Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

leidziu apsneketi mano sviestuvus biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 18, 14:23)
leidziu apsneketi mano sviestuvus  biggrin.gif

Įmesk bendrą vaizdzialį iš jų kabojimo vietos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 18, 12:34)
as nusipirkau i kolidoriu sviestuvus, bet taip lievai sviecia

QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 18, 13:23)
leidziu apsneketi mano sviestuvus

skyk, kodėl "lievai", nes kaip tik apie tokius mąstau...
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2006 10 18, 12:52)
Žinokit, nežinau, ar čia tokia problema Lietuvoje yra su tais šviestuvais, bet aš jau pusę metų nerandu normalių šviestuvų, dar į tas pačias brangiausias parduotuves kažkaip nesirįžau eiti, nors kai kuriose ir brangesnėse buvau, bet su niekuo įrenginėjant butą neturėjau tiek problemų, kaip su šviestuvais.  doh.gif

Lygiai tokias pačias problemas turėjau ir aš bigsmile.gif Nebenoriu daugiau nei prisiminti schmoll.gif Užjaučiu tave, ir noriu palinkėti kantrybės.
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 18, 10:28)
ziuriu tu tai jau ismokai stebeti ir tyleti

pusę metų nebuvau čion atklydus, dabar vėl prisiminiau wink.gif

QUOTE(KristiTal @ 2006 10 18, 10:30)
Patarkite: ant sienos virs lovos kabes du tokie sviestuvai (tik neisejo apsukti ), ka man isrinkti kad kabetu ant lubu, ant lubu noriu stipraus apsvietimo. Bet tokios formos kaip ir neradau. kaip matote ka daryti del lubinio apsvietimo?

o pas tave, kaip įtariu, išvestas vienas laidas kambario viduryje? nesistenk atkartoti tų šviestuviukų formos, aš rinkčiausi paprasčiausią "blyną" kokių 60 cm skersmens, yra tokių gan nebrangių. va čia kažkas panašaus, pats principas, tik pigesnės "lėkštės" būna išgaubtos, ne plokščios
user posted image
čia antram plane:
user posted image

arba tiktų koks šviesą išsklaidantis šviestuvas, pvz toks (tik ant lubų): jis gali būti iki 1,3x1,3m dydžio

user posted image
Atsakyti
Tas paskutinis išsklaidantis šviesą thumbup.gif wub.gif Tik jo kaina nemaža. Bent jau to kurį aš mačiau g.gif
Šiaip iš patirties (ne per seniausiai susikabinom name šviestuvus)- galiu pasakyti kad tikrai labai skiriasi kokybė tų pigesnių ir brangesnių šviestuvų. Vien stiklą pabandykit pačiupinėti itališko ir tarkim to pačio austriško šviestuvo- skiriasi kaip diena nuo nakties.
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 18, 14:23)
leidziu apsneketi mano sviestuvus  biggrin.gif user posted image

normalūs įleidžiami standartiniai šviestuvai, įdomiau apkalbėti kokį kinietišką šedevrą hihihi.gif (tiesa, nežinau kas čia per gamintojas) o prastai šviečia, kad stiprumo trūksta arba per retai išdėstyti g.gif o gal atspindėjimas nekoks g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 18, 13:23)
leidziu apsneketi mano sviestuvus  biggrin.gif user posted image

As apsneketi negaliu, nes pati tokius pacius, isskurus ne dvi lempas, bet po viena, dedu virtuvej lubose ir kolidoriui lubose. Is vis pirkau 10 lempu.
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2006 10 18, 14:29)
Įmesk bendrą vaizdzialį iš jų kabojimo vietos mirksiukas.gif

tai kad jie dar negreit bus imontuoti ax.gif

QUOTE(aistia @ 2006 10 18, 15:15)
o prastai šviečia, kad stiprumo trūksta arba per retai išdėstyti g.gif o gal atspindėjimas nekoks g.gif

jie tiesiog kaip prozektoriai, nukreipti i tam tikra vieta, o palubej tamsu ir siaip galvojau, kad stipriau svies, tai dabar mastau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(KristiTal @ 2006 10 18, 15:28)
As apsneketi negaliu, nes pati tokius pacius, isskurus ne dvi lempas, bet po viena, dedu virtuvej lubose ir kolidoriui lubose. Is vis pirkau 10 lempu.

o tu is kur pirkai? ir ar jau juos sudejai? ar pakanka galingumo?
beja nesumaisykit cia pas mane ne tie mazieji kur 10x10cm, cia didesni ~20x35cm
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 18, 15:29)
jie tiesiog kaip prozektoriai, nukreipti i tam tikra vieta, o palubej tamsu ir siaip galvojau, kad stipriau svies, tai dabar mastau  rolleyes.gif

jo, jie duoda akcentinį apšvietimą, lubos lieka tamsios. Išeitis - bra, šviečiantys į viršų arba pastatomas šviestuvas irgi nukreiptas į viršų. Aš mąstau irgi apie prožektorinio tipo šviestuvus, tik neįleidžiamus, prielubinius, tai reikės statyti "toršerą", kad "išplėščiau" lubas iš tamsos. Gali būti, kad ir to nepakaks.
Atsakyti
QUOTE(aistia @ 2006 10 18, 14:10)

o pas tave, kaip įtariu, išvestas vienas laidas kambario viduryje? nesistenk atkartoti tų šviestuviukų formos, aš rinkčiausi paprasčiausią "blyną" kokių 60 cm skersmens, yra tokių gan nebrangių. va čia kažkas panašaus, pats principas, tik pigesnės "lėkštės" būna išgaubtos, ne plokščios

Aisku, o as kaip tik galvojau, kad kitokios formos cia netiktu. Jo, pas mane virsuj vienas laidas per viduri, kazkaip galvojau uzteks. Bet tada butinai spalva tokia pati balta buti turi. Idomu tos lekstes kiek sviesos duotu, nes nenoriu kad butu per mazai jos.
Papildyta:
QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 18, 14:32)
tai kad jie dar negreit bus imontuoti  ax.gif
jie tiesiog kaip prozektoriai, nukreipti i tam tikra vieta, o palubej tamsu ir siaip galvojau, kad stipriau svies, tai dabar mastau  rolleyes.gif
Papildyta:
o tu is kur pirkai? ir ar jau juos sudejai? ar pakanka galingumo?
beja nesumaisykit cia pas mane ne tie mazieji kur 10x10cm, cia didesni ~20x35cm

Ne dar nesudejau, bet jau tuoj manau. As pirkau is senuku, vienas kainavo 47litai. pas mane ir yra didelis vienas. 50vatu. Man jie labai patko, nu tikiuosi sviesos bus, nes virtuvej gaunasi 9kvadratai, o ju 4.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 10 18, 15:46)
Ne dar nesudejau, bet jau tuoj manau. As pirkau is senuku,  vienas kainavo 47litai. pas mane  ir yra didelis vienas. 50vatu. Man jie labai patko, nu tikiuosi sviesos bus, nes virtuvej gaunasi 9kvadratai, o ju 4.

manau, kad nusivilsi del sviesos kiekio, bijau prognozuoti, bet gali buti mazoka g.gif
Atsakyti