Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

QUOTE(Brigi @ 2006 10 17, 14:48)
vi3, o kaip cia tos sienos taip ivairiom spalvom nudazytos?man labai graziai atrodo 4u.gif

Čia tik šviesos žaismas, manau, gal dar ir todėl, kad lubos - melsvos spalvos, o sienos irgi dugiau persikinės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vi3 @ 2006 10 17, 15:40)
Čia tik šviesos žaismas, manau, gal dar ir todėl, kad lubos - melsvos spalvos, o sienos irgi dugiau persikinės bigsmile.gif

o as jau susidomejau kaip cia taip ir man pasidarius doh.gif niu, atrodo, kad nudazyta kaip vaivorykste, tarsi nupurkstos sienos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariella @ 2006 10 17, 11:49)

va cia tai kambarys wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vi3 @ 2006 10 17, 12:10)
Jei už tokią kainą pirkai garantuoju - kinietišką, ar taivanietišką bigsmile.gif Bet jei tau tinka ir patinaka, ir jis dar puikiai veikia - šaunu bigsmile.gif O aš pirkau už 193 Lt su ermitažo nuolaidų kortele ir lenkišką, jie irgi ne stebuklas, bet jau daug geresni už anksčiau paminėtų rytų šalių produktus.

zinok man tai jokio skirtumo ar jis ar tas sviestuvas kinietiskas ar amerikietiskas.pirkom senukuose per ispardavima.svarbu jis mums gerai sviecia, ir toki sviestuva bet kur gali pritaikyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2006 10 17, 20:15)
va cia tai kambarys  wub.gif
Papildyta:
zinok man tai jokio skirtumo ar jis ar tas sviestuvas kinietiskas ar amerikietiskas.pirkom senukuose per ispardavima.svarbu jis mums gerai sviecia, ir toki sviestuva bet kur gali pritaikyt  4u.gif

Aš irgi taip manau, taip, kad nereikia čia rašyti blush2.gif Kokia čia dabar gėda, kad žmogus pigiai nusipirko. Bi tik jam patinka ir gražiai atrodo mirksiukas.gif .
Atsakyti
moteros negadingit kitu skonio su savo sviestuvais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 18, 08:08)
moteros negadingit kitu skonio su savo sviestuvais  doh.gif

blink.gif

Tai gal nepradedam savo skoniais kitų įžeidinėt, ką. Kam kokie patinka,tokius ir renkasi. O įdomu koks jau tamstos skonis? Ir dar perka kas kokį išgali. Man gal ir geriau patiktų koks nors kreizi , bet kainuoja 1000 lt. Ir ką jau jau tada tas skonis lieka antroje vietoj po kainos. Neimsiu gi aš paskolos vien tik dėl šviestuvo, kad vaikyčiausi madas.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2006 10 18, 08:32)
Tai gal nepradedam savo skoniais kitų įžeidinėt, ką. Kam kokie patinka,tokius ir renkasi.  O įdomu koks jau tamstos skonis? Ir dar perka kas kokį išgali. Man gal ir geriau patiktų koks nors kreizi , bet kainuoja 1000 lt. Ir ką jau jau tada tas skonis lieka antroje vietoj po kainos. Neimsiu gi aš paskolos vien tik dėl šviestuvo, kad vaikyčiausi madas.

ne apie madas ir kainas kalbama galima ir pigu daigta nusipirkti, bet skoninga, tiesiog... uzkniso skaityti kaip yra giriama, pasakiau ka manau ...
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 18, 08:48)
ne apie madas ir kainas kalbama galima ir pigu daigta nusipirkti, bet skoninga, tiesiog... uzkniso skaityti kaip yra giriama, pasakiau ka manau ...

Jei ne turi pati ko parodyti skoningo, tai neskaityk ir nesinervuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilmaarch, nieko neįrodysi, bergždžias reikalas... "roždionny polzatj lietat niesmožiet"...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 18, 08:48)

Nesupratau kas čia taip jau buvo baisiai giriama? Ką, žmonės negali savo nuomonės pasakyt? Visiška tiesa drinks_cheers.gif , kad ir pigų daiktą galima skoningą išsirinkti thumbup.gif , lygiai taip pat kaip ir labai brangų - šlykšų. Bet vienam tas pats daiktas pasirodys skoningas, o kitam absoliučiai ne. Galiu pasakyti tik tiek, kad aš asmeniškai šviestuvų salonuose, kur orientuojamasi tik į madingus ir jūsų nuomone ,,skoningus" šviestuvus kur kainos nuo 500 Lt ir iki kelių tūkstančių. Nu nėra man į ką net žiūrėt schmoll.gif . Atvirai pasakau. Žinoma, ir kaina dar alergiją kelia, bet kad būtų bent už ką ten man mokėt doh.gif . Nu nepatinka man ir dauguma atvejų nepraktiška, nežiūrint to, kad tai paskutinis mados klyksmas.
Kiekvienas žmogus turi savo skonį, kuris yra toks subjektyvus dalykas mirksiukas.gif . Ir man, asmeniškai, labiausiai patinka tie žmonė, kurie vadovaujasi savo nuomone thumbup.gif . nesvarbu, koks tas skonis, bet jis yra mano bigsmile.gif
Todėl nereikia suabsoliutinti ir manyti, kad jei vienas galvoja, kad tai - skoninga, tai ir kiti turi lygiai taip pat sinchroniškai kai kokie ciuciukai galvot lygiai taip pat. Kiek supratau, tamsta atrodo būsi dizainerė, bet nebūtinai dizainerio skonis - geriausias ir absoliučiai visiems tinkamas. Aš gal - inžinierė ir galėčiau sudirbti juodai dizainerių išplanavimus iš inžinerinės ir praktinės pusės, bet to nedarau, nes kiekvienas turim vertinti žmogaus savybes, jo sugebėjimus, požiūrį, skonį, nežeminant jo orumo. Visokių žmonių yra ir visokių reikia.

Tai gal nesityčiokim vieni iš kitų skonių. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(blondine @ 2006 10 18, 09:24)
Vilmaarch, nieko neįrodysi, bergždžias reikalas... "roždionny polzatj lietat niesmožiet"...

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Vajezau kokios jau skaidančios čia pasirodė bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vi3: 18 spalio 2006 - 08:30
QUOTE(vi3 @ 2006 10 18, 09:34)
Todėl nereikia suabsoliutinti ir manyti, kad jei vienas galvoja, kad tai - skoninga,  tai ir kiti turi lygiai taip pat sinchroniškai kai kokie ciuciukai galvot lygiai taip pat. Kiek supratau, tamsta atrodo būsi dizainerė, bet nebūtinai dizainerio skonis - geriausias ir absoliučiai visiems tinkamas. Aš gal - inžinierė ir galėčiau sudirbti juodai dizainerių išplanavimus iš inžinerinės ir praktinės pusės, bet to nedarau, nes kiekvienas turim vertinti žmogaus savybes, jo sugebėjimus, požiūrį, skonį, nežeminant jo orumo. Visokių žmonių yra ir visokių reikia. 

as niekada nesitycioju is zmogaus skonio ir pati niekada nepersu savojo niekam, bet yra tam tikri stiliai kuriuos reikia zmogui padeti sutvarkyti, kad viskas deretu ir atrodytu graziai.
o jei dedat foto cia tai nesitikekit tik geru atsiliepimu mirksiukas.gif 000189.gif
Papildyta:
matau prisijungia aistia biggrin.gif patinka tau tokie gincai hihihi.gif
Atsakyti
moteros negadingit kitu skonio su savo sviestuvais  doh.gif

matau tris variantus:
1. dedi fotkes, kaip turi atrodyti gero skonio šviestuvai ir kur būti pritaikomi ir skaitai paskaitėlę, kad nors vienas, neabejojantis tavo autoritetu, pasimokytų ir nebedarytų klaidų rinkdamasis, t.y. darai gerą darbą
2. Spjauni pasipiktinus kitų skoniu ir išeini į kitus SM forumus
3. Neutraliai stebi viską iš šalies ir piktiniesi viduje

ką duoda paaiškinimas, kad aplinkui esanti liaudis neturi skonio? ogi nieko. tik sukelia nepasitenkinimą.
čia visai taikus pastebėjimas, jei ką wink.gif
beje, skonis - dalykas slidus, pvz. mano ir tavo skoniai taip pat nesutampa wink.gif

matau prisijungia aistia  biggrin.gif  patinka tau tokie gincai hihihi.gif

prajuokinai biggrin.gif pasiilgai manęs, ania? hihihi.gif tikrai patinka, nes aš kaip Čakas Norisas, kovoju prieš pasaulio neteisybę ir vaduoju "neturinčius skonio" nuo nervų ląstelių praradimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti