Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

tender, aš tam naudojau vadinamą rūkomąjį popierių, rusų gamybos, pirkau kanceliarijos ( dabar jau ofiso smile.gif ) prekių skyriuje. Kaune tokioj vienoj krautivikėj senamiesty labai įdomių popierių mačiau, ne ryžių, žinia, bet vis kitokie, nei sąsiuvinio lapas...
Atsakyti
Lempai sukurti galima naudoti dar ir organzą. Esu tokią pasidarius- jei labai norėsit nufotkinsiu. Nieko ten blatno, net gal kils kokių minčių. Neseniai dubingiuose nusipirkau tokio fantastiško pluošto (primena paklijavimą rūbams) skirto dovanoms pakuoti. Bet vis nerandu laiko susimeistruoti kokį nors liustrą...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 03 25, 12:45)
Lempai sukurti galima naudoti dar ir organzą. Esu tokią pasidarius- jei labai norėsit nufotkinsiu. Nieko ten blatno, net gal kils kokių minčių. Neseniai dubingiuose nusipirkau tokio fantastiško pluošto (primena paklijavimą rūbams) skirto dovanoms pakuoti. Bet vis nerandu laiko susimeistruoti kokį nors liustrą...

Vobla, nugi zinok norim...nebet as tai tikrai, neisivaizduoju, kokiu budu jus isigudrinat konstruot sviestuvus, pasidalinkit jei galit ax.gif
Atsakyti
O pas mane tokia problema su apsvietimu, kad as nezinau, ko noriu... cry.gif T.y. neisivaizduoju, kaip suderinti 2 sviestuvus vienoj patalpoj - turim sujungta svetaine su virtuve.. Galvos skausmas mano...
Nedarem pakabinamu lubu (draugas uzsispyre), dabar turim 2 skyles lubuose, i kurias nezinom, ka kabint... unsure.gif

Gal kas turit ka nors panasaus namie? Kokius sviestuvus kabinote?

Buvau sugalvojusi kabinti sviestuva svetaineje ir tris virs baro, kuris skirs virtuve nuo svetaines. Nu bet nerandu sviestuvu, kurie padoriai atrodytu vienoj patalpoj smile.gif
Arba randu, bet kainos nezmoniskos. doh.gif HELP!
Atsakyti
Isirenginejam siuo metu buteli...70 kvadratu... nera jokiu "liustru" biggrin.gif kai kur dariau "sviesa is niekur"... paskaicavau, kad siuo metu butelyje yra apie 40 lempu unsure.gif Bute tamsu nera - viena siena visa stikline mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 03 27, 08:20)
O pas mane tokia problema su apsvietimu, kad as nezinau, ko noriu...  cry.gif T.y. neisivaizduoju, kaip suderinti 2 sviestuvus vienoj patalpoj - turim sujungta svetaine su virtuve.. Galvos skausmas mano...
Nedarem pakabinamu lubu (draugas uzsispyre), dabar turim 2 skyles lubuose, i kurias nezinom, ka kabint...  unsure.gif

Gal kas turit ka nors panasaus namie? Kokius sviestuvus kabinote?

Pas mus didysis kambarys benras su koridoriumi ir virtuve. Koridoriuj ir kambary kaba kolkas tik popierines lempos, o i virtuve pirkome paprasta kabancia balta paploto kamuolio pavidalo lempa is matinio stiklo- gana neutralu varianta rinkomes, nenorejom, kad lempa labai virtuvine butu, kambariui ir koridoriui irgi kazka panasaus rinksimes, nes kai lempu vienoj patalpoj daug - labai sunku nesugadinti bendro vaizdo.

Aplink tuliko duris turim prisimontave i gipskartoni nazyciu lempikiu - tai labai visiem patinka, nes i tikra pasaku nameli ieini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 04 05, 15:57)
Pas mus didysis kambarys benras su koridoriumi ir virtuve. Koridoriuj ir kambary kaba kolkas tik popierines lempos, o i virtuve pirkome paprasta kabancia balta paploto kamuolio pavidalo lempa is matinio stiklo- gana neutralu varianta rinkomes, nenorejom, kad lempa labai virtuvine butu, kambariui ir koridoriui irgi kazka panasaus rinksimes, nes kai lempu vienoj patalpoj daug - labai sunku nesugadinti bendro vaizdo.

Aplink tuliko duris turim prisimontave i gipskartoni nazyciu lempikiu - tai labai visiem patinka, nes i tikra pasaku nameli ieini smile.gif

Geras! laugh.gif thumbup.gif Turbut is ten nieks iseit nenroi po to? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 04 07, 10:48)
Geras! laugh.gif thumbup.gif  Turbut is ten nieks iseit nenroi po to? laugh.gif

nori nori - nes ne ish tuliko vidaus tos lemputes, o ish ishores - todel tik ieiti norisi smile.gif
bet vonioj esu uzklijavusi juros zvaigzdziu ant plyteliu, dar juros arkliuka ir kriauklyciu- tai vat siuos daikciukus apziuri ish isheina tada jau smile.gif
Atsakyti
Gal kas žino iš praktikos, ar tiesa, kad halogeninės lemputės daug daugiau elektros sunaudoja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2005 05 05, 09:41)
Gal kas žino iš praktikos, ar tiesa, kad halogeninės lemputės daug daugiau elektros sunaudoja? blush2.gif

is praktikos nepasakysiu, bet is teorijos- tai neturetu taip buti - juk nuo watu beveik viskas priklausko wink.gif
Atsakyti
Na aš girdėjau vieną kambario dekoravimo taisyklę: garsi prancūzų dizainerė sakė, kad kambarys nėra gerai įrengtas (jaukus ar kažkas tame stiliuje), jei nėra bent jau penkių skirtingų šviesos šaltinių.
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2005 05 06, 14:46)
Na aš girdėjau vieną kambario dekoravimo taisyklę: garsi prancūzų dizainerė sakė, kad kambarys nėra gerai įrengtas (jaukus ar kažkas tame stiliuje), jei nėra bent jau penkių skirtingų šviesos šaltinių.

pas mane svetaineje, kuri jungta su virtuve tiek apsvietimo saltiniu ir yra- netgi daugiau , bet tai juos visus kartu reikia jungti, ar kaip? biggrin.gif o 11 m2 miegamajame- tai tik 3 sviesos saltiniai, bet daugiau net nera tikslo talpinti- tai cia vadinasi jau blogai irengta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 08 gegužės 2005 - 19:07