Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

man irgi grazu labai butu miegamajame kur nors toks apsvietimas, ir kaip tik elektra per naujo vedziojam, tai ir tas skyles reikia rozietkom daryti apacioj, ale MB kazkodel labai jau pries tas visokias i siena kisamas lenpas, nei ant lubu nei kur kitur jam nepatinka doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 15, 17:58)
Gryztant prie temos pavadinimo.Ar kas nors dar darote savo namuose apsvietima grindyse?[IMG]My Webpage

Labai fainai atrodo toks apsvietimas bigsmile.gif Bet itariu, kad toks apsvietimas gerai ziuretusi tik dideleje erdveje g.gif
Atsakyti
Na,pas mus vetaineje labai graziai atrodo.Labai jauku ir as labai dziaugiuosi,kad vyras sugebejo toki apsvietima padaryti. smile.gif
Atsakyti
Pasidalinkit patirtimi prasau: kur perkate sviestuvus? Kur benueiciau, jei grazu, tai laaabai brangu doh.gif , jei gera kaina, tai.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 01 18, 15:14)
Pasidalinkit patirtimi prasau: kur perkate sviestuvus? Kur benueiciau, jei grazu, tai laaabai brangu  doh.gif , jei gera kaina, tai....  schmoll.gif

Aš beveik visus šviestuvus pirkau "Topolina", nežinau ar jie dar kitur yra išskyrus Klaipėdą. Pas juos super pasirinkimas ir realiai nerelių ir iš katalogų. O rozetes ir jungiklius - "Ardena".
Prašom į svečius į Klaipėdą į "Topoliną". mirksiukas.gif
Atsakyti
kokius sviestuvus renkates prie veidrodziu? jei man patinka-tai labai brangus doh.gif ,
gal nzn kur ieskot g.gif
Atsakyti
Mes švietuvų dairėmės Kaune Inartoje, Mazge, Gaudrėje. Labiausia aptarnavimas patiko Gaudrėje, o pamatę nerealias kainas to, kas patinka, klausėm ar neturi kažko panašaus pigiau. Aišku turėjo, tada kilo klausimas ar ne kinietiški, sakė pas juos tokių nebūna. Žodžiu dar esam paieškose, bet aišku tai, kad išsirinkus iš to, kas pas juos yra vetrinose, reikia klaust analogų.
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 15, 16:58)
Gryztant prie temos pavadinimo.Ar kas nors dar darote savo namuose apsvietima grindyse?[IMG]My Webpage

gal žinot kur galima gaut tokius šviestuvus į grindis?,nes sakė,kad jų nevisur yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leduke @ 2007 01 21, 11:19)
gal žinot kur galima gaut tokius šviestuvus į grindis?,nes sakė,kad jų nevisur yra ax.gif

Yra visur,tik nevisi atpazysta,kad tai sviestuvas i grindis smile.gif Na,mes pirkome Senukuose...Norejosi apvaliu,bet sunkiau jas ideti ir estetinis vaizdas nelabai gaunasi verysad.gif O sitais esame patenkinti...Mokejome irgi nedaug(net nebepamenu)...Bet ju tikrai turetu buti visur...
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 21, 11:07)
Yra visur,tik nevisi atpazysta,kad tai sviestuvas i grindis smile.gif Na,mes pirkome Senukuose...Norejosi apvaliu,bet sunkiau jas ideti ir estetinis vaizdas nelabai gaunasi verysad.gif O sitais esame patenkinti...Mokejome irgi nedaug(net nebepamenu)...Bet ju tikrai turetu buti visur...

labi tau ačiū,nes mus nugąsdino,kad labai brangios tos lemposir beveik niekur nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leduke @ 2007 01 21, 12:31)
labi tau ačiū,nes mus nugąsdino,kad labai brangios tos lemposir beveik niekur nėra doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tikra nesamone...Mes uz jas mokejome iki 10lt(uz viena),bet kad jos veiktu dar pirkome transformatoriuka(jis kainavo apie 50lt).Kadangi mano vyras moka pats jas pajungti,tai ir samdyti nieko nereikejo.Tai iki 100lt tekainavo visas apsvietimas.
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 01 21, 12:13)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Tikra nesamone...Mes uz jas mokejome iki 10lt(uz viena),bet kad jos veiktu dar pirkome transformatoriuka(jis kainavo apie 50lt).Kadangi mano vyras moka pats jas pajungti,tai ir samdyti nieko nereikejo.Tai iki 100lt tekainavo visas apsvietimas.

labai noretusi fotkiu ax.gif ax.gif
Atsakyti