Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

QUOTE(Pusaite @ 2006 05 31, 16:56)
bet sako dulkes sunkiaii valos nuo ju

Sveikos mirksiukas.gif pas mus panašiom židinys išklijuotas,tai jau tikrai sunkiai valosi dulkės,su skudurėliu nepavalysi,tenka su šluotele ax.gif(sausu būdu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 31 gegužės 2006 - 17:08
QUOTE(levrete @ 2006 05 30, 15:35)
tos plytos sienoj, tai man super. kazin kur butu pigiausia tokiu isigyt?

Nu man sita nuotrauka tai super super mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tokius šviestuvus (kaip nuotraukoje) Tartu mieste vienam viešbuty mačiau. Didelėje erdvėje, priimamajame, keli skirtinguose aukščiuose kabėjo. Vaizdas nerealus. Tik gaila, kad mūsų standartinės dėžutės tokioms grožybėms nelabai pritaikytos verysad.gif
Atsakyti
Panašių šviestuvų ir net to pačio stiliaus pastatomų mačiau vakar Klaipėdoje firmoje "Topolina", dabar persikraustę į "Deko" baldų centrą Dubysos g-vėje..... Ten tikrai labai gausus pasirinkimas ir tiesiogiai iš gamintojų ir jų pačių surenkamų... Prieš tris metus du labai įdomius šviestuvus iš jų surinkimo pirkome - tai neeilinai...... mirksiukas.gif
Atsakyti
foto
Atsakyti
QUOTE(nes @ 2006 06 06, 22:07)

user posted image

čia pas tave? superiniai šviestuvai
Atsakyti
O aš šiandien einu užsisakyti butui šviestuvus thumbup.gif Kaina neišgąsdino - apie 3000lt. Po to pasirodysiu, kokius išsirinkau ax.gif O kai jau pagaliau viskas bus susikta į lubas fotkes įdėsiu. Ak, kad tik greičiau baigtųsi tos nelemtos statybos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 06 07, 09:06)
user posted image

čia pas tave? superiniai šviestuvai

deja, ne mano, bet gražu........... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 06 07, 08:06)

Nusižiūrėjau kažką panašaus sau į svetainę thumbup.gif Labai patiko šis, bet pardoj mačiau tik kažką panašaus. Akis buvo nukrypusi į apvalų, dydžio su lig futbolo kamuolys juodos spalvos šviestuvą. Kaina - apie 800lt, galima visokių spalvų užsisakyt. Kadangi vienintelei svetainei ir neužsakiau, nes derinsim prie baldų (kurie dar nei gaminti nepradėti), tai mąstysiu dėl būtent tokio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 06 09, 15:30)
Nusižiūrėjau kažką panašaus sau į svetainę  thumbup.gif Labai patiko šis, bet pardoj mačiau tik kažką panašaus. Akis buvo nukrypusi į apvalų, dydžio su lig futbolo kamuolys juodos spalvos šviestuvą. Kaina - apie 800lt, galima visokių spalvų užsisakyt. Kadangi vienintelei svetainei ir neužsakiau, nes derinsim prie baldų (kurie dar nei gaminti nepradėti), tai mąstysiu dėl būtent tokio  thumbup.gif

tai būtinai paskui turėsi pademonstruoti sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 06 07, 07:30)
O aš šiandien einu užsisakyti butui šviestuvus  thumbup.gif Kaina neišgąsdino - apie 3000lt. Po to pasirodysiu, kokius išsirinkau  ax.gif O kai jau pagaliau viskas bus susikta į lubas fotkes įdėsiu. Ak, kad tik greičiau baigtųsi tos nelemtos statybos  doh.gif

cia as biski ne i tema,bet oiiii,kaip prisikvatojau lotuliukas.gif dekui uz geras emocijas,nors ir netycia,manau,tau taip gavosi 4u.gif smile.gif

taigi lauksim foto smile.gif
Atsakyti
perskaiciau ir galvoju kas cia tau juokinga,bet kai pati pastebejau..... lotuliukas.gif
Atsakyti