Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

QUOTE(Iriska @ 2006 08 02, 16:38)

Ačiū, Iriska blush2.gif
Atsakyti
Labas smile.gif turiu dideli galvos skausma schmoll.gif ,busiu be galo dekinga jei sulaukiu patarimu bigsmile.gif .Darome remonta savo mazoje svetaineje ir niekaip neapsisprendziu,koks turetu buti lubu apsvietimas verysad.gif .Pakabinti viena sviestuva visiskai nesinori g.gif .Galbut graziai ziuretus pakabinamos lubos,bet bijau,kad erdve dar labiau sumazes tuomet verysad.gif
Atsakyti
O kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 08 02, 21:17)
O kokia kaina?

Kaina - 360 Lt su nuolaida (iš 420 Lt)
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 23, 14:51)
kokius/kur perkat halogenus? labai sunku išsirinkti, kai arba senukuose kinietiški/lenki6ki po 6 lt, arba sostinės šviesose belgiški/vokiški po 100 lt  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mes pirkom halogenus (nelabai jie į halogenus panašūs, bet...halogenai smile.gif ). Pirkom "Šviesos idėjoj". Tikra tiesa, kad jų kainos kanda. Pas mus už kiekvieną apie 80lt gavosi, bet mes nuolaidą 25proc turim.

Beje, patarimas iš karčios patirties. Šviestuvus rinkitės iki tol, kol nėra sudėtos lubos. Aišku, jei lubas gipskartoniu dėsit. Pas mus gavosi taip. Sudėjo lubas ir tada rinkomės šviestuvus. O halogenai nedidelio galingumo, todėl prie jų eina transformatoriai (kad neperdeginėtų lemputės dažnai). Tie transformatoriai dedasi po lubomis. Dabar turim sukti galvas, kaip juos pakišti doh.gif Na kai halogenai standartinio dydžio, tai per tą skylutę lubose įtelpa, o pas mus yra tokių halogenų, kurie dydžio kaip 5 lt monetos, tai reiks dar specialiai skylę daryt transformatoriams doh.gif
Taip kad būkit atidžios mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 03 rugpjūčio 2006 - 09:10
rolleyes.gif man kazkaip atrodo, kad svetainei nelabai pakabinamos, nes tox ofisinis labiau apsvietimas ar virtuvinis, manau nelabai jaukiai atrodys.. blush2.gif bet cia man taip, o kaip kitiem - nzn
Atsakyti
gal as truputi ne i tema, bet vistiek apie apsvietima paklausiu. ar vonios kambaryje reikia deti i lubas kokius nors specialius halogenus, ar tinka ir paprasti? kazkas man sake, kad reikia deti kazkokius hermetiskus, kad dregme napatektu.
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2006 08 04, 10:07)
gal as truputi ne i tema, bet vistiek apie apsvietima paklausiu. ar vonios kambaryje reikia deti i lubas kokius nors specialius halogenus, ar tinka ir paprasti? kazkas man sake, kad reikia deti kazkokius hermetiskus, kad dregme napatektu.

Mūsų sename bute buvo paprasčiausi halogenai sudėti, tikrai jokie nehermetiški. O ir dabar kai rinkomės, vadybininkė salone neužakcentavo, kad tinka tik special kažkokie g.gif
Papildyta:
QUOTE(shi @ 2006 08 03, 11:56)
rolleyes.gif  man kazkaip atrodo, kad svetainei nelabai pakabinamos, nes tox ofisinis labiau apsvietimas ar virtuvinis, manau nelabai jaukiai atrodys.. blush2.gif bet cia man taip, o kaip kitiem - nzn

Kai jau bus baigta, aš Tau parodysiu savo ofisą mirksiukas.gif Galėsi pakomentuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nes @ 2006 06 28, 20:00)
Manau, čia kalba buvo apie pastatomą........ O jei apie "konkorėžį", tai jį tikrai galima rasti new_russian.gif

O kur matėt tokių "kankorėžių"?
Pastatomų yra čia, ką domina: http://www.promodusio.lt/index.html
Serija "Vibia" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susiena: 04 rugpjūčio 2006 - 13:39
Gal galit patarti koki apsvietima daryti palepes kambaryje, kai lubos nuozulnios? Ar galima ten deti halogenus? Ir kaip tai atrodytu... ar reikia kazkokius pakabinamus svietuvus deti?
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2006 08 04, 10:07)

vonios kambaryje užtenka paprastų halogenų. jei yra papildomas apšvietimas duše (pvz, kai dušas įmontuotas nišoje, o ne spec. kabinoje) , ten jau reikia hermetiškų halogenų
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2006 08 04, 11:07)

Taip i vonios kambarius reikia deti hermetiskus ne maziau IP44 apsaugos sviestuvus. Pagrindinis reikalavimas kad hermetiski sviestuvai turi buti virs vonios, ir duso (ypatingai duso), nes ten kyla garai, yra taskomasi. Dabar matai toks gaunasi derinys, kad vienoje zonoje yra butini hermetiski, kitoje ne sviestuvai pvz tulikas. O juk vis tiek deti visus vienodus sviestuvus, nes nebuna tokiu paciu sviestuvu hermetisku ir ne mirksiukas.gif

QUOTE(Spange @ 2006 08 05, 20:44)
Gal galit patarti koki apsvietima daryti palepes kambaryje, kai lubos nuozulnios? Ar galima ten deti halogenus? Ir kaip tai atrodytu... ar reikia kazkokius pakabinamus svietuvus deti?

O ar ten yra sijos? JAs galima puikiai isnaudoti smile.gif VIrs ju imontuoti slepiama apsvietimas su liuminescencinem lempom arba galima halogenus ileisti i pati balki, arba tvirtinti prie jo kraipoma sviestuva mirksiukas.gif

Atsakyti