QUOTE(KristiTal @ 2006 10 19, 10:44)
O as niekaip neisivaizduoju kaip galetu pakakti 60w lemputes tokioj kvadraturoj miegamajame, na nebent jei megsti prieblanda Nu man tai nervas butu didelis jei butu blogas apsvietimas.
Papildyta:
Jo, ziurejau, labai grazu, bet apie kaina bijau ir pagalvoti
Papildyta:
Jo, ziurejau, labai grazu, bet apie kaina bijau ir pagalvoti
Tai, kad miegamajam ne tiek jau daug laiko praleidžiama. Pagrinde - miegama. daugiausiai laiko dabar praleidžiame svetainėje. Ten ir televizorius, ir jis erdvesnis. Na, o miegamajame prie darbo stalo dienos metu šviesos pakanka, vakare galima stalinę lempą užsidegti dar 60 w - pakanka. O kompas - pats apšviestas.
O ištikrųjų, tai aš šiokią tokią prieblandą mėgstu, nes perdidelis apšvietimas - mane dirgina. Man kaip tik reikia to, kas slopintų energiją, nes kitaip sunku būna užmigt Be to, aš kažkur ir skaičiau, kad miegamajame tik nedidelio apšvietimo pakanka. Bet, čia jau kaip kam geriau.
QUOTE(aistia @ 2006 10 19, 12:09)
geriau net negalvoti, nes kiek besugalvotum, vistiek padaugink bent iš 5
mane prieblanda irgi nervina, į miegus traukia, neįmanoma nieko produktyvaus padaryti
mane prieblanda irgi nervina, į miegus traukia, neįmanoma nieko produktyvaus padaryti
Tai miegamasis ir skirtas miegojimui. Aš jį net violetinai melsva spalva nudažiau, kad nedirgintų, o ramintų ir lengviau užmigti galima būtų (mat cholerikė esu, vyras - taip pat). O kampelis miegamajame, kur yra rašomasis stalas su kompu, taip pat turi savo apšvietimą. Ant rašomojo stalo - stalinė lempa. Šalia lovų -po bra (jei lovoje nori skaityti). Šiaip, aš - skirtingų erdvių atskiro apšvietimo šalininkė. Todėl ir nusipirkau kiekvienam kambariui (miegamajam, svetainei ir vaikų) po šviestuvų kolekciją (dar ir dėl to mano švietuvų paieškos užtruko)