QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 18, 08:48)
ne apie madas ir kainas kalbama galima ir pigu daigta nusipirkti, bet skoninga, tiesiog... uzkniso skaityti kaip yra giriama, pasakiau ka manau ...
Nesupratau kas čia taip jau buvo baisiai giriama? Ką, žmonės negali savo nuomonės pasakyt? Visiška tiesa
, kad ir pigų daiktą galima skoningą išsirinkti
, lygiai taip pat kaip ir labai brangų - šlykšų. Bet vienam tas pats daiktas pasirodys skoningas, o kitam absoliučiai ne. Galiu pasakyti tik tiek, kad aš asmeniškai šviestuvų salonuose, kur orientuojamasi tik į madingus ir jūsų nuomone ,,skoningus" šviestuvus kur kainos nuo 500 Lt ir iki kelių tūkstančių. Nu nėra man į ką net žiūrėt
. Atvirai pasakau. Žinoma, ir kaina dar alergiją kelia, bet kad būtų bent už ką ten man mokėt
. Nu nepatinka man ir dauguma atvejų nepraktiška, nežiūrint to, kad tai paskutinis mados klyksmas.
Kiekvienas žmogus turi savo skonį, kuris yra toks subjektyvus dalykas
. Ir man, asmeniškai, labiausiai patinka tie žmonė, kurie vadovaujasi savo nuomone
. nesvarbu, koks tas skonis, bet jis yra mano
Todėl nereikia suabsoliutinti ir manyti, kad jei vienas galvoja, kad tai - skoninga, tai ir kiti turi lygiai taip pat sinchroniškai kai kokie ciuciukai galvot lygiai taip pat. Kiek supratau, tamsta atrodo būsi dizainerė, bet nebūtinai dizainerio skonis - geriausias ir absoliučiai visiems tinkamas. Aš gal - inžinierė ir galėčiau sudirbti juodai dizainerių išplanavimus iš inžinerinės ir praktinės pusės, bet to nedarau, nes kiekvienas turim vertinti žmogaus savybes, jo sugebėjimus, požiūrį, skonį, nežeminant jo orumo. Visokių žmonių yra ir visokių reikia.
Tai gal nesityčiokim vieni iš kitų skonių.
Papildyta:
QUOTE(blondine @ 2006 10 18, 09:24)
Vilmaarch, nieko neįrodysi, bergždžias reikalas... "roždionny polzatj lietat niesmožiet"...
Vajezau kokios jau skaidančios čia pasirodė