Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

kažkoks "Vokiškų užuolaidų salonas", ten kažką panašaus lyg mačiau. Švitrigailos g., prieš Vilbros pastatą, ant kampo.
Atsakyti
Labai daug esu macius, o parodyt is interneto butu nelengva visus variantus - pabandyk nueiti i yahoo ar google paieskos sistema (geriausia - IMAGES) ir ivesk "candle chandelier". Ten bus ir krikstoliniu, todel galima prideti "iron" ar pan.

Pas mus juos dar pardavineja "Senuku" tipo parduotuve www.homedepot.com, turi pavyzduku ir online. Manau, Lietuvoje tikrai padarytu pagal uzsakyma thumbup.gif

Man dar toks visai patiko, bet cia ant sienos ax.gif
Atsakyti
ne viena esu maciusi Devetuose balduose is olandijos ar pan, o ir labai pigiai ten kainuoja.
tik kad ten tokie daugiau senovinio stiliaus- sietynas, o ne zvakide.

O tokiu siuolaikiniu- tai yra akropoly pirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 13 birželio 2005 - 09:41
Gal galite kas nors man patarti, kokio galingumo apsvietimo reikia vonioje? 4u.gif
Tai va, isirenginejant buta, padariau klaida ir vonioje pakabinau viena "blyna" palubeje blush2.gif Tai apsvietimo tikrai nepakanka schmoll.gif Dabar perdarinesim apsvietima ir desim 5 halogenus i lubas ax.gif Aisku, dabar jau ju neismetysi kur noresi, nes lubos gipskartonio sumontuotos jau doh.gif
Tai va, dabar, jau patyrusi, ka reiskia menkas apsvietimas vonioje unsure.gif sprendziu klausima, kokio galingumo sviestuvus deti: ar 5 vnt. po 35W, ar 5 vnt. po 50W? g.gif Pirmu atveju butu sumoje 175W, antru - 250W g.gif Vonia yra 7.5kv.m. Gal galite padeti? blush2.gif Buciau labai dekinga, nes jau siandien reikia lemputes nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
o liuksais kiek būtų? Nes vatai, tai, kaip suprantu, kiek ima energijos, o kiek iš to padaro šviesos? Skirtingos lempos skirtingai šviečia, va, mūsų elektrikas paprotino, kad dienos šviesos yra "šviesesnės"... Jei tie halogenų vatai atitiktų kaitrinių lempikių vatus,tai sakyčiau, dėk stirpresnes ir padaryk reguliatorių arba grupinį jungtuką... Šviesos vonioje reikia daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagitana: 29 birželio 2005 - 07:59
Tai kad as nelabai suprantu, kiek ten tais liuksais butu cry.gif Pabandysiu pasiknisti internete, gal rasiu kartais unsure.gif Siaip manau, kad liuksais truputi daugiau, bet nezymiai, negu kaitrines lemputes g.gif
Atsakyti
QUOTE(nere @ 2004 12 16, 14:18)
Astuliuk, pritariu tau žodis žodis. Man irig taip gražiau, tik žymiai brangiau, Jei vieno taško išgęžimas  ir pajungimas halogeno kainuoja 8 lt, o kur dar pats halogenas, lemputės, transformatoriai.o tų halogenų vienam kambary kažkur apie 30 numatyta pas mus... smile.gif

blink.gif 8 lt uz pajungima, biski nesamone- pas mus eme tik kaip uz taska - 12 ar 16 Lt ir sujunge viska ir pragreze neskaiciuodami lempuciu.
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 06 29, 08:59)
Jei tie halogenų vatai atitiktų kaitrinių lempikių vatus,tai sakyčiau, dėk stirpresnes ir padaryk reguliatorių arba grupinį jungtuką... Šviesos vonioje reikia daug.

O halogenams tinka reguliatorius? Kiek bandem jungti- tai mirgedavo lempeles, tai vel keisdavom i paprasta jungikli.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 06 13, 09:40)
ne viena esu maciusi Devetuose balduose is olandijos ar pan, o ir labai pigiai ten kainuoja.
tik kad ten tokie daugiau senovinio stiliaus- sietynas, o ne zvakide.

O tokiu siuolaikiniu- tai yra akropoly pirkti.

Isduokite paslapti, kur tie Devetuose balduose yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 06 13, 04:45)
Labai daug esu macius, o parodyt is interneto butu nelengva visus variantus - pabandyk nueiti i yahoo ar google paieskos sistema (geriausia - IMAGES) ir ivesk "candle chandelier". Ten bus ir krikstoliniu, todel galima prideti "iron" ar pan.

Pas mus juos dar pardavineja "Senuku" tipo parduotuve www.homedepot.com, turi pavyzduku ir online. Manau, Lietuvoje tikrai padarytu pagal uzsakyma thumbup.gif

Man dar toks visai patiko, bet cia ant sienos ax.gif

Dekui uz zodi "chandelier" smile.gif suradau labai graziu saitu su nuostabiom zvakidem. kazkada irgi norejau tokio klasikinio sietyno, dabar noriu originalaus smile.gif radau puikiu http://www.indabatra...php?category=37. Bandysiu uzsakineti pas pazistama menininka pagal paveiksliuka. Norge - jei pavyks ir padarys gerai, galesiu duoti meistro kontaktus...
Atsakyti
Bent jau mums elektrikas ruošiasi taip padaryti. Sakė, kad galima. Kai padarys, parašysiu atsiliepimus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 06 29, 09:40)
O halogenams tinka reguliatorius? Kiek bandem jungti- tai mirgedavo lempeles, tai vel keisdavom i paprasta jungikli.

Beveik visur turim su tuo vadinamu reguliatorium.Jokio mirgejimo tikrai nera.Gal cia tiesiog nuo paciu halogenu priklauso? g.gif
Atsakyti