Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

QUOTE(Burbukas @ 2006 10 13, 14:12)
Va tokius užvakar nusipirkom šviestuvus į miegamąjį ir iškart pakabinom/pastatėm, žinoma ax.gif  mirksiukas.gif

user posted image

Kaip grazu ir jauku thumbup.gif
Ir as panasiai isivaizdavau musu miegamaji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vil @ 2006 10 13, 15:25)
Kaip grazu ir jauku thumbup.gif
Ir as panasiai isivaizdavau musu miegamaji  blush2.gif

aga, man irgi patinka mirksiukas.gif
visur namuose toks pusiau modernas (virtuvė ir t.t.), tad nors miegamasis bus jaukus, romantiškas, retro ir visoks kitoks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2006 10 13, 15:29)
aga, man irgi patinka mirksiukas.gif
visur namuose toks pusiau modernas (virtuvė ir t.t.), tad nors miegamasis bus jaukus, romantiškas, retro ir visoks kitoks mirksiukas.gif

Liabai grazu...
ai ai, o pas mane lenino lemputes dar matyt ilgai kabes;-)))
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2006 10 13, 15:12)
Va tokius užvakar nusipirkom šviestuvus į miegamąjį ir iškart pakabinom/pastatėm, žinoma ax.gif  mirksiukas.gif

user posted image

Gal gali isduoti paslapti kur pirkai miegamojo lova ir tuos sviestuvus. kazka tokio stiliaus ieskau savo miegamajam. ir apie kokia suma pinigeliu eitu kalba?
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2006 10 13, 15:44)
Gal gali isduoti paslapti kur pirkai miegamojo lova ir tuos sviestuvus. kazka tokio stiliaus ieskau savo miegamajam. ir apie kokia suma pinigeliu eitu kalba?

o kaip jus iskart ikeliate nuotraukas and ekrano apart su nuoroda?
Atsakyti
Burbukas labai grazus megamasis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2006 10 13, 14:57)
o kaip jus iskart ikeliate nuotraukas and ekrano apart su nuoroda?

paskaityk dažniausiai užduodamuose klausimuose mirksiukas.gif
Atsakyti
na tikrai grazus miegamasis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2006 10 13, 15:44)

Ačiū visoms visoms už pagyrimus wub.gif įmečiau tik šviestuvus parodyt, lovos, komodos ir t.t. nelabai šitoj fotkėj matyt blush2.gif
Šviestuvai pirkti už 550 Lt (visi) Kaune, parduotuvėje "Šviesos pasaulis" (lyg, nežinau tikslaus pavadinimo), Savanorių pr.
Lova ir komoda pirktos SBA Balduose, buvo visokiausių nuolaidų, tai kainavo be čiužinio - 800 Lt lova, 500 Lt komoda 4u.gif
Atsakyti
na svietuvai,lova ir man patiko bet savo miegamajam ir kazka panasaus noreciau
Atsakyti
Svetainės apšvietimas:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vi3: 16 spalio 2006 - 09:23
Vaikų kambario apšvietimas:

user posted image

Atsakyti