Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

man tai ta pakaba-lempa studentų bendriką primena. Na o jei čia meistrai sumąstė, tai jie thumbup.gif , su polėkiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 06 26, 18:28)
user posted image
Papildyta:
man tas virš stalo šviestuvas įdomus  bigsmile.gif
user posted image

Jeigu Tu apie tą, kuris kabo virš valgomojo stalo, tai mačiau jį vienoj firmoj Kaune realiai. Labai gražus, kaip aš jį vadinu, "kankorėžis". thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 06 28, 16:51)
Jeigu Tu apie tą, kuris kabo virš valgomojo stalo, tai mačiau jį vienoj firmoj Kaune realiai. Labai gražus, kaip aš jį vadinu, "kankorėžis". thumbup.gif

Manau, čia kalba buvo apie pastatomą........ O jei apie "konkorėžį", tai jį tikrai galima rasti new_russian.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
apsvietimo konstrukcija mano svetaineje, gipskartonis, matinis stiklas, dienos sviesos lempos

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gal kas turit dienos šviesos lempas įleistas į balkius. Pas mus yra vonioj balkiukai 0,5 m ir mes planavom dėti dienos šviesos lempas į juos, bet suabejojom ar nebus per tamsu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatag: 04 liepos 2006 - 14:17
QUOTE(kvanksht2 @ 2006 07 04, 14:10)
apsvietimo konstrukcija mano svetaineje, gipskartonis, matinis stiklas, dienos sviesos lempos

user posted image

user posted image

Gražu thumbup.gif
Atsakyti
nezinau ar zinojot, bet cia neblogu patarimu yra http://www.ardena.lt...ripatarimai.pdf

Atsakyti
Gal yra kažkokie apšvietimo standartai pvž kiek vatų ant kiek kvadratų turi būti kad patalpoje būtų šviesu? smartass.gif biggrin.gif
Pas mus virtuvė sujungta su svetaine, bendras patalpos plotis gaunasi ~30 kv.metrų. Virtuvėje darysime halogenus o svetainėje norime viduryje gražų galingą vieną šviestuvą pakabinti, dar kampe pastatysim kokią nors lempą įdomesnę ir nežinau užteks šviesos ar ne g.gif Labai bijau kad nebūtų per tamsu unsure.gif bet nenorim prikabinėti pilnas lubas šviestuvų doh.gif
Atsakyti
kokius/kur perkat halogenus? labai sunku išsirinkti, kai arba senukuose kinietiški/lenki6ki po 6 lt, arba sostinės šviesose belgiški/vokiški po 100 lt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau labai liuks virtuvinį šviestuvą virš stalo "Inartoj" (Kaune).
Įmetu pasizosinimui keletą fotkių mirksiukas.gif
Pirma fotkė gal kiek tamsoka, bet užtat bendras vaizdzialis matyt:

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2006 08 02, 16:21)
Nusipirkau labai liuks virtuvinį šviestuvą virš stalo "Inartoj" (Kaune).
Įmetu pasizosinimui keletą fotkių  mirksiukas.gif
Pirma fotkė gal kiek tamsoka, bet užtat bendras vaizdzialis matyt:

user posted image

user posted image

user posted image

thumbup.gif grazu.
Atsakyti