Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

QUOTE(KristiTal @ 2007 02 01, 22:54)
Norejau paklausti is kur pirkta sofa ir durys? 4u.gif

sofa iš SBA (čia kažkieno iš lietuviškų firmelių gamyba, bet neturiu info kieno tiksliai, pirkta prieš ~2 metus),
o duris darė toks stalius, 'garažinis'. Bet šio meistro deja kitiems rekomenduoti ranka nekiltų schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Tortuga @ 2007 02 01, 23:10)
Koridorius nerealus bigsmile.gif
Aš irgi tokio norėčiau  wub.gif

ačiū ax.gif

norėtųsi jį kuo nors pagyvinti, gal ką ant sienų sukabinti, bet dar nesugalvoju/nerandu kas tiktų... Gal kokias juodai/baltas nuotraukas pakabinti?
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 02 01, 22:54)
sofa iš SBA (čia kažkieno iš lietuviškų firmelių gamyba, bet neturiu info kieno tiksliai, pirkta prieš ~2 metus),
o duris darė toks stalius, 'garažinis'. Bet šio meistro deja kitiems rekomenduoti  ranka nekiltų schmoll.gif

As klausiau, nes tokia sofa kaip tik siandien ziurejau, lenku gamybos, naujas modelis ir man labai patiko ir patogi. O del duru, tai pas mane labai panasiai atrodo tik kita spalva tai ir buvo idomu.

user posted image
Atsakyti
kur Kaune be senukų dar galima rasti neprabangių šviestuvų? noriu toršero, o skirsiu iki 200lt. senukuose radau, bet tokie iš bėdos - jei nerasiu nieko geresnio.
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2007 02 02, 11:50)
kur Kaune be senukų dar galima rasti neprabangių šviestuvų? noriu toršero, o skirsiu iki 200lt. senukuose radau, bet tokie iš bėdos - jei nerasiu nieko geresnio.

su ta pačia problema ir aš susidūriau, kur kaune be senių galima abskritai šviestuvų, dekorativinių halogenų nusipirkti, nes ardenoj, gaudrėj (nepamenu tiksliai pavadinimo) kainos, nesuprantu ar verta dėl kelių dešimčių žmonių tokias parduotuves atidarinėt g.gif , toršeras kuris man, patiko labai labai - 6700 Lt su viena 100 vatų lempa, medinis nū bet nors nušauk nesuprantu
taigi visi keliai veda į senukus arba gariūnus, įtariu net nebeeikvosiu savo laiko paieškom, nes kainos pakirs kojas vis tiek
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 03, 11:24)
su ta pačia problema ir aš susidūriau, kur kaune be senių galima abskritai šviestuvų, dekorativinių halogenų nusipirkti, nes ardenoj, gaudrėj (nepamenu tiksliai pavadinimo) kainos, nesuprantu ar verta dėl kelių dešimčių žmonių tokias parduotuves atidarinėt  g.gif , toršeras kuris man, patiko labai labai - 6700 Lt su viena 100 vatų lempa, medinis nū bet nors nušauk nesuprantu
taigi visi keliai veda į senukus arba gariūnus, įtariu net nebeeikvosiu savo laiko paieškom, nes kainos pakirs kojas vis tiek

oho kainele,o tai kas ten per daiktas gal kokia foto imest galetai nors mazdaug kaip atrodo
Atsakyti
viskas kataloge
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 03, 11:24)
Ardenoj, gaudrėj (nepamenu tiksliai pavadinimo) kainos, nesuprantu ar verta dėl kelių dešimčių žmonių tokias parduotuves atidarinėt  g.gif , toršeras kuris man, patiko labai labai - 6700 Lt su viena 100 vatų lempa, medinis nū bet nors nušauk nesuprantu

Verta verta mirksiukas.gif Ne kelios dešimtys tų žmonių įperkančių kosminių kainų šviestuvus yra.
Ardenoje turėtų būti ir gerokai pigesnių šviestuvų. O buvai Leravitoje, Aketoje, Liquide? Gal ten rasi ką gražaus už prieinamą kainą. bigsmile.gif O kartais sveiką jų klausti, gal turi ką panašaus tik už mažesnę kainą ax.gif (kaip jau čia rašė kuri forumietė)
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2007 02 04, 13:30)
Ardenoje turėtų būti ir gerokai pigesnių šviestuvų. O buvai Leravitoje, Aketoje, Liquide? Gal ten rasi ką gražaus už prieinamą kainą.  bigsmile.gif O kartais sveiką jų klausti, gal turi ką panašaus tik už mažesnę kainą  ax.gif (kaip jau čia rašė kuri forumietė)

o kaune tokių yra?
o dėl paklausimo, tai teiravausi, ištraukė vieną pvz., iš po užstalės, kuris neeksponuojamas.
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 04, 15:47)
o kaune tokių yra?

Pažiūrėjau, tik Vilniuje verysad.gif O Šviesos idėjoje buvai?
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2007 02 04, 17:24)
Pažiūrėjau, tik Vilniuje  verysad.gif O Šviesos idėjoje buvai?

aha aš irgi peržiūrėjau
dėl šviesos idėjos nežnau g.gif , pasirodo buvau
buvau jau ir viskas elektrikams ir mazge lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganėlė: 04 vasario 2007 - 16:39
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 04, 17:37)
buvau jau ir viskas elektrikams ir mazge  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astuliukas: 04 vasario 2007 - 18:57
gal kokiu zinot puslapiu kur butu kokiu graziu lubu padaryta su apsvietimu blush2.gif
Atsakyti