paskutinese nuotraukose sviestuvai jau pabode,atgyvene
QUOTE(zebryte @ 2006 10 16, 13:53)
paskutinese nuotraukose sviestuvai jau pabode,atgyvene
O man tai labai patinka. Ir aš visai nekreipiu dėmesio į tai kas madinga, o kas pesenę ir kažkam nusibodę. Kas iš to, jei bus baisiai madinga, o man nepatiks ir aš jausiuosi suvaržyta. Taip, kad aš visai nekreipiu dėmesio į kažkokias madas, o žiūriu į tai, kas man pačiai yra gerai, įdomu ir gražu
Juk visas madas kuria taip pat žmonės, turintys būtent savo skonį
Pakartoju, nes kažkodėl išmetė:
Papildyta:
Svetainės:
QUOTE(neringyte @ 2006 10 16, 19:49)
pas mane toks pat svetaines sviestuvas pirkom per ispardavima uz 39litus
Ar patenkinti tokiu sviestuvu? Man jie labai patinka, bet vis atrodo, kad neapsviecia normaliai kambario... Net nezinau ar apsimoka pirktis.
QUOTE(Piene123 @ 2006 10 16, 22:04)
Ar patenkinti tokiu sviestuvu? Man jie labai patinka, bet vis atrodo, kad neapsviecia normaliai kambario... Net nezinau ar apsimoka pirktis.
Pas mus toks baltas virtuvėje. nedidukėje puikiai apšviečia, nesiskundžiu
na pas mus vaiku kambarys yra 17kvadratu tai apsvietimu tikrai nesiskundziu. o sviestuvas tai man patinka nera carinis ir nera labai prasmatnus toks per viduriuka
QUOTE(neringyte @ 2006 10 17, 09:27)
na pas mus vaiku kambarys yra 17kvadratu tai apsvietimu tikrai nesiskundziu. o sviestuvas tai man patinka nera carinis ir nera labai prasmatnus toks per viduriuka
na toks lietuvisko skonio
QUOTE(neringyte @ 2006 10 16, 19:49)
pas mane toks pat svetaines sviestuvas pirkom per ispardavima uz 39litus
Jei už tokią kainą pirkai garantuoju - kinietišką, ar taivanietišką Bet jei tau tinka ir patinaka, ir jis dar puikiai veikia - šaunu O aš pirkau už 193 Lt su ermitažo nuolaidų kortele ir lenkišką, jie irgi ne stebuklas, bet jau daug geresni už anksčiau paminėtų rytų šalių produktus. Tiesa, panašių, tik be medžio, mačiau ir už šiek tiek mažesnę kainą (berods 140 Lt), bet man jie absoliučiai nepatiko. Bet ne kainoje esmė, aš juk ne snobė Taigi, po ilgų ieškojimų išsirinkau tokius, kurie pagal mano skonį buvo subtilūs, jį atitiko ir man patiko. Nuo visų kitų, kad ir labiausiai madingų (kas ta mada, po metų pasikeis, tai ką, bėgsit šviestuvus naujus pirkti?) man bloga, o gal po kokių 5 metų ir tokie jau bus baisiai jau madingi . Juk tos mados sukasi ratu
Lemputės po 40 W (ir man tas labai kliuvo), bet tai juk ne vienintelis šviesos šaltinis mūsų svetainėje. Dar yra iš tos pačios kolekcijos 3 sieniniai bra (2 po 1 lemputę, vienas - su dviejom) jie man irgi fainai atrodo . taigi, sujungus visus, jau gaunasi 320 W ir 20 kv svetainei - sočiai šviesos. O jei norima, galima atskiras erdves apsišviesti.
QUOTE(iride @ 2006 10 17, 00:02)
Pas mus toks baltas virtuvėje. nedidukėje puikiai apšviečia, nesiskundžiu
O aš pasikabinau svetainėje ir man puikiai atrodo O kai kam juk virtuvė - pats jaukiausias kampelis namuose
QUOTE(neringyte @ 2006 10 17, 09:27)
tai, va, paprasto ir ieškojau. Visai man nepatinka nei tie klasikinio stiliaus, nei modernūs. Šis man - pats tas . O cariniai, juk yra kaip tik istoriniai (klasikiniai) - gražu, ir juos pasikabinus labai jau prašmatniai butas gali atrodyti (šalia halogenų , kaip kažkas šiame forume jau minėjo ) kaip ten toks stilius vadinasi?
QUOTE(vilmaarch @ 2006 10 17, 09:58)
na toks lietuvisko skonio
taigi lietuviai esame, tai ko norėt, kad skonis būtų koks kinietiškas ar amerikoniškas . Ir aplamai, galima kažką ir savito turėt kaip tauta, o ne aklai kopijuot vakariečius (ne viskas ten pas juos geriausia). Be to, vaikų kambario (įdedu pakartotinai, nes tie photki kažko streikuoja, gal aš kažką ne taip darau - neturiu laiko išsistudijuoti)
šviestuvas - austriškas. Beje, kiek prekyboje esu mačiusi vokiškų ir austriškų, tai visi jie - subtilaus skonio, paprasti (norėjau pirkti svetainei vokišką, nes labiau patiko nei dabartinis, bet spalva buvo oranžinė ).
Reikai būti pačiu savimi ir tada bus geriausia gyventi.
O jei ką prajuokinau - šaunu . Manu gerą darbą padariau, nes ateina čia visos rūškanais rimtais nuo ieškojimo ir niekaip negalėjimo išsirinkti veidais (ir man taip buvo, bet dabar aš jau atsipalaidavau).
vi3, o kaip cia tos sienos taip ivairiom spalvom nudazytos?man labai graziai atrodo