Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

QUOTE(KristiTal @ 2006 10 19, 10:44)
O as niekaip neisivaizduoju kaip galetu pakakti 60w lemputes tokioj kvadraturoj miegamajame, na nebent jei megsti prieblanda ax.gif  4u.gif  Nu man tai nervas butu didelis jei butu blogas apsvietimas.
Papildyta:
Jo, ziurejau, labai grazu, bet apie kaina bijau ir pagalvoti g.gif

Tai, kad miegamajam ne tiek jau daug laiko praleidžiama. Pagrinde - miegama. daugiausiai laiko dabar praleidžiame svetainėje. Ten ir televizorius, ir jis erdvesnis. Na, o miegamajame prie darbo stalo dienos metu šviesos pakanka, vakare galima stalinę lempą užsidegti dar 60 w - pakanka. O kompas - pats apšviestas.
O ištikrųjų, tai aš šiokią tokią prieblandą mėgstu, nes perdidelis apšvietimas - mane dirgina. Man kaip tik reikia to, kas slopintų energiją, nes kitaip sunku būna užmigt bigsmile.gif Be to, aš kažkur ir skaičiau, kad miegamajame tik nedidelio apšvietimo pakanka. Bet, čia jau kaip kam geriau.

QUOTE(aistia @ 2006 10 19, 12:09)
biggrin.gif geriau net negalvoti, nes kiek besugalvotum, vistiek padaugink bent iš 5 hihihi.gif

mane prieblanda irgi nervina, į miegus traukia, neįmanoma nieko produktyvaus padaryti  doh.gif

Tai miegamasis ir skirtas miegojimui. Aš jį net violetinai melsva spalva nudažiau, kad nedirgintų, o ramintų ir lengviau užmigti galima būtų (mat cholerikė esu, vyras - taip pat). O kampelis miegamajame, kur yra rašomasis stalas su kompu, taip pat turi savo apšvietimą. Ant rašomojo stalo - stalinė lempa. Šalia lovų -po bra (jei lovoje nori skaityti). Šiaip, aš - skirtingų erdvių atskiro apšvietimo šalininkė. Todėl ir nusipirkau kiekvienam kambariui (miegamajam, svetainei ir vaikų) po šviestuvų kolekciją (dar ir dėl to mano švietuvų paieškos užtruko) bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei prieblandoj gyvensit, akinius labai greit teks uzsidet. O gal ir taip jau su akiniais? Pasaugokit savo regejima.
Atsakyti
Man svetaineje reikes dvieju sviestuvu ant sienos ir dvieju anl lubu. Turesiu dideli galvos skausma. Kvailiausia kad dauguma graziu brangiu blogai sviecia, labiau jie del grozio o ne apsvietimo. O man noretusi suderinti ir ta ir ta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piene123 @ 2006 10 19, 14:27)
Jei prieblandoj gyvensit, akinius labai greit teks uzsidet. O gal ir taip jau su akiniais? Pasaugokit savo regejima.

Sutinku, bet aš, mėgstanti prieblandą, kolkas galiu pasigirti super geru regėjimu (aš rimtai), o jau greit 40.
Bet juk miegamajame paprastai - miegama. Kitos patalpos, kur žmogus daugiausiai laiko praleidžia, turi būti apšviestos pakankamai. Aplamai, dauguma mūsų didžiausią laiko dalį praleidžia darbe, tai svarbiausia, kad darbo kabinetas būtų idealiai apšviestas. Na, o namie - tas kambarys, kur daugiausiai laiko praleidžiama bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vi3 @ 2006 10 19, 14:19)
Na, o miegamajame prie darbo stalo dienos metu šviesos pakanka, vakare galima stalinę lempą užsidegti dar 60 w - pakanka. O kompas - pats apšviestas.
O kampelis miegamajame, kur yra rašomasis stalas su kompu, taip pat turi savo apšvietimą. Ant rašomojo stalo - stalinė lempa.

miegamajame kompas g.gif
oi gaudavau nuo savo sesės šmais, kad kortom kompu pliekdavau mokykliniais metais iki vėlumos, kai jinai tam pačiam kambary lovoje gulėdavo ir migdytis ruošdavosi mirksiukas.gif
užtat dabar pas mane miegamajame ramybės zona - jokių kompų ir tv (nors tv tai labai norėčiau) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vi3 @ 2006 10 19, 15:18)
Sutinku, bet aš, mėgstanti prieblandą, kolkas galiu pasigirti super geru regėjimu (aš rimtai), o jau greit 40.
Bet juk miegamajame paprastai - miegama.

ir miegamajame reikia palikt galimybę įjungti normalią šviesą , maža kam tau prireiks to apšvietimo , gal lovoj tarakonas įsitaisys , o tu net nepamatysi mirksiukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2006 10 19, 16:00)
ir miegamajame reikia palikt galimybę įjungti normalią šviesą ,  , gal lovoj tarakonas įsitaisys , o tu net nepamatysi 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Uz sviesa!!!! biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 20, 12:58)

kaip gražu tas balkis bigsmile.gif
Atsakyti