Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

QUOTE(gazele @ 2006 10 28, 11:43)
Šviestuvai variniai,medžio imitacija.
Pirkom "Ardenoj",pažįstamas suvairavo nuolaidą tai mokėjom po 160 lt,jų pas mus keturi ax.gif  ,nes ant priešingos sienos taip pat tokie biggrin.gif

O lubinius tokius įsigijom,tai jie gerokai brangesni,labai norėjau medžiaginių ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

bigsmile.gif Labai labai gražu man, super!!! thumbup.gif
Atsakyti
neismanau, jau kur ir besikreipti, issmirinejau foruma, bet neradau info, tad klausiu cia:
nupsipirkau sviestuvo gaubta (jis toks kaip buna dazniausiai pastatomi sviestuvai, pavirsius su kazkokia medziaga) ir turiu labai dideli nora ta gaubta aptraukti tokia pat medziaga kaip uzuolaidos, bet nezinau kur man kreiptis, kas galetu tai kruopsciai ir tvarkingai padaryti g.gif g.gif niekam neteko su panasia situacija susidurti, ar girdeti ka nors??
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 11 08, 12:13)
neismanau, jau kur ir besikreipti, issmirinejau foruma, bet neradau info, tad klausiu cia:
nupsipirkau sviestuvo gaubta (jis toks kaip buna dazniausiai pastatomi sviestuvai, pavirsius su kazkokia medziaga)  ir turiu labai dideli nora ta gaubta aptraukti tokia pat medziaga kaip uzuolaidos, bet nezinau kur man kreiptis, kas galetu tai kruopsciai ir tvarkingai padaryti  g.gif  g.gif niekam neteko su panasia situacija susidurti, ar girdeti ka nors??

laurynaa, pamislinau biškelį mirksiukas.gif yra 2 variantai - nešti į kokį pvz. užuolaidų saloną ar gerai siuvėjai, kurie tikrai padarys, bet tai kainuos daug daugiau negu pvz. 2 variantas - SM forumo Rankdarbių skyrelyje yra mergyčių auksarankių - gal jos padėtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2006 11 08, 13:35)
laurynaa, pamislinau biškelį mirksiukas.gif yra 2 variantai - nešti į kokį pvz. užuolaidų saloną ar gerai siuvėjai, kurie tikrai padarys, bet tai kainuos daug daugiau negu pvz. 2 variantas - SM forumo Rankdarbių skyrelyje yra mergyčių auksarankių - gal jos padėtų?  g.gif

paskaiciau as tuos rankdarbius, alia tokiais niekais ten nuzsiima!! schmoll.gif
o uzuolaidu salone manes turbut nepriimtu, nes: medziaga mano, gaubtas mano, jiems neapsimokes!!!! ir man manau, taip pat lotuliukas.gif
jauciu pigiausia, butu mamos prasyti, bet bijau,kad nesigaus jai graziai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 11 08, 13:49)
paskaiciau as tuos rankdarbius, alia tokiais niekais ten nuzsiima!!  schmoll.gif
o uzuolaidu salone  manes turbut nepriimtu, nes: medziaga mano, gaubtas mano, jiems neapsimokes!!!! ir man manau, taip pat  lotuliukas.gif
jauciu pigiausia, butu mamos prasyti, bet bijau,kad nesigaus jai graziai  blush2.gif

oi tu mamyčiuk tongue.gif nejaugi SM nėra siuvėjos paslaugas siūlančios mergaičiukės? g.gif nu gal...
p.s. užuolaidų salone už geras babkes padarytų viską mirksiukas.gif , bet geriau pataupom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2006 10 28, 11:43)

O lubinius tokius įsigijom,tai jie gerokai brangesni,labai norėjau medžiaginių ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Gazele, kur pirkot tuos lubinius medziaginius, kokia kaina ir koks ju dydis. labai aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 15, 11:49)
gal turit kažką panašaus? labai dulkės renkasi? patogu valyti?  g.gif
user posted image

Gal matet kur tokiu sviestuvu yra pirkt ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2006 11 09, 00:20)
Gazele, kur pirkot tuos lubinius medziaginius, kokia kaina ir koks ju dydis. labai aciu smile.gif
Papildyta:
Gal matet kur tokiu  sviestuvu yra pirkt ir kokia kaina?

Pirkom Klaipėdoj gal "Gaudrė" vadinasi g.gif Mums parsiuntė iš italijos,kadangi pirkom 3 tai padarė nuolaidą ,atrodo vieno kaina apie 650 lt ,o dydis 80*80 dar buvo 100*100 ir
60*60 ko nemačiau apvažiavusi visą Lietuvą ,kitose parduotuvėse net aiškino ,kad mažesnių nei 80*80 nebūna doh.gif
Tai tie 60*60 apie 400 lt kainuoja 4u.gif
Atsakyti
Man reiketu tu didesniu 4u.gif
O gal atsimeni firma, ant pakuotes kokia buvo uzrasyta, pabandyciau paziuret ar pas mus kas nors jais prekiauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2006 11 09, 00:20)
Papildyta:
Gal matet kur tokiu  sviestuvu yra pirkt ir kokia kaina?

O šitų daug kur matėm "Domus galerijoj" tai visuose šviestuvų skyriuose turėjo,tik kaina apie 800 lt,todėl ieškojom pigesnių mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mallena @ 2006 11 09, 00:23)
Man reiketu tu didesniu  4u.gif
O gal atsimeni firma, ant pakuotes kokia buvo uzrasyta, pabandyciau paziuret ar pas mus kas nors jais prekiauja  4u.gif

"AXO light" Italija,labai kokybiški,galima skalbti 40 laipsnių vandenyje,su visais sertifikatais thumbup.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Papildyta:
Gazele, ziuriu tu irgi is Siauliu, o cia neko panasaus nematei ? ax.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2006 11 09, 00:42)
aciu  4u.gif
Papildyta:
Gazele, ziuriu tu irgi is Siauliu, o cia neko panasaus nematei ?  ax.gif  4u.gif  biggrin.gif

Nea schmoll.gif ,aš net nevažiavau,vyras apvažiavo apžiūrėjo,jau buvo matęs ko ieškau ,tai nieko panašaus nebuvo ax.gif
Atsakyti
Idomios sviesos.
user posted image
Atsakyti