Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 18, 14:46)
manau, kad nusivilsi del sviesos kiekio, bijau prognozuoti, bet gali buti mazoka  g.gif

Nu jei bus mazoka tai nelabai gerai tada doh.gif , bet man is ileiziamu, ka galejau sau leisti, jie labiausiai patiko. Tik parduotuveje aiskino kad uztenka tiek. Tai cia del to,kad jie biski ne taip sviecia, del to vatu daug, o realiai nekaip apsviesta? doh.gif Nu virtuveje dar po virsutinem spontelem desiu lempa, tai ten reiks tada stipresne parinkti. O kolidoriui jie sesi, nu gal uzteks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 10 18, 15:39)
Aisku, o as kaip tik galvojau, kad kitokios formos cia netiktu. Jo, pas mane virsuj vienas laidas per viduri, kazkaip galvojau uzteks. Bet tada butinai spalva tokia pati balta buti turi. Idomu tos lekstes kiek sviesos duotu, nes nenoriu kad butu per mazai jos.

jei nedidelis kambarys, tai pilnai užtenka to vieno laido. Ta lėkštė gerai apšviečia, yra tokių, kur dedasi 3 lempos po 60W, be to, gerai sklaido šviesą.
Atsakyti
QUOTE(aistia @ 2006 10 18, 15:01)
jei nedidelis kambarys, tai pilnai užtenka to vieno laido. Ta lėkštė gerai apšviečia, yra tokių, kur dedasi 3 lempos po 60W, be to, gerai sklaido šviesą.

Tai jauciu ir reiks kazka tokio ziureti. Kambarys 13 ar 14kvadratu.
Atsakyti
Pas mus drabužinėj (5 kv. m.) pakanka va tokio apšvietimo ax.gif
(jeigu ką nors įžiūrėsit mirksiukas.gif )

user posted image

Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 10 18, 16:07)
Tai jauciu ir reiks kazka tokio ziureti. Kambarys 13 ar 14kvadratu.

tokiai kvadratūrai per akis apšvietimo, ypač miegamajam smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Burbukas @ 2006 10 18, 16:08)
Pas mus drabužinėj (5 kv. m.) pakanka va tokio apšvietimo  ax.gif
(jeigu ką nors įžiūrėsit mirksiukas.gif )

user posted image

Drabužinėje ir miegamajame pakanka šviesos tiek, kad galėtumei daiktus gerai įžiūrėt. Taigi 5 kv - tokio šviestuvo sočiai. Aš 13 kv miegamajame pasikabinau šviestuvą su 60 w lempute - pakanka. bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vi3 @ 2006 10 18, 16:43)
Drabužinėje ir miegamajame pakanka šviesos tiek, kad galėtumei daiktus gerai įžiūrėt. Taigi 5 kv - tokio šviestuvo sočiai. Aš 13 kv miegamajame pasikabinau šviestuvą su 60 w lempute - pakanka.  bigsmile.gif

as tai nemegstu neryskiu sviesu, nebent romantiskam vakarui, o siaip man turi buti visur daug ir ryskios sviesos.

nezinau anksciau neatkreipet demesio (o gal nepatiko) kur idejau nuoroda sviestuveliu, tai ikeliu cia, norejau supazindinti su nauja sviestuvu gamybos technologija, jie padaryti sulipdyti lazeriu blink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
man jie nerealiai patinka wub.gif ypac tie kubai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmaarch: 19 spalio 2006 - 07:26
nedrįstu klausti kiek kaštuoja tokie grožiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vi3 @ 2006 10 18, 15:43)
Aš 13 kv miegamajame pasikabinau šviestuvą su 60 w lempute - pakanka.  bigsmile.gif

O as niekaip neisivaizduoju kaip galetu pakakti 60w lemputes tokioj kvadraturoj miegamajame, na nebent jei megsti prieblanda ax.gif 4u.gif Nu man tai nervas butu didelis jei butu blogas apsvietimas.
Papildyta:
QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 19, 07:24)
as tai nemegstu neryskiu sviesu, nebent romantiskam vakarui, o siaip man turi buti visur daug ir ryskios sviesos.

nezinau anksciau neatkreipet demesio (o gal nepatiko) kur idejau nuoroda sviestuveliu, tai ikeliu cia, norejau supazindinti su nauja sviestuvu gamybos technologija, jie padaryti sulipdyti lazeriu  blink.gif

Jo, ziurejau, labai grazu, bet apie kaina bijau ir pagalvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 19, 10:13)
nedrįstu klausti kiek kaštuoja tokie grožiai  blush2.gif

net neisivaizduoju schmoll.gif

QUOTE(KristiTal @ 2006 10 19, 10:44)
O as niekaip neisivaizduoju kaip galetu pakakti 60w lemputes tokioj kvadraturoj miegamajame, na nebent jei megsti prieblanda ax.gif  4u.gif  Nu man tai nervas butu didelis jei butu blogas apsvietimas.
Papildyta:

mane irgi nervas ima nuo prieblandos doh.gif
taigi manau kad nelabai iperkama visiems. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 10 19, 10:44)

biggrin.gif geriau net negalvoti, nes kiek besugalvotum, vistiek padaugink bent iš 5 hihihi.gif

mane prieblanda irgi nervina, į miegus traukia, neįmanoma nieko produktyvaus padaryti doh.gif
Atsakyti