Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

QUOTE(aistia @ 2006 10 18, 10:06)
matau tris variantus:
1. dedi fotkes, kaip turi atrodyti gero skonio šviestuvai ir kur būti pritaikomi ir skaitai paskaitėlę, kad nors vienas, neabejojantis tavo autoritetu, pasimokytų ir nebedarytų klaidų rinkdamasis, t.y. darai gerą darbą
2. Spjauni pasipiktinus kitų skoniu ir išeini į kitus SM forumus
3. Neutraliai stebi viską iš šalies ir piktiniesi viduje
prajuokinai biggrin.gif pasiilgai manęs, ania? hihihi.gif tikrai patinka, nes aš kaip Čakas Norisas, kovoju prieš pasaulio neteisybę ir vaduoju "neturinčius skonio" nuo nervų ląstelių praradimo  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tu cia labai teisingai parasei drinks_cheers.gif , bet jei vienas dziaugiasi viesai tai kitas gali piktintis viesai biggrin.gif man dar iki autoriteto laaaabai toli biggrin.gif ziuriu tu tai jau ismokai stebeti ir tyleti
aisku pasiilgau biggrin.gif as visu grupioku pasiilgau... reiktu kada susitikima suorganizuot drinks_cheers.gif alc.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmaarch: 18 spalio 2006 - 09:28
Patarkite: ant sienos virs lovos kabes du tokie sviestuvai (tik neisejo apsukti ), ka man isrinkti kad kabetu ant lubu, ant lubu noriu stipraus apsvietimo. Bet tokios formos kaip ir neradau. kaip matote ka daryti del lubinio apsvietimo?

user posted image

user posted image
Atsakyti
sviestuveliai http://public.fotki....tuvai-is-kioln/
Atsakyti
QUOTE(vi3 @ 2006 10 18, 09:34)
Galiu pasakyti tik tiek, kad aš asmeniškai šviestuvų salonuose, kur orientuojamasi tik į madingus ir jūsų nuomone ,,skoningus" šviestuvus kur kainos nuo 500 Lt ir iki kelių tūkstančių. Nu nėra man į ką net žiūrėt schmoll.gif . Atvirai pasakau. Žinoma, ir kaina dar alergiją kelia, bet kad būtų bent už ką ten man mokėt doh.gif . Nu nepatinka man ir dauguma atvejų nepraktiška, nežiūrint to, kad tai paskutinis mados klyksmas.

aš pvz. einu į visas parduotuves, nesvarbu jos super brangios, ar super pigios ir svarbiausia yra susirasti man patinkantį ir mano kambario interjerui tinkantį daiktą. Jeigu tokį randu, galiu pakloti ir 500 Lt, kartais ir daugiau (priklausomai kokio stiprumo vėjai švilpia mano kišenėje) ax.gif
Ir negalima sakyti, kad madingi ir skoningi kainuoja tik labai daug ir kad nėra už ką tiek mokėti. Tikrai galima rasti įvairių variantų 4u.gif

Nors man ir nepatinka kai kurie viešai įdėti šviestuvai, nerašau nieko, kam piktinti žmogų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 18, 09:42)
as niekada nesitycioju is zmogaus skonio ir pati niekada nepersu savojo niekam, bet yra tam tikri stiliai kuriuos reikia zmogui padeti sutvarkyti, kad viskas deretu ir atrodytu graziai.

O aš visai ir nesitikėjau gerų atsiliepimų bigsmile.gif , juo matydama, kokie čia šviestuvai dedami, kokios mados salonuose ir t.t. Aš tiesiog norėjau parodyti, kad yra ir kitokių nuomonių bei skonių. Tiesiog parodžiau ir pasakiau savo nuomonę. Ir nemanau, kad tai yra blogai.
O dėl patarimų, sutinku, be abėjo žmonės gali patarinėti, bet tik ne tokiu tonu. Atleisk, bet man toks dizaineris tik antipatiją sukelia su savo pasakymu ,,negadink kitiems skonio". O stiliai, sutinku yra, bet ir vėl, ne visiems jie būtinai turi patikti. Yra žmonių, kurie gyvena pagal madas ir jiems gal būtų labai jau sunku gyventi, jei jų skonis pasirodytų nemadingas, todėl ir seka aklai jas, nors viduje gal ir nevisai jam gražu. bet psichologiškai juk galima prie visko prisitaikyti ir save įtikinti taip, kad tau imtų patikti. Kiti - tiesiog neapsisprendę ir ieško patarimų. O dar kiti turi savo labai tvirtą nuomonę (ir nereiškai, kad ji bloga ar neteisinga) ir joks garsiausias dizaineris jos nepakeis. Taigi, visokių žmonių yra ir nemanau, kad nors vieni iš jų yra blogesni ar kvailesni už kitus rolleyes.gif

Aš puikiai suprantu, kad tu dirbi savo darbą, bet tą darbą reikia dirbti nežeminant kito žmogaus orumo. Gal geriau pabandyk jį suprasti. Čia yra mano labai draugiškas patarimas Tau. 4u.gif

matau tris variantus:
1. dedi fotkes, kaip turi atrodyti gero skonio šviestuvai ir kur būti pritaikomi ir skaitai paskaitėlę, kad nors vienas, neabejojantis tavo autoritetu, pasimokytų ir nebedarytų klaidų rinkdamasis, t.y. darai gerą darbą
2. Spjauni pasipiktinus kitų skoniu ir išeini į kitus SM forumus

ką duoda paaiškinimas, kad aplinkui esanti liaudis neturi skonio? ogi nieko. tik sukelia nepasitenkinimą.
čia visai taikus pastebėjimas, jei ką wink.gif
beje, skonis - dalykas slidus, pvz. mano ir tavo skoniai taip pat nesutampa wink.gif
prajuokinai biggrin.gif pasiilgai manęs, ania? hihihi.gif tikrai patinka, nes aš kaip Čakas Norisas, kovoju prieš pasaulio neteisybę ir vaduoju "neturinčius skonio" nuo nervų ląstelių praradimo  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Matau esi protingas ir supratingas žmogus thumbup.gif . Tik aš dar parašyčiau 4 punktą. ,,4. Stebi ir priimi kitų žmonių nuomonę tokią, kokia ji yra, kartais atitinkamai subtiliai parodydamas savo pastebėjimus, ir visai nesmerkdamas kito žmogaus skonio.". Galima dar ir daugiau variantų prirašyti..... mirksiukas.gif
thumbup.gif aš irgi lygiai taip pat manu, kad skonis yra subtilus dalykas, o pasakymas, kad žmogus neturi skonio yra lygiai toks pat tuščias ir neteisingas, kaip ir žmogus turintis skonį. Čia jau kaip kam atrodo. Tik žmonės studijuodami tam tikrus dalykus yra išmokyti atitinkamai pripažinti tam tikrą skonį. daug ką nulemia psichologija... Dizainas yra biznis. O tuo manau irgi viskas jau pasakyta.
Beje, toks pat Čiakas Norisas ar koks Teksaso reindžeris esu ir aš. Tik, va, aš jau esu priskirioama prie tų ,,neturinčių skonio". Todėl ir stengiuosi ir apginti žmones, kurie dėl savo skonio yra taip negražiai puolami, ir kartu savo asmeninę nuomonę bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2006 10 18, 11:07)
Ir negalima sakyti, kad madingi ir skoningi kainuoja tik labai daug ir kad nėra už ką tiek mokėti. Tikrai galima rasti įvairių variantų 4u.gif

brangių šviestuvų (1000Lt ir daugiau ir ŽYMIAI daugiau) esmė dažniausiai nėra tik dizaine, "madoje" (daugelio gamintojų šviestuvų dizainas eina metai iš metų, todėl apie madą čia nelabai išeina kalbėti), jei tai rimtas gamintojas, jie pasižymi itin gera metalų, stiklų, plastiko ir pan. kokybe, išbaigtumu (tarkim, meistriškai suslėpti visi techniniai sujungimai), šarnyrų ilgaamžiškumu. Juos kuriant buvo įdėta daug resursų: pradedant protiniu darbu, idėjomis, baigiant medžiagomis. Iš čia ir jų kaina. Aišku, galima pamatyti tarkim, "Artemidės" produktų Gariūnuose už 30 Lt, bet tik iš labai toli jie primena originalą, o apie kokybę net neverta kalbėti smile.gif Tai aišku, kad paprastam mirtingajam itin stilingi ir kokybiški šviestuvai neįkandami, bet, priklausomai nuo poreikių, galima rasti pigesnių visai neblogų. Deja, nedaug ir jie dažniausiai būna ITIN paprasti, nes dizaineriški prikarkaliojimai iš tolo šaukia apie nekokybę, tuo tarpu paprastos formos šviestuviukas nekrenta į akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2006 10 18, 11:07)
aš pvz. einu į visas parduotuves, nesvarbu jos super brangios, ar super pigios ir svarbiausia yra susirasti man patinkantį ir mano kambario interjerui tinkantį daiktą. Jeigu tokį randu, galiu pakloti ir 500 Lt, kartais ir daugiau (priklausomai kokio stiprumo vėjai švilpia mano kišenėje)  ax.gif

O aš ir nerašau, kad ten negalima kam nors rasti jam patikusį daiktą. aš rašau, kad aš pati tikrai ten nieko man, asmeniškai, patikusio neradau. Jei manai, kad aš pasigriebiau pirmą pasitaikiusį - klysti. Aš ieškojau ilgai ir nuobodžiai, o įvertinant tai, kad vaikščiojimas po parduotuves mane baisiai erzina, patikėk, man - nepyragai. Taigi ieškojau ilgai ir nuobodžiai to, kas man patiktų, nebūtų per daug prašmatu ar baisiai prasta (pagal mano skonį), nedirgintų, nebūtų halogenai (kas poilsio zonoje yra tikrai labai jau varginantis dalykas) ir žinoma pagal savo kišenę. Beje, aš tikrai negaliu sau leisti pakloti 500 Lt už švietuvą. Max ką aš galėjau leisti -300 Lt už vieno kambario apšvietimą (lubiniai šviestuvai, sieniniai bra, stalinės lempos (beje, atskirai apšviečiamos erdvės padeda taupyti elektros energiją). O kiti gal ir to sau lesiti negali. Ir nemanau, kad šitas forumas yra skirtas tik žmonėms su storomis piniginėmis. Mes juk gyvename demokratinėje valtybėje....
Atsakyti
QUOTE(vi3 @ 2006 10 18, 11:32)
O aš ir nerašau, kad ten negalima kam nors rasti jam patikusį daiktą. aš rašau, kad aš pati tikrai ten nieko man, asmeniškai, patikusio neradau. Jei manai, kad aš pasigriebiau pirmą pasitaikiusį - klysti. Aš ieškojau ilgai ir nuobodžiai, o įvertinant tai, kad vaikščiojimas po parduotuves mane baisiai erzina, patikėk, man - nepyragai. Taigi ieškojau ilgai ir nuobodžiai  to, kas man patiktų, nebūtų per daug prašmatu ar baisiai prasta (pagal mano skonį), nedirgintų, nebūtų halogenai (kas poilsio zonoje yra tikrai labai jau varginantis dalykas) ir žinoma pagal savo kišenę. Beje, aš tikrai negaliu sau leisti pakloti 500 Lt už švietuvą. Max ką aš galėjau leisti -300 Lt už vieno kambario apšvietimą (lubiniai šviestuvai, sieniniai bra, stalinės lempos (beje, atskirai apšviečiamos erdvės padeda taupyti elektros energiją). O kiti gal ir to sau lesiti negali. Ir nemanau, kad šitas forumas yra skirtas tik žmonėms su storomis piniginėmis. Mes juk gyvename demokratinėje valtybėje....

Ojoj kaip aš irgi ilgai ieškau šviestuvų.. kartais galvoju, gal esu išpaikinta ar iš viso be skonio doh.gif bet po truputį ir visus susirasiu.
tiesa, aš nemanau, kad pasigriebei pirmą pasitaikiusį šviestuvą, to net nerašiau mirksiukas.gif
ir dar - aš kaip tik manau, kad šitam forume kai kada kainų geriau neminėti, nes kažkada esu jau pakliuvusi į nusistebėjimų laviną, kai parašiau savo romanečių kainą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistia @ 2006 10 18, 11:34)
brangių šviestuvų (1000Lt ir daugiau ir ŽYMIAI daugiau) esmė dažniausiai nėra tik dizaine, "madoje" (daugelio gamintojų šviestuvų dizainas eina metai iš metų, todėl apie madą čia nelabai išeina kalbėti), jei tai rimtas gamintojas, jie pasižymi itin gera metalų, stiklų, plastiko ir pan. kokybe, išbaigtumu (tarkim, meistriškai suslėpti visi techniniai sujungimai), šarnyrų ilgaamžiškumu. Juos kuriant buvo įdėta daug resursų: pradedant protiniu darbu, idėjomis, baigiant medžiagomis. Iš čia ir jų kaina. Aišku, galima pamatyti tarkim, "Artemidės" produktų Gariūnuose už 30 Lt, bet tik iš labai toli jie primena originalą, o apie kokybę net neverta kalbėti smile.gif Tai aišku, kad paprastam mirtingajam itin stilingi ir kokybiški šviestuvai neįkandami, bet, priklausomai nuo poreikių, galima rasti pigesnių visai neblogų. Deja, nedaug ir jie dažniausiai būna ITIN paprasti, nes dizaineriški prikarkaliojimai iš tolo šaukia apie nekokybę, tuo tarpu paprastos formos šviestuviukas nekrenta į akis smile.gif

drinks_cheers.gif kainą ir madą nulemia dar ir Brandname, bet nebūtinai kitos, neturinčios gero vardo firmos, švietuvai yra blogesnės kokybės. Ko nesirinkčiau aš, tai kinietiškų produktų (ir ne tik šviestuvų), man jų kokybė pasitikėjimo nekelia. Na, jei kažkokį veinkartinį ar trumpalaikį daiktą - tai renkuosi kinietiškus, nes jie - pigiausi. Nors, kartais ir jie tikrai atlaiko ir neblogai bigsmile.gif .
O dėl tų visų prikarkaliojimų - tai man galvą nuskaudo beieškant švioetuvų. na, erzina mane jie. Man norisi kažko subtilaus, paprasto. Tai ir atradau ir išsirinkau. na, man gražu ir nemanau, kad tai labai jau prasta. Man parstina vaizdą visokios ten išraitytos gėlės, kokių kokių dabar prekyboje apstu, ir nepatinka visi, kad ir baisiai stilingi prikvakvaliojimai.
Papildyta:
QUOTE(Burbukas @ 2006 10 18, 11:40)
Ojoj kaip aš irgi ilgai ieškau šviestuvų.. kartais galvoju, gal esu išpaikinta ar iš viso be skonio doh.gif bet po truputį ir visus susirasiu.
tiesa, aš nemanau, kad pasigriebei pirmą pasitaikiusį šviestuvą, to net nerašiau mirksiukas.gif
ir dar - aš kaip tik manau, kad šitam forume kai kada kainų geriau neminėti, nes kažkada esu jau pakliuvusi į nusistebėjimų laviną, kai parašiau savo romanečių kainą rolleyes.gif

O kaina labai maža ar labai didelė pasirodė? bigsmile.gif matai, čia irgi labai jau subjektyvus dalykas. kai kas parašė 39 lt ir susgėdijo dėl tokios kainos. O kokia čia gėda, jei pigiai nusipirko (o aš už tokį patį - 5 kartus brangiau mokėjau). Tai dar pagalvoti reikia, kuri čia kvailio vietoje bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vi3: 18 spalio 2006 - 10:58
QUOTE(vi3 @ 2006 10 18, 11:54)
O kaina labai maža ar labai didelė pasirodė? bigsmile.gif matai, čia irgi labai jau subjektyvus dalykas. kai kas parašė 39 lt ir susgėdijo dėl tokios kainos. O kokia čia gėda, jei pigiai nusipirko (o aš už tokį patį - 5 kartus brangiau mokėjau). Tai dar pagalvoti reikia, kuri čia kvailio vietoje  bigsmile.gif

Didelė rolleyes.gif Tai aš irgi pasijaučiau kaip likusi tam tikroje vietoje, ir aišku susigėdau kam tą kainą parašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinokit, nežinau, ar čia tokia problema Lietuvoje yra su tais šviestuvais, bet aš jau pusę metų nerandu normalių šviestuvų, dar į tas pačias brangiausias parduotuves kažkaip nesirįžau eiti, nors kai kuriose ir brangesnėse buvau, bet su niekuo įrenginėjant butą neturėjau tiek problemų, kaip su šviestuvais. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2006 10 18, 12:52)
Žinokit, nežinau, ar čia tokia problema Lietuvoje yra su tais šviestuvais, bet aš jau pusę metų nerandu normalių šviestuvų, dar į tas pačias brangiausias parduotuves kažkaip nesirįžau eiti, nors kai kuriose ir brangesnėse buvau, bet su niekuo įrenginėjant butą neturėjau tiek problemų, kaip su šviestuvais.  doh.gif

ne tau vienai taip doh.gif as nusipirkau i kolidoriu sviestuvus, bet taip lievai sviecia, kad nesugalvoju ka daryti dabar g.gif
Atsakyti