Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

QUOTE(fleita @ 2006 09 21, 13:17)
pas mus dukros kambaryje labai panašus šviestuvas su halogeninėm lempom. Dabar jau pripratau prie jo skleidžiamos šviesos, bet iš karto kai pakabinome, tai man atrodė, kad kambaryje per tamsu  doh.gif

O kodel per tamsu? Ar kad lempu per mazai (galingumo truksta), ar sviecia per siauru kampu (sviesa labai koncentruota)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piene123 @ 2006 09 21, 14:52)
O kodel per tamsu? Ar kad lempu per mazai (galingumo truksta), ar sviecia per siauru kampu (sviesa labai koncentruota)?  g.gif

Ir dėl to ir dėl to smile.gif . Jei iš naujo būčiau rinkusi šviestuvą, tai turbūt būčiau pasirinkusi kitokį cool.gif .
Atsakyti
Pirkdama tokį šviestuvą būtinai atkreipk dėmėsį į halogenų galingumą bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos turiu rupesteli, gal kam buvo panasi situacija...

Rinkomes rinkomes idejas o galu gale radom ir lempas kurios labai tiktų ir patiktų, bet ant sienos nededame gipso, o kitaip neina pritvirtinti tu mazuciu lempuciu (bra), nes padaryti specialus laikikliai gipskartonio sienoms... g.gif doh.gif gal kas sugalvojote kaip jas pritvirtinti ir be gipskartonio... ax.gif g.gif nes kitaip teks daryti kazkokia improvizuota "lentyna"(ilga dezute per visa siena is gipskartonio.... doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(mantra @ 2006 09 21, 08:30)
user posted image
Papildyta:
Atsiprasau, bet nesusilaikiau nepaplatinusi sia puikia apsvietimo ideja ax.gif

ir as jau seniai varvinu seile i tas lentynas. cia yra is scavolini virtuves katalogo. dabar kaip tik ieskau kas man tokias padarytu, nes noriu tokias pakabinti nisoje koridoriuje. galeciau ten knygas ar suvenyrus is kelioniu susideti. man jos labai grazios. aisku daug kas pasakytu kad tokie dalykai tik dulkems rinktis. bet man labai grazu
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2006 09 21, 17:09)

Rinkomes rinkomes idejas o galu gale radom ir lempas kurios labai tiktų ir patiktų, bet ant sienos nededame gipso, o kitaip neina pritvirtinti tu mazuciu lempuciu (bra), nes padaryti specialus laikikliai gipskartonio sienoms... g.gif  doh.gif  gal kas sugalvojote kaip jas pritvirtinti ir be gipskartonio...  ax.gif  g.gif  nes kitaip teks daryti kazkokia improvizuota "lentyna"(ilga dezute per visa siena is gipskartonio.... doh.gif )

O kaip jus be gipstartonio laidukus isvedziosit? Jei istatomos i vidu, tai reikia skyliu lubose g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piene123 @ 2006 09 21, 12:48)
Gal kas galit patart, ar gerai apsviecia pakabinami sviestuvai is prozektoriuku?
Na, panasiai toks user posted image
Noretume kabint svetainej, bet is daugiau lempu (kokiu 6). Yra dabar visai graziu ir su halogeninem lempom, ir su kaitrinem. Suku galva ar jie praktiski  g.gif

Dėl halogenų, nežinau kaip jums, man tai poilsio ir darbo zonoje būtų labai jau varginantis dalykas. Geriau jau rinktis su kaitrinėmis lemputėmis (yra juk ekonomiškų lempučių, kurios kainuoja, tiesa, daug brangiau, bet duoda geriasnį apšvietimą, o tuo pačiu, sunaudoja ir mažiau el. energijos. Be to, skirtingų svetainės zonų apšvietimui galima naudoti papildomus šviesos šaltinius (pvz. bra, toršerus ar įleidžiamas lemputes). Na, bet čia nuo paties žmogaus norų, skonio, fantazijos ar patogumo jam pačiam priklauso. Be to, kaikuriais atvejais, dar ir laidus papildomai išvedžoti reikėtų.
Man, asmeniškai, toks šviestuvas ir jo dizainas labai patinka thumbup.gif .

Dėl reguliuojamų lempų, tai mes vaiko kambariui išsirinkoms būtent su tokiomis. Kol kas nepakabintas, todėl negaliu nieko pasakyti.

QUOTE(linuse @ 2006 09 21, 18:09)

Rinkomes rinkomes idejas o galu gale radom ir lempas kurios labai tiktų ir patiktų, bet ant sienos nededame gipso, o kitaip neina pritvirtinti tu mazuciu lempuciu (bra), nes padaryti specialus laikikliai gipskartonio sienoms... g.gif   doh.gif  gal kas sugalvojote kaip jas pritvirtinti ir be gipskartonio...  ax.gif  g.gif  nes kitaip teks daryti kazkokia improvizuota "lentyna"(ilga dezute per visa siena is gipskartonio.... doh.gif )

Kažką ir aš esu girdėjusi apie specialius laikiklius, skirtus pritvirtinti prie gipso kartono. Gal galėtumėte paaiškinti kaip tai atrodo (tokių, matyt man patinkančių, nemačiau) gal galite kokią nuotraukytę įdėti. Nusipirkau vaikų kambariui (vaikui patikusį) šviestuvą ir lempą, kuri tvirtinasi prie sienos (ne bra). Nėra ten jokių laikiklių, paliktos tik skylutės prigręžimui prie lubų ir sienų (lubos - iš gipso kartono, sienos - mūrinės). Miegamajam, kiek mačiau man patinkančių, visi - su pakabinimo kilpa (ar tokie aplamai tinka tvirtinimui prie gipso kartono?).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vi3: 22 rugsėjo 2006 - 10:18
Kažką ir aš esu girdėjusi apie specialius laikiklius, skirtus pritvirtinti prie gipso kartono. Gal galėtumėte paaiškinti kaip tai atrodo (tokių, matyt man patinkančių, nemačiau) gal galite kokią nuotraukytę įdėti. Nusipirkau vaikų kambariui (vaikui patikusį) šviestuvą ir lempą, kuri tvirtinasi prie sienos (ne bra). Nėra ten jokių laikiklių, paliktos tik skylutės prigręžimui prie lubų ir sienų (lubos - iš gipso kartono, sienos - mūrinės). Miegamajam, kiek mačiau man patinkančių, visi - su pakabinimo kilpa (ar tokie aplamai tinka tvirtinimui prie gipso kartono?).
[/quote]

ikelsiu nuotraukele vakare nes nelabai aisku is tu mano pasakojimu ax.gif g.gif
dar sugalvojom kad galima sienoje padaryti tokias kaip ir nisas, ten sukisti laidukus ir po to kazkaip su giskartoniu uzdengti ir su galiastais uzlyginti... g.gif bet jau darbelio... doh.gif
kai pirkom tai man ne netoptelejo kad nebus uz kur prikabinti.... blink.gif tai vat pridariau savo vyriokams darbo su tom nisom... cool.gif
Atsakyti
Gal galit man pasakyti ar tinka tos taupančios elektrą lemputes pajungti su jungikliu-retstaru (reguliuojančiu šviesą)? g.gif Pagliau įsidėjom šiuos jungiklius į vaikų kambarį ir miegamąjį, buvo mano svajonė ir praktiškas dalykas thumbup.gif . O šviestuvą į miegamąjį dėjomės su ventiliatoriumi, kuris tinka ir žiemą, kad suktų šiltą orą ir vasarą, kad vėsintų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 22 rugsėjo 2006 - 11:28

http://public.fotki....s_sienines.html

bandau ikelti to sviestuviuko kur ant sienos reikia pakabinti bet nzn ar gausis... ax.gif blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuse: 22 rugsėjo 2006 - 11:56
QUOTE(linuse @ 2006 09 22, 12:45)
C:\Documents and Settings\Sveiki!\Desktop[/IMG]
bandau ikelti to sviestuviuko kur ant sienos reikia pakabinti bet nzn ar gausis...  ax.gif  blush2.gif

sitaip nieko nesigaus.
uploading nuotrauka i imageshack.us ir cia dek nuoroda.
Atsakyti
http://public.fotki....p_06040800.html
Atsakyti