Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

pasidalinkit prašau dar apųvietimo idėjom, nes meistrai mūsų lubas neblogai įvertino ir siūlo nedėt gipso, kad aukštį išsaugot, tai nebespėju viską pati apgalvot, tai nors foto kokių pažioplinėt.
Atsakyti
gal kas žinok kas galėtų Kaune padėt (už pinigus) apšvietimą padėliot 40 m2 patalpoj?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kas galit pasakyti kur Šiauliuose yra kokios parduotuvės, kur būtų didelis šviestuvų pasirinkimas. Žadam šeštadienį važiuot, bet nežinom kur unsure.gif (apart Senukų ar 4 Vėjų).Ačiū. 4u.gif

P.S. Logotipas doh.gif doh.gif doh.gif Raganėle, blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 04 sausio 2007 - 11:46
QUOTE(Betukas @ 2007 01 04, 11:44)
Sveikutės  4u.gif

Kas galit pasakyti kur Šiauliuose yra kokios parduotuvės, kur būtų didelis šviestuvų pasirinkimas. Žadam šeštadienį važiuot, bet nežinom kur  unsure.gif  (apart Senukų ar 4 Vėjų).Ačiū. 4u.gif
P.S. Logotipas  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Raganėle,  blush2.gif

Važiuojant link Keturių vėjų po dešine puse, atsidaręs kažkoks naujas prekybos centras, ir ten mačiau didelės reklamos apie šviestuvus yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 01 04, 12:47)
Važiuojant link Keturių vėjų po dešine puse, atsidaręs kažkoks naujas prekybos centras, ir ten mačiau didelės reklamos apie šviestuvus yra ax.gif

Ačiuks aciuks.gif
Gal ten Justluka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 04 sausio 2007 - 12:20
QUOTE(Betukas @ 2007 01 04, 12:44)
Sveikutės  4u.gif

Kas galit pasakyti kur Šiauliuose yra kokios parduotuvės, kur būtų didelis šviestuvų pasirinkimas. Žadam šeštadienį važiuot, bet nežinom kur  unsure.gif  (apart Senukų ar 4 Vėjų).Ačiū. 4u.gif
P.S. Logotipas  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Raganėle,  blush2.gif

Labukas,
Dar šviestuvu parduotuvės yra Vytauto g. šalia "Rodiklio", ir Žemaitės g. netoli vestuviniu sukneliu nuomos. Tikslių adresų nežinau blush2.gif, bet tos abi parduotuves nelabai toli viena nuo kitos.
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 03, 14:50)
Gal kas matėt kur tokių pastatomų šviestuvų?
user posted image
Domintų ir kaina, bent maždaug  4u.gif

Mačiau Vilniuje PC "Banginis" KLER baldų parduotuvėje. Aš taip pat domėjausi jais. Kainos apie 2000lt

Kažkokią nesamonę rašo tos, kurios mano kad jie užgriozdina kambarį!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zi-zi: 04 sausio 2007 - 13:32
Man šitas labai toks su paslėpta mintim hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skeveldra @ 2007 01 05, 01:45)
Man šitas labai toks su paslėpta mintim hihihi.gif

user posted image

Aha, su mintim, bet labai ta mintį reiktų atsargiai prie interjero pridetinti. Nes bet kokiam jis netiktų...
Atsakyti
Pasidariau remontą, tai galiu pasidalinti idėjomis bigsmile.gif

miegamajame:
user posted image

svetainėje:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zi-zi @ 2007 01 05, 19:16)
Pasidariau remontą, tai galiu pasidalinti idėjomis  bigsmile.gif
Man patiko apšvietimo idėja miegamajame thumbup.gif
O kaip čia taip padarėt? Visą sieną teko pastorint? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 06, 16:24)
Man patiko apšvietimo idėja miegamajame  thumbup.gif
O kaip čia taip padarėt? Visą sieną teko pastorint? unsure.gif

Yra specialūs halogenai "LITO", kurie montuojami į sieną (betoną, plytą). Už vieną tokį mokėjom 100lt ir tai su didžiule nuolaida.
Atsakyti