Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

Nauja tema. ax.gif
Senoji:
http://www.supermama...?...3161&st=588
Atsakyti
Tai ko nieks nebešneka? biggrin.gif Kaip sekas simsus augint? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 01 15, 18:18)
Tai ko nieks nebešneka?  biggrin.gif  Kaip sekas simsus augint?  biggrin.gif

niekaip nesiseka ir niekas neapsijema padet man vargsei verysad.gif verysad.gif verysad.gif
niu va parsiunciau instaliavau ir ttt bet angl silpnokai man bet suprantu pagrindinius dalykus, beda ta niekaip neismoksty zaist nesuprantu kas prie ko verysad.gif reikejo is pradiu sukurt seima aprenkt ir tttt padarau tada reikejo "miestuka"sukurt padariau grazu su medziais palmem ir pan namu pristaciau, apgyvendinau vienam ta giminele, o kai jau jie ten atsidure dingo visas miestelio grožys kodėl? verysad.gif ir aplmai žaist nemoku gal kas nors koks simsu fanas pagelbetu biškiuka verysad.gif 4u.gif bučiau laaaaaaaaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 01 15, 20:37)
niekaip nesiseka ir niekas neapsijema padet man vargsei verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
niu va parsiunciau instaliavau ir ttt bet angl silpnokai man bet suprantu pagrindinius dalykus, beda ta niekaip neismoksty zaist nesuprantu kas prie ko verysad.gif reikejo is pradiu sukurt seima aprenkt ir tttt padarau tada reikejo "miestuka"sukurt padariau grazu su medziais  palmem ir pan namu pristaciau, apgyvendinau vienam ta giminele, o kai jau jie ten atsidure dingo visas miestelio grožys kodėl? verysad.gif  ir aplmai žaist nemoku gal kas nors koks simsu fanas pagelbetu biškiuka verysad.gif  4u.gif bučiau laaaaaaaaabai dekinga 4u.gif

ta prasme per langa nesimato to grozio, jei taip tai ir neturi jis matytis nebent koda suvesi mirksiukas.gif
o ka tau butent reikia padeti? kas neaisku ten?konkretesnius klausimus uzduok mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(limbi @ 2008 01 15, 20:18)
Tai ko nieks nebešneka?  biggrin.gif  Kaip sekas simsus augint?  biggrin.gif

nebeauginu verysad.gif vyras okupavo kompa su savo zaidimais lotuliukas.gif bet jau trputi buvo ir pabode tas pats per ta pati, pats idomiausias veikimas kol pasistatai nama ir susikuri seima o toliau jau tokia rutina kad baisu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
user posted image

niu va ziurek yra apačioi pasirinkimai visokiausi ka su jais daryt ir kaip? jie ten visi rekia kazko nori kazkokia paveiksliukai virš galvu atsiranda ,ka tai reiskia? nesuprantu nieko vaiksciot gali tik aplink nama ir viskas? kol aiskinausi kas ir kaip jie isvis nuluzo stovint lotuliukas.gif nu rimtai aš nieko nemoku tai visi pamokimai butu svarbus ačiū visiems nepasivarginusiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 01 16, 12:26)
nebeauginu  verysad.gif  vyras  okupavo kompa su savo zaidimais  lotuliukas.gif  bet jau trputi buvo ir pabode tas pats per ta pati, pats idomiausias veikimas kol pasistatai nama ir susikuri seima o toliau jau tokia rutina kad baisu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man irgi jau tas pats, atsibodo biggrin.gif tik tiek, kad aš jokių papildimų neparsisiuntus, tik pačius sims 2 tai is vis nuobodu biggrin.gif Norėčiau bent tą pets su gyvūnais parsisiųst, bet kad bijau jog kompas nepaveš, nes nešiojamas biurinis biggrin.gif Tai nelabai jam tie simsai, buvo man kelis kartus užlūžę, visas ekranas ir ikonėlės išsitempė, bet kai įjungiau kitą kart viskas gerai buvo biggrin.gif Tai dabar nežinau, ar verta siųstis tą papildimą g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limbi: 16 sausio 2008 - 17:01
QUOTE(limbi @ 2008 01 16, 17:00)
Man irgi jau tas pats, atsibodo  biggrin.gif  tik tiek, kad aš jokių papildimų neparsisiuntus, tik pačius sims 2 tai is vis nuobodu  biggrin.gif  Norėčiau bent tą pets su gyvūnais parsisiųst, bet kad bijau jog kompas nepaveš, nes nešiojamas biurinis  biggrin.gif  Tai nelabai jam tie simsai, buvo man kelis kartus užlūžę, visas ekranas ir ikonėlės išsitempė, bet kai įjungiau kitą kart viskas gerai buvo  biggrin.gif  Tai dabar nežinau, ar verta siųstis tą papildimą  g.gif  biggrin.gif

as turiu parsisiuntus pets papildyma bet nepasakyciau kad jis patiktu nes jeigu augini gyvuna tu negali jo valdyti tu tik matai ka jis daro tai man tas dalykas nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 01 16, 16:19)
user posted image
niu va ziurek yra apačioi pasirinkimai visokiausi ka su jais daryt ir kaip?  jie ten visi rekia kazko nori kazkokia paveiksliukai virš galvu atsiranda ,ka tai reiskia? nesuprantu nieko vaiksciot gali tik aplink nama ir viskas? kol aiskinausi kas ir kaip jie isvis nuluzo stovint lotuliukas.gif  nu rimtai aš nieko nemoku tai visi pamokimai butu svarbus ačiū visiems nepasivarginusiems 4u.gif

tai ka rodo virs galvos tai to ir nori, nori zaisti, valgyti, miegoti ir t.t
pas tave labai jau daug tu zmoniu nesidaryk tokios dideles seimos ir bus lengviau juos suvaldyti mirksiukas.gif ir susivesk pinigu koda tada bent galesi nupirkti jiems ko jie nori

tie pasirinkimai pirmas kuris pas tave padarytas yra zmones antras daiktai trecias gali statytis nama ir viska kas jame o paskutinis issisaugoti ir iseiti is zaidimo kas dar taip jua baisiai neaisku mirksiukas.gif

o be to viskas issiaiskinama per laika as irgi kai pirma karta parsisiunciau nieko nemokejau padaryti bet po biski ismokau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(limbi @ 2008 01 16, 19:00)
Man irgi jau tas pats, atsibodo  biggrin.gif  tik tiek, kad aš jokių papildimų neparsisiuntus, tik pačius sims 2 tai is vis nuobodu  biggrin.gif  Norėčiau bent tą pets su gyvūnais parsisiųst, bet kad bijau jog kompas nepaveš, nes nešiojamas biurinis  biggrin.gif  Tai nelabai jam tie simsai, buvo man kelis kartus užlūžę, visas ekranas ir ikonėlės išsitempė, bet kai įjungiau kitą kart viskas gerai buvo  biggrin.gif  Tai dabar nežinau, ar verta siųstis tą papildimą  g.gif  biggrin.gif

QUOTE(Evlin @ 2008 01 16, 19:10)
as turiu parsisiuntus pets papildyma bet nepasakyciau kad jis patiktu nes jeigu augini gyvuna tu negali jo valdyti tu tik matai ka jis daro tai man tas dalykas nepatiko schmoll.gif

as papildymus susinstaliuoju ir paskui juos išinstaliuoju lauk visi daiktai lieka ir vietos tiek daug neuzima jei kas nors norit galiu ideti daiktu packa bet pas mane yra pats paskutinis the sims 2 erotic dreams tai jei jau tuos daiktus sudetume jie labai jau daug nori sekso doh.gif , bet uztat labai daug graziu rubu ir daiktu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 01 16, 17:35)
as papildymus susinstaliuoju ir paskui juos išinstaliuoju lauk visi daiktai lieka ir vietos tiek daug neuzima jei kas nors norit galiu ideti daiktu packa bet pas mane yra pats paskutinis the sims 2 erotic dreams  tai jei jau tuos daiktus sudetume jie labai jau daug nori sekso  doh.gif  , bet uztat labai daug graziu rubu ir daiktu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aisku kad noriu to sexy pako o gal turi ir fasion paka
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 16, 19:38)
aisku kad noriu to sexy pako o gal turi ir fasion paka

nea neturiu bet kad ten bent jau man nieko gero
bandysiu imest jei siandien neimesiurytoj tikrai idesiu mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 01 16, 17:45)
nea neturiu bet kad ten bent jau man nieko gero
bandysiu imest jei siandien neimesiurytoj tikrai idesiu  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

dekui lauksiu
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 16, 19:46)
dekui lauksiu

siandien nebeiseis nes raso kad krausis 4 valandas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti