Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimo idėjos

Jooo, pasd mane irgi ta problemėlė, kai virtuvė su svetaine ir koridorium sujungta, viso ne dvi bet šešios skylės biggrin.gif Viena virtuvės centr, viena virš baro tarp svetainės ir virtuvės, dvi svetainėje centre išilgai ir dvi koridoriuje - vienam ir itam gale biggrin.gif

Koridoriuje jau pakabinau, o vat virtuvėj su svetaine mąstau kaip nors gipsokartoną pritaisyti ir taip paįvairinti.

O šiaip jei tik dvi skylės ir viena virš baro kita virtuvėje, tai nedidelė problema man atrodo, mačiau tikrai simpatiškų šviestuvų, kad ir toj pačioj Madoj, virš baro pailgą su kokiom trim ar net penkiom lemputėm, o virtuvėje tokį patį tik apvalų, su viena lempute.

O dar man patinka tos listros, kurios kaip medžiaginės tokios, nu toks didelis kvadratas palei lubas tik už kampų pakabintas, bet nemačiau nieko panašaus pirkti, tai mąstau gal kokią skarą pritaisyti biggrin.gif, kažin koks audinys tam tiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Papooga @ 2005 11 10, 14:44)

O dar man patinka tos liustros, kurios kaip medžiaginės tokios, nu toks didelis kvadratas palei lubas tik už kampų pakabintas, bet nemačiau nieko panašaus pirkti, tai mąstau gal kokią skarą pritaisyti biggrin.gif, kažin koks audinys tam tiktų  g.gif

Mane irgi domina tokie šviestuvai, ypač, kai audinys ištemptas ant karkaso.
Gal žinote, kur būna pirkti tokių, nes "Senukuose"
ar "Ermitaže" nemačiau tokių blush2.gif
O gal kam pavyko pasidaryti, tai parašykite, kur drobę pirkot, kur karkasą?
O gal ir nuotraukų kas turi, nes labai reikia idėjų svetainei smile.gif
Atsakyti
http://www.owo.it/sc..._articolo=10590

Va tokie labai įdomūs šviestuvai, popieriniai biggrin.gif
Bet kai šviečia - liuks atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady River @ 2005 11 15, 21:40)
http://www.owo.it/sc..._articolo=10590

Va tokie labai įdomūs šviestuvai, popieriniai biggrin.gif
Bet kai šviečia - liuks atrodo thumbup.gif

tokius shviestuvus gali rasti "interio" salone zveryne rusyje. Jie didelis ziauriai, kokie gal 1,3 x 1,3 m. galima kabinti ant lubu arba ant sienos
Atsakyti
o kaip kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 17, 18:39)
o kaip kainos?  g.gif

nesidomejau kainom, bet ten rusyje shviestuvu kampas ne ish paciu brangiausiu. Beje, ten ne popierius, bet kazkokia medziaga lygtai uztraukta.
Atsakyti
QUOTE(aistia @ 2005 11 17, 17:31)
tokius shviestuvus gali rasti "interio" salone zveryne rusyje. Jie didelis ziauriai, kokie gal 1,3 x 1,3 m. galima kabinti ant lubu arba ant sienos

jie gražiai atrodo pakabinti pvz. salione? g.gif kiek suprantu kažkokio spec. derinimo prie sienų ir pan. jie nereikalauja? g.gif

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 17, 17:39)
o kaip kainos?  g.gif

kaune mačiau panašų tai kainavo 500 lt. didesnis, mažesnis kažkiek mažiau... jei neklystu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistia @ 2005 11 17, 18:31)

nusishnekejau truputi... ax.gif "inarta", o ne "interio" biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2005 11 18, 09:43)
jie gražiai atrodo pakabinti pvz. salione? g.gif kiek suprantu kažkokio spec. derinimo prie sienų ir pan. jie nereikalauja? g.gif

salone jis uzgrustas labai, nu ka ash zinau.... ne mano skonio shviestuvas ax.gif Derinti vistiek kazkaip reiktu, bent jau stiliu kambario lengvesni koki daryt
Atsakyti
Eisiu žiūrėt ax.gif

Tik man tos linijos nuotraukoje vaizdą gadina, bet gal gyvai mkitaip atrodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistia @ 2005 11 18, 08:55)
salone jis uzgrustas labai, nu ka ash zinau.... ne mano skonio shviestuvas ax.gif  Derinti vistiek kazkaip reiktu, bent jau stiliu kambario lengvesni koki daryt

man tokie šviestuvai absoliučiai ne prie dūšios, neįsivaizduoju jo kabančio ant lubų g.gif
gal ant sienos kažkokios romantikos ir duoda, bet ant lubų keistoka schmoll.gif
be to ir "materiolas" kažkoks neaiškus. kaune kur mačiau, tai sakė pardavėja, nusiimi tą medžiagą, išsiskalbi ir vėl švaru mirksiukas.gif ką aš žinau ax.gif
Atsakyti
Kazkur pries savaite (o gal pries dvi) per TV Gera zinia laida rode,kaip dviem mociutem ir anukei suremontavo kambari. Suzavejo lubu apsvietimas .Tokios ilgos lempos panasios i medines sijas.Gal kas zinote kur ju galima butu isigyti?
Atsakyti