska instaliuoti, bet tu paziurek control panel add or remove programs ar instaliavosi, gal but reikes pirma pasalinti ir tik tada is naujo pradeti darbus  mirksiukas.gif

vaje ar tai butina? doh.gif tiek ilgai vakar laukiau kol tie susiinstalios doh.gif
Atsakyti
Turiu simsus oper for busines, dabar siunciuos papildymus : seasons,pets,family fun stuff,glamour stuff,teen style,HandM stuff. Ar iseis juos suinstalouot,kad galeciau naudotis visais viename zaidime? g.gif
Atsakyti
ka ne taip padariau kad man bandant junkt žaidimą meta toki "grožį" blink.gif
user posted image

creka lik ir imečiau bet su papke tai matyt netiko išemiau ji tada vėl imečiau bet nesureagavo nu tipo ar pakeist ir tttt, gal čia šuo palkastas?
padekit kas nors unsure.gif
Atsakyti
Ir pas mane taip pat buvo, nepergyvenk, eik i Virtual Deamon Manager, tuomet spausk: Device O ir pasirink simsu pirma dali, as nezinau ka tu ten turi ar kompatkta ar mdf, mds faila, vienu zodziu taves praso kad tu vel paleistumei pirma kompakta. ax.gif Pas mane buvo taip pat, paleidau per Deamon Manager ir viskas ok. Jei reikes nukrekinti, rasyk, pamokinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 01 22, 14:08)
Ir pas mane taip pat buvo, nepergyvenk, eik i Virtual Deamon Manager, tuomet spausk: Device O ir pasirink simsu pirma dali, as nezinau ka tu ten turi ar kompatkta ar mdf, mds faila, vienu zodziu taves praso kad tu vel paleistumei pirma kompakta.  ax.gif  Pas mane buvo taip pat, paleidau per Deamon Manager ir viskas ok. Jei reikes nukrekinti, rasyk, pamokinsiu.

nlb supratau ka daryt bet tuoi dar 5 kartus perskaitysiu gal suprasiu doh.gif o nukrekint jau mokink nes reikes manau ax.gif
beja siunciau krekus is dc ++ tai beveik visi su virusais blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Invincible @ 2008 01 22, 14:08)
Ir pas mane taip pat buvo, nepergyvenk, eik i Virtual Deamon Manager, tuomet spausk: Device O ir pasirink simsu pirma dali, as nezinau ka tu ten turi ar

nieko neiseina verysad.gif iskart soka antivirusine kad kazka cia negerai darau unsure.gif verysad.gif nezinau jau taip kaip rase as jau taip dariau su visais 4 kai instaliavau unsure.gif neturiu jokio kompakto,jei nieko nesigaut trinsiu lauk viska verysad.gif
Atsakyti