Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
nuotraukytes super,geru ideju galima pasisemti thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Cia as is savo surinkto, po interneta belandziojant, lobyno dedu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piene123: 29 rugsėjo 2006 - 14:37
O man šitie gipsokartoniniai ''rankdarbiai" nepatinka schmoll.gif . Beskonybių prisigalvoja iš jų žmonės, ir tiek. Kvailoka manyt, kad taip atrodo prabangiau. Verčiau įdomesnių šviestuvų paieškot, tai nors, kai atsibos, ne taip komplikuota bus pakeist.
Atsakyti
Juk viska galima suderinti.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(risa @ 2006 09 29, 15:49)
O man šitie gipsokartoniniai ''rankdarbiai" nepatinka schmoll.gif . Beskonybių prisigalvoja iš jų žmonės, ir tiek. Kvailoka manyt, kad taip atrodo prabangiau. Verčiau įdomesnių šviestuvų paieškot, tai nors, kai atsibos, ne taip komplikuota bus pakeist.

Pilnai pritariu. Ypac be rysio tie halogenai.
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2006 09 29, 15:49)

drinks_cheers.gif man irgi nepatinka kai būna visokių privingiuota išlanstyta schmoll.gif Kaip lenkiškas koks interjeras tongue.gif

Iš gipso dėjau vieną tokį laiptą be apvalinimų tiesų virš virtuvės ( tam kad paslėpt gartraukio šlangas) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piene123 @ 2006 10 04, 11:54)
user posted image

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
Gak kas turite kokių idėjų kaip padaryti nišas sienoje ir apšviesti, o ne ant lubų? ax.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piene123: 05 spalio 2006 - 18:29
QUOTE(vi3 @ 2006 09 28, 16:41)
Ačiū. Vat šiaurės miestelyje kaip tik, kol kas dar nebuvau. Reiks paieškot tos kubiliaus gatvės. Ačiū

Tikrai Kubiliaus gatvej labai grazus. Bet ten reikia katalogus versti, nes pvz nera daug pakabintu. Bet pasiziureti tikrai verta.
Atsakyti
Va tokius užvakar nusipirkom šviestuvus į miegamąjį ir iškart pakabinom/pastatėm, žinoma ax.gif mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti