QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 18, 09:42)
as niekada nesitycioju is zmogaus skonio ir pati niekada nepersu savojo niekam, bet yra tam tikri stiliai kuriuos reikia zmogui padeti sutvarkyti, kad viskas deretu ir atrodytu graziai.
O aš visai ir nesitikėjau gerų atsiliepimų
, juo matydama, kokie čia šviestuvai dedami, kokios mados salonuose ir t.t. Aš tiesiog norėjau parodyti, kad yra ir kitokių nuomonių bei skonių. Tiesiog parodžiau ir pasakiau savo nuomonę. Ir nemanau, kad tai yra blogai.
O dėl patarimų, sutinku, be abėjo žmonės gali patarinėti, bet tik ne tokiu tonu. Atleisk, bet man toks dizaineris tik antipatiją sukelia su savo pasakymu ,,negadink kitiems skonio". O stiliai, sutinku yra, bet ir vėl, ne visiems jie būtinai turi patikti. Yra žmonių, kurie gyvena pagal madas ir jiems gal būtų labai jau sunku gyventi, jei jų skonis pasirodytų nemadingas, todėl ir seka aklai jas, nors viduje gal ir nevisai jam gražu. bet psichologiškai juk galima prie visko prisitaikyti ir save įtikinti taip, kad tau imtų patikti. Kiti - tiesiog neapsisprendę ir ieško patarimų. O dar kiti turi savo labai tvirtą nuomonę (ir nereiškai, kad ji bloga ar neteisinga) ir joks garsiausias dizaineris jos nepakeis. Taigi, visokių žmonių yra ir nemanau, kad nors vieni iš jų yra blogesni ar kvailesni už kitus
Aš puikiai suprantu, kad tu dirbi savo darbą, bet tą darbą reikia dirbti nežeminant kito žmogaus orumo. Gal geriau pabandyk jį suprasti. Čia yra mano labai draugiškas patarimas Tau.
QUOTE(aistia @ 2006 10 18, 10:06)
matau tris variantus:
1. dedi fotkes, kaip turi atrodyti gero skonio šviestuvai ir kur būti pritaikomi ir skaitai paskaitėlę, kad nors vienas, neabejojantis tavo autoritetu, pasimokytų ir nebedarytų klaidų rinkdamasis, t.y. darai gerą darbą
2. Spjauni pasipiktinus kitų skoniu ir išeini į kitus SM forumus
3. Neutraliai stebi viską iš šalies ir piktiniesi viduje
ką duoda paaiškinimas, kad aplinkui esanti liaudis neturi skonio? ogi nieko. tik sukelia nepasitenkinimą.
čia visai taikus pastebėjimas, jei ką
beje, skonis - dalykas slidus, pvz. mano ir tavo skoniai taip pat nesutampa
prajuokinai
pasiilgai manęs, ania?
tikrai patinka, nes aš kaip Čakas Norisas, kovoju prieš pasaulio neteisybę ir vaduoju "neturinčius skonio" nuo nervų ląstelių praradimo
Matau esi protingas ir supratingas žmogus
. Tik aš dar parašyčiau 4 punktą. ,,4. Stebi ir priimi kitų žmonių nuomonę tokią, kokia ji yra, kartais atitinkamai subtiliai parodydamas savo pastebėjimus, ir visai nesmerkdamas kito žmogaus skonio.". Galima dar ir daugiau variantų prirašyti.....
aš irgi lygiai taip pat manu, kad skonis yra subtilus dalykas, o pasakymas, kad žmogus neturi skonio yra lygiai toks pat tuščias ir neteisingas, kaip ir žmogus turintis skonį. Čia jau kaip kam atrodo. Tik žmonės studijuodami tam tikrus dalykus yra išmokyti atitinkamai pripažinti tam tikrą skonį. daug ką nulemia psichologija... Dizainas yra biznis. O tuo manau irgi viskas jau pasakyta.
Beje, toks pat Čiakas Norisas ar koks Teksaso reindžeris esu ir aš. Tik, va, aš jau esu priskirioama prie tų ,,neturinčių skonio". Todėl ir stengiuosi ir apginti žmones, kurie dėl savo skonio yra taip negražiai puolami, ir kartu savo asmeninę nuomonę
.