Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

QUOTE(nere @ 2005 06 30, 14:35)
Beveik visur turim su tuo vadinamu reguliatorium.Jokio mirgejimo tikrai nera.Gal cia tiesiog nuo paciu halogenu priklauso? g.gif

arba gal reguliatoliai specialus buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 06 30, 16:52)
arba gal reguliatoliai specialus buna g.gif

Nu vienas "Vilmos", o kitas vokiškas, tik pavadinimo nepamenu
Atsakyti
Nu va ir man aktualu tie halogenai vonioj. Dabartiniam bute vonia 3,5 kv.m. ir joje šviečia 4 halogenai berods po 35W g.gif .Tai šviesos tikrai pakanka.O naujam bute bus 5kv.m, tai taip išeitų kokių 6 reikėtų?Dar nežinau, tada reikėtų visas lubas lempom nukraut, gal perdaug bus, negražu? Greičiausiai dėsim taip pat - keturias, o jei mažai šviesos bus - galingesnes lempinkes galima įdėt ar dar kokį papildomą apšvietimą prie veidrodžio kombinuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2005 03 25, 12:29)
As zinokit nevilty. Visa diena ieskojau inete, kas galetu igyendinti mano apsvietimo idejas. Tiesiog suprojektuoti pagal jau esancia ideja techninius brezinius, ir nieko neradau ! cry.gif  cry.gif  cry.gif

Kaip jus isirengete savo apsvietima? Tiesiog kabinote lempas? Samdete dizainerius kad ivykdytu fantazijas? Gal galite rekomenduoti tokias paslaugas teikianciu zmoniu?  4u.gif

ir man labai rupi sis klausimas 4u.gif
rozetes ,jungikliai jau yra reik protingo zmogaus ,kuris patartu kur kabint sviestuvus,kiek ir t.t.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ku-ku atsiliepkit a 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 05 14, 16:37)
Manau, kad cia dedamos tos tokios pailgos, kaip kat mokykliniu lempu spalvotos lempos.

Tai tokiu visokiausiu spalvu ir dydziu yra pirkti senukuose (Banginyje tai tikrai), ir tvirtinimo kazkokiu korpuseliu turetu buti.

Cia dienos sviesos arba liuminescencines lempos (atrodo, taip parasiau, jei raidese nesusipainiojau biggrin.gif ).

Noresiu ir as jusu patarimo...
Turiu tokia beda: Virtuves siena ir stalvirsis gana tamsoki, lempa - man uz nugaros, ir kai pjaustau kazka, tai krenta seselis, blogai viskas matosi. O tos sviesos, kuri nuo gartraukio lempuciu, nepakanka. cry.gif
Lubos glaistytos, t.y. lempuciu jau niekur neprikisi. Pakabinamu spinteliu nera, t.y. praktiskai plika siena. Ir nezinau, is kur man to apsvietimo dar paimt, t.y. kur tas lempas prikaisiot! cry.gif

help.gif

Tik akiniu nesiulykit isigyt, prasom... laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted_berry: 24 liepos 2005 - 15:41
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 07 24, 15:38)
Cia dienos sviesos arba liuminescencines lempos (atrodo, taip parasiau, jei raidese nesusipainiojau biggrin.gif ).

Turiu tokia beda: Virtuves siena ir stalvirsis gana tamsoki, lempa - man uz nugaros, ir kai pjaustau kazka, tai krenta seselis, blogai viskas matosi. O tos sviesos, kuri nuo gartraukio lempuciu, nepakanka.  cry.gif
Lubos glaistytos, t.y. lempuciu jau niekur neprikisi. Pakabinamu spinteliu nera, t.y. praktiskai plika siena. Ir nezinau, is kur man to apsvietimo dar paimt, t.y. kur tas lempas prikaisiot!  cry.gif

help.gif

Turbut tik stalinė lempa belieka biggrin.gif ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2005 05 09, 14:44)

Man tai kuo daugiau halogenu, tuo fainiau. Jei tik butu galimybe prisideciau ju virs visokiu lentyneliu, nisose ir t.t. ir dar skirtingu splavu. Visada tureciau Kaledine atmosfera namuose  biggrin.gif

O man tai jau kazkaip atsibode tie halogenai ant kiekvieno kampo tongue.gif
Na bet cia tik mano tokia nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 07 24, 15:38)

Turiu tokia beda: Virtuves siena ir stalvirsis gana tamsoki, lempa - man uz nugaros, ir kai pjaustau kazka, tai krenta seselis, blogai viskas matosi. O tos sviesos, kuri nuo gartraukio lempuciu, nepakanka.  cry.gif
Lubos glaistytos, t.y. lempuciu jau niekur neprikisi. Pakabinamu spinteliu nera, t.y. praktiskai plika siena. Ir nezinau, is kur man to apsvietimo dar paimt, t.y. kur tas lempas prikaisiot!  cry.gif

help.gif

niu, pirmiausiai tai ne patarimas, o bjauri pastaba- anksčiau galvoti reikėjo cool.gif . Dabar, jei įmanoma, belieka naujo buto remonto darbai- kalti sienas, vesti laidus apšvietimui. Antra išeitis- pamenu, rašei, kad pakabinamų spintelių nenori vyras, o tu jų lyg ir norėtum...Jei atsirastų spintelės, atsirastų ir vieta lempom tvirtinti. Trečia- lentyna su integruotu apšvietimu iš apačios, nukreiptu į stalviršį. Ketvirta-stalinės lempos. Aš pati, ko gero, išbandyčiau ketvirtą variantą- labai įdomiai gali atrodyti, jei svetainės ir virtuvės erdvės sujungtos, tai tinkamai parinkti šviestuvai gali padėti sukurti "nevirtuvinę" atmosferą. O tai, kad taip nedaroma, yra tik papildoma priežastis pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 07 25, 11:12)
niu, pirmiausiai tai ne patarimas, o bjauri pastaba- anksčiau galvoti reikėjo cool.gif . Dabar, jei įmanoma, belieka naujo buto remonto darbai- kalti sienas, vesti laidus apšvietimui. Antra išeitis- pamenu, rašei, kad pakabinamų spintelių nenori vyras, o tu jų lyg ir norėtum...Jei atsirastų spintelės, atsirastų ir vieta lempom tvirtinti. Trečia- lentyna su integruotu apšvietimu iš apačios, nukreiptu į stalviršį. Ketvirta-stalinės lempos. Aš pati, ko gero, išbandyčiau ketvirtą variantą- labai įdomiai gali atrodyti, jei svetainės ir virtuvės erdvės sujungtos, tai tinkamai parinkti šviestuvai gali padėti sukurti "nevirtuvinę" atmosferą.  O tai, kad taip nedaroma, yra tik papildoma priežastis pabandyti.

Aciu 4u.gif thumbup.gif Trecias ir ketvirtas variantai tikrai idomus ir svarbiausia, kad igyvendinami be sienu griovimo biggrin.gif

O kad anksciau galvot reikejo - tai cia jo, bet mes jau viska pirkom su daline, tai jau ten viskas sutvarkyta buvo, be to ir nesove i galva kazkaip umn.gif pirmas butas kaip pirmas blynas, dabar viska kitaip daryciau biggrin.gif
PS: del spinteliu - dar paziuresim devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 07 25, 10:49)
pirmas butas kaip pirmas blynas, dabar viska kitaip daryciau biggrin.gif

Jooo,kad kas taip pries tai duotu ant kokio kito buto savo idejas isbandyt doh.gif
Atsakyti
O gal galite patarti kur pirkti sviestuvus, kur didesnis pasirinkimas ir kainos nera labai aukstos.
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 07 25, 12:00)
Jooo,kad kas taip pries tai duotu ant kokio kito buto savo idejas isbandyt  doh.gif

Aha, neblogai butu biggrin.gif ir uz eksperimentavimus sumoketu biggrin.gif as kazkaip per velai susigriebiau del sieniniu sviestuvu, jau viskas buvo isglaistyta ir isdazyta doh.gif doh.gif doh.gif nu, durna galva, ka jau dabar padarysi, griaut tikrai kol kas nesinori, dar yra pakankamai kitokiu darbu su tuo butu wacko.gif biggrin.gif

QUOTE(Fikas @ 2005 07 25, 12:56)
O gal galite patarti kur pirkti sviestuvus, kur didesnis pasirinkimas ir kainos nera labai aukstos.

As tai vaiksciojau per visur ir ziurinejau, nes labai daug ir Senukuose, ir Madoj anksciau budavo, ir prie Ventos gamyklos ten tokia parduotuve yra, nezinau, kaip vadinasi, vaziuojant link Rimi, desinej pusej toks nedidelis pastatas, didelem melynom raidem pavadinimas parduotuves uzrasytas. Seniai buvau g.gif
Nu, Ermitaze dar gali paziuret, ten yra nebrangiu. Ir priesais Ermitazo kasas, pirmam aukste, irgi kazkokia parduotuve lempu yra. Vienzo, reikia eit ir ziuret, nebuna taip, kad vienus geros ir pigios, o kitur - brangios. O gaila!!! biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti