Tai gal geriau iškarto be transformatoriaus šviestuvus pirkti
aišku, brangiau, bet užtai lemputės neiššaudo po mėnesio.
Esu interjero dizainere. Na kaip cia pasakius, kai kurie zmones daro klaidas, pvz. victorian style aplinka+ halogenas. Na negaliu pasipriesint bet daug labiau tiktu senovine liustra. Mano manymu virtuveje halogenas yra nuostabu Taip pat darbo, palepe. Bet niekada nepamirkite derinti stiliu.
Svarbiausia issimatuoti, kiek jus galite paaukoti lubu aukscio, nes jei esate jau irengtame bute ir norite deti gipskaronio lubas, tai dedant kaitrines lemputes ir halogenines skiriasi reikalingas paaukoti lubu aukstis...vat tik dabat nors uzmusk, nepamenu, ar su halogenais daugiau reikia aukscio palikti ar su kaitrinemis....
atrodo, kad su halogenais, nes ten dar irangos prideti reikia, ir saugumo reikalavimai....
plius, halogeninis apsvietimas man asmeniskai labaiu tinka, kai reikia ka nors akcentuoti interjere, ty nukreipti spindulius i kokius baldus ar paveikslus....o kaitrines lemputes (yra ir taupanciu elektra jau paprastu) duoda siltesni, jaukesni apsvietima....
halogenai ryja tiesiog elektros energija, kiek pastebejau, tad paskaiciuokite...
atrodo, kad su halogenais, nes ten dar irangos prideti reikia, ir saugumo reikalavimai....
plius, halogeninis apsvietimas man asmeniskai labaiu tinka, kai reikia ka nors akcentuoti interjere, ty nukreipti spindulius i kokius baldus ar paveikslus....o kaitrines lemputes (yra ir taupanciu elektra jau paprastu) duoda siltesni, jaukesni apsvietima....
halogenai ryja tiesiog elektros energija, kiek pastebejau, tad paskaiciuokite...
Svarbiausia issimatuoti, kiek jus galite paaukoti lubu aukscio, nes jei esate jau irengtame bute ir norite deti gipskaronio lubas, tai dedant kaitrines lemputes ir halogenines skiriasi reikalingas paaukoti lubu aukstis...vat tik dabat nors uzmusk, nepamenu, ar su halogenais daugiau reikia aukscio palikti ar su kaitrinemis....
Daugiau paaukoti aukscio reikia paprastom lempom, tuo halogenai ir turi pranasuma.
.O mane dizaineris įkalbinėja, kad nei ryja tie halogenai elektrą, neikąDaugiau paaukoti aukscio reikia paprastom lempom, tuo halogenai ir turi pranasuma.
teisingai sako, halogenai yra taupesni.
QUOTE(violetik @ 2005 01 25, 15:06)
Pagal mane tai jie abu vienoti - halogenai... Tik paties sviestuvelio forma skiriasi...
QUOTE(violetik @ 2005 01 25, 15:06)
violetik čia halogeniniai šviestuvai.Jų juk 100 rūšių yra...
QUOTE(Susiena @ 2005 01 25, 15:15)
Pagal mane tai jie abu vienoti - halogenai... Tik paties sviestuvelio forma skiriasi...
QUOTE(nere @ 2005 01 25, 15:17)
violetik čia halogeniniai šviestuvai.Jų juk 100 rūšių yra...
pirmas tikrai halogeninis, o antras gali buti halogeninis arba ne...tai tiesiog sviestuvas, o tokiu buna ir nehalogeniniu...
Nerei: o apie tas senovines lempas tai cia jau tada zmogui tiesiog fantazijos trukumas del sviestuvu...
saviskius namuose ant sienu mes patys pasidareme, ir niekas daugiau tokiu neturi ir netures, visi klausineja kur gavome
beje, apsvietimas musu namuciuose visas beveik ant sienu padarytas, tik virtuveje ir hole sumontuota daug lempuciu i gipskartonines lubas, ir ne halogeniniu, mat asmeniskai man (cia tik mano nuomone), kaitriniu lempuciu galima pasirinkti ivairesniu atspalviu, o kadangi as megstu siltas spalvas, tai renkuosi gelsvo atspalvio apsvietima, kurio halogenais neisgausi
o gal tu turi omenyje tiesiog tik lemputes, ne sviestuvus? gal nesupratau...?