Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

QUOTE(Akorus @ 2007 01 22, 20:31)
aggate, nu kokia liuks idėja, aina sau bigsmile.gif Kaip jaukiai atrodo thumbup.gif

aš apie šitą grindų apšvietimą senai svajojau-dar kai tik pamačiau rusiškam žurnale ir iškart įsimylėjau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(leduke @ 2007 01 22, 22:18)
aš apie šitą grindų apšvietimą senai svajojau-dar kai tik pamačiau rusiškam žurnale ir iškart įsimylėjau wub.gif

tai kodel tik svajojate?kodel nepasidarote? g.gif Juk tikrai labai daug nekainuoja
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 22, 20:58)
Sis apsvietimas yra vienintelis nusisekes dalykas bute smile.gif

Tik nesakyk taip ir nenuvertink savo kūrybos mirksiukas.gif , mačiau tavo buto nuotraukas ir daug ten jaukių ir malonių kampelių ,thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(januxs @ 2007 01 22, 23:34)
Tik nesakyk taip ir nenuvertink savo kūrybos mirksiukas.gif  , mačiau tavo buto nuotraukas ir daug ten jaukių ir malonių kampelių ,thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

blush2.gif Na,nezinau...Man jau daug kas nebepatinka.Zinoma,pirma karta darant remontus klaidu neisvengsi verysad.gif bet ikalbejau savo vyra,kai ka pakeisti...Tik atsiras atliekamu pinigeliu reikes imtis vel darbu.Aciu tau uz grazius zodzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 22, 22:33)
tai kodel tik svajojate?kodel nepasidarote? g.gif Juk tikrai labai daug nekainuoja

tai pas mus tik dabar prasidėo remontai,užtat ir domiuosi rolleyes.gif ,o tavo namučiai man labai jaukūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leduke: 23 sausio 2007 - 07:07
QUOTE(leduke @ 2007 01 23, 08:06)
tai pas mus tik dabar prasidėo remontai,užtat ir domiuosi rolleyes.gif ,o tavo namučiai man labai jaukūs wub.gif

Prasidejo ir pas jus malonumai ir vargai thumbup.gif Linkiu sekmes kuriant namu stiliu smile.gif Aciu uz grazius zodzius aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(leduke @ 2007 01 23, 07:06)

Uzjauciu, mano jau pasibaige, liko smulkmenos, bet ir jos uztruks. As moteriske dariau juos beveik metus doh.gif niekas nepadejo, tik visi aiskino po to, kas blogai kas ne. Ir su meistrais moteriai susitarti sunkoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 23 sausio 2007 - 09:35
QUOTE(aggate @ 2007 01 22, 16:34)
Na,buna siltas,bet dar neuzsidegem biggrin.gif

Todėl ir klausiu, nes jei būtų halogeninė lempa, tai turėtų labai stipriai kaisti. Aišku pats kai vaikščioji, tai pasisaugotum, kad neužlipti, bet va su vaikais problematiška, kai jie ropoja ir čiupinėja viską mirksiukas.gif
O kad jauku ir gražu tai tikrai thumbup.gif , jei tik visos norite būtinai taip pasidarykit, nėra nieko ypatingo montavime, ir turėsite netradicinį gražų apšvietimą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(KristiTal @ 2007 01 23, 10:34)
As moteriske dariau juos beveik metus doh.gif  niekas nepadejo, tik visi aiskino po to, kas blogai kas ne. Ir su meistrais moteriai susitarti sunkoka.

Tikra tiesa, su meistrais moteriškei sunkoka, bet reikia nenusileisti, savo laikytis ir gan griežtai mirksiukas.gif nes kitaip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 22, 19:58)
Tikrai graziai atrodytu  thumbup.gif isvis visur idomus apsvietimas yra grazus.Ne,grindys nepasikele,nes jis yra po plintusiuku.Graziai po juo ji patalpinom ir viskas normaliai.Na,teko truputi grindis pagrezti,kad lengviau lempos isidetu biggrin.gif O siaip vanduo niekur nebega,nes ji uzsideda ir nelieka jokiu plysiu.O ir siaip valau tik su dregnu skudureliu,tai tik dulkes nusivalo.Na,jau greit puse metu bus,kaip ta apsvietima padarem ir tikrai jokiu skundu neturiu.Nemeluoju smile.gif Sis apsvietimas yra vienintelis nusisekes dalykas bute smile.gif

ačiū už gerą idėja, būtinai bandysim daryt tokį apšvietimą thumbup.gif su mėlynom lemputėm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi @ 2007 01 23, 14:18)
ačiū už gerą idėja, būtinai bandysim daryt tokį apšvietimą thumbup.gif su mėlynom lemputėm wub.gif

thumbup.gif Dabar yra visko tiek daug,kad tikrai galima padaryti visokiu graziu dalyku smile.gif As tai siek tiek pykstu ant savo vyro.Jis ismano apie elektra,moka pats daryti apsvietimus.O namuos padare pati paprasciausia verysad.gif Tai as ir pyktelejau jau ant jo,tai jis sako:duok man 5000lt,tai su lazeriais padarysiu...Kai duris atidarysi tavo vardas uzsidegs biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai ir nutilau blush2.gif
Dziaugiuosi bent tokiu apsvietimu biggrin.gif
Atsakyti
visai idomus sviestuvai puslapyje www.darom.lt
Tik gaila kad kainu neraso
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 22, 22:33)

buna pvz kaip musu seimoj, boba baldielina del tu lempuciu imontuojamu, o diedas verkia kad jam per tamsu bus ir jis jausis kaip be ackariku toj patalpoj blink.gif doh.gif tai taip ir lieka pas boba tos lemputes tik svajonese doh.gif verysad.gif wub.gif
Atsakyti