Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

Dėl to manojo SUSIKTA lotuliukas.gif Nu jo, parašiau čia aš lotuliukas.gif Tikiuosi sušikta niekas nebus. Bus viskas gerai ir labai gerai smile.gif
Beje, šviestuvai jau pakeliui iš Italijos thumbup.gif Bet jų parodymo jums terminas - apie liepos pabaigą sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 14 birželio 2006 - 14:44
user posted image
Atsakyti
kiek išleidot pinigėlių viso buto šviestuvams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 06 25, 10:55)
kiek išleidot pinigėlių viso buto šviestuvams?  g.gif

Jei gerai supratau, tai Tu čia manęs klausi? g.gif
Na o jei ir ne manęs, tai pasakysiu ir aš blush2.gif
Užsisakiau salone "Šviesos idėja". 3 kambarių bute bus: 18 halogenų svetainei ir koridoriui apšvieti (skirtingo dydžio), 2 dažomi bra svetainėje ir koridoriuje, 2 bra miegamajame, šviestuvas miegamajame (jis ne visai toks, bet labai į tą pusę smile.gif ), vaiko kambario lempa (nenorėjau nusivaikinti smile.gif ), 2 bra vonioje, 2 lempos-guzikai drabužinėje smile.gif
Dar neapsisprendžiau dėl lempos svetainėje, ties valgomąja zona. Lyg ir ši patiktų g.gif Na bet pažiūrėsim, nes viskas spręsis pagal baldą, kuris ten stovės.
Visi halogenai, lauko lempa, bra ir šviestuvai kainuos 4000lt. Bet čia taip mums gaunasi, nes turim privilegijų tongue.gif Padarė 25 % nuolaidą thumbup.gif ir tikriausiai ši nuolaida ne paskutinė thumbup.gif
Tai va. Kol kas tai nieko kažko TOKIO neišsirinkau, bus viskas aišku, kai susikabins. Rugpjūčio 1d. truks plyš turim įsikraustyti, o tada ir pasirodysiu blush2.gif

Atsakyti
man tai ta lempa miegamajame labai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi @ 2006 06 26, 10:15)
man tai ta lempa miegamajame labai labai patinka thumbup.gif

Matysim, kaip ji visumoj atrodys. Nes man žiūrint padrikai į kiekvieną lempą, tai kažkoks kratinys atrodo g.gif Teks laukti, o jau taip norėčiau savo naujam bute šviesas deginėti verysad.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
man tas virš stalo šviestuvas įdomus bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 06 26, 19:28)
user posted image
Papildyta:
man tas virš stalo šviestuvas įdomus  bigsmile.gif
user posted image

įdomiai žiūrisi tas baltas pufikas wub.gif ar kaip čia jį lietuviškai pavadint g.gif
Atsakyti
tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 06 27, 18:04)

Oho blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 06 27, 19:04)

o BOŽE blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 06 28, 08:13)

smile.gif nieko baisaus cia nematau mirksiukas.gif cia greiciausia,kad remontininkai pasikabino tvarkant buta,juk lubos nesutvarkytos ,taigi tai tikrai nera "interjero detale" smile.gif
Atsakyti