Na as kazkadais po Domus galerija paslampinejau-tai man ten,šviestuvais prekiaujančiose parduotuvėse,tikrai buvo į ką pasižiūrėti Kainos aišku ne pačios mažiausios,na bet visai su protu,na aišku dar kaip kokių lempų, bet tos,kurios man į akį krito,tai visai normaliai kainavo,kad kažkaip labai neišsiganadau
QUOTE(agacaga @ 2005 07 26, 08:35)
Na as kazkadais po Domus galerija paslampinejau-tai man ten,šviestuvais prekiaujančiose parduotuvėse,tikrai buvo į ką pasižiūrėti Kainos aišku ne pačios mažiausios,na bet visai su protu,na aišku dar kaip kokių lempų, bet tos,kurios man į akį krito,tai visai normaliai kainavo,kad kažkaip labai neišsiganadau
Nu, as sviestuva kaip issirenku, tai retai kaina neisgasdina. Viena labai grazu maciau, kaina kaip paziurejau - virs 2 tukstanciu Pagalvojau - gal apsieisiu
Dar pabandyk virtuvėj toršerą pastatyt, jei yra koks laisvas kampas .Tokį paprastą, neįmantraus dizaino, siaurą ilgą su sukiojama lempa į visas puses.Tai ir pašviesi kur reikia.Arba stalinę lemputę...galima ant palangės (jei ta palangė ne už nugaros ).
QUOTE(Raganiūkštė @ 2005 07 26, 10:02)
Dar pabandyk virtuvėj toršerą pastatyt, jei yra koks laisvas kampas .Tokį paprastą, neįmantraus dizaino, siaurą ilgą su sukiojama lempa į visas puses.Tai ir pašviesi kur reikia.Arba stalinę lemputę...galima ant palangės (jei ta palangė ne už nugaros ).
Galvoju kur nors prie gartraukio prilipint dienines sviesos lempute gal nedidele? Kazin, ar nelabai i akis kristu?
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 07 26, 12:52)
Galvoju kur nors prie gartraukio prilipint dienines sviesos lempute gal nedidele? Kazin, ar nelabai i akis kristu?
Vakar buvau, salonas gal ir geras, graziu dalyku yra, bet kainos tai irgi geros. salonui viskas apie tukstanti ir daugiau
o as kol kas labai puikiai išsiprendžiau "liustrų " problemą....Tiesiog visur sukabinau popierinius japoniskus burbulus. Vaiko kambariui priduoda žaismingumo, Virtuvei priduoda jaukumo, svetainei priduoda paslaptingumo.....zodziu esu patenkinta.
retroforma prekiauja a la senoviniais šviestuvais
QUOTE(redwitch @ 2005 08 17, 16:03)
o as kol kas labai puikiai išsiprendžiau "liustrų " problemą....Tiesiog visur sukabinau popierinius japoniskus burbulus. Vaiko kambariui priduoda žaismingumo, Virtuvei priduoda jaukumo, svetainei priduoda paslaptingumo.....zodziu esu patenkinta.
as irgi, bet jau metus taip gyventi nusibodo, norisi normaliu lempu.
QUOTE(Onora @ 2005 10 14, 09:48)
as irgi, bet jau metus taip gyventi nusibodo, norisi normaliu lempu.
O aš kaip tik specialiai nekabinau tokių "laikinų" - nes tikrai, nieko nėra amžiniau už laikiną
Pagalvojau, kad ką pasikabinsiu, tai ir kabės dar šimtą metų, dėl to iškart normalias lempas pirkausi
As tai nenorejau bele ko pirkti- tai prisipirkau popieriu po 3 litus.
O var kur lempos man patinka- tai be 400 nei is vietos, nesusitaupau as tiek.
Tik virtuvine jau turiu.
Tik virtuvine jau turiu.
QUOTE(Onora @ 2005 10 14, 10:26)
As tai nenorejau bele ko pirkti- tai prisipirkau popieriu po 3 litus.
Tik virtuvine jau turiu.
Tik virtuvine jau turiu.
Na aš šiuo klausimu mažiau išranki
Šviestuvai miegamajam kainavo apie 400 lt (bet ten jų 2 didesni po 4-turias dalis ir 4 mažiukai viengubi ant sienos), virtuvinė lempa - 140 lt, šviestuvas į valgomąjį išvis tik 55 lt... į prieškambarį irgi apie 50 lt... trūksta tik lempos į svečių kambarį, tai va ten turbūt ir pakabinsiu popierių nes vis tiek tam kambary retai kada būnu