Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

As savo vaikuti maitinu MP ir misineliu, tai iki siol tustinosi kas antra o tai budavo ir kas trecia diena. Visas susiressdavo, sunkiai jam gaudovosi uztat tokia kosyte budavo. O dabar jau antra diena tustinasi ir po truputi ir tokios kazkokios kaip gleives ir su geltonais lyg zirniukais. Nezinau ka daryti g.gif ar kazkokiu geruju bakteriju duoti jam ar paciai gerti??????? Jeigu iki pirmadienio nepraeis teks kreiptis i gydytoja.
Gal kam nors irgi taip buvo ir ka tokiu atveju daret, patarkit, please!!!
Atsakyti
Nuo gimimo mano mažoji maitinama MP tuštinosi labai skystai, beveik viskas susigerdavo į pampersą, na ir būdavo dar kartais gabaliukų. Gydytoja aiškino, kad normalu MP maitinamiems kūdikiams taip tuštintis. Na man nuojauta sakė, kad čia negerai. Tai pradėjom gerti Gefilus plius (pirmą mėnesį net tris kart per dieną, veliau du kart). Kai man pavyko įtikinti, kad reikia visgi vaikui kakučių tyrimus padaryti, mes jau buvome kokius du gerus mėn. pagėrę tų bakterijų. Skrandžio gydytoja dar prirašė ir Bifolako (pastarojo savarankiškai negalima duoti, o su Gefilusu tikrai nepakenksit, tai tik pagerins žarnyno veiklą). Dabar jau gal geri du mėn. vaikas normaliai tuštinasi thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Rudenini uz patarimus thumbup.gif Butinai pasinaudosim!!!
Atsakyti
Va cia tai mes turim bedos tustinames labai retai,karta i savaite mazdaug,o kartais ir reciau :-(
Atsakyti
Valgom misinuka NAN HA1 nuo menesio, kakojam 1 karta paroje zaliai.
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2007 07 17, 15:26)
Valgom misinuka NAN HA1 nuo menesio, kakojam 1 karta paroje zaliai.

valgom ta pati ir kakaojam taip pat
Atsakyti
Mes valgom Aptamil1 ir kosytes,tustinasi kazkur kas 2paras unsure.gif
Atsakyti
Ot įdomiai gavosi: skundžiausi, kad mano vaikis per dieną labai dažnai kakoja, o porą dienų iki jo ketvirojo mėnesiadienio viska staiga pasikeitė. Net pagalvojau, jog gal kas nutiko jam, gal susirgo? blink.gif Nes arba 1 kartas per parą, arba nei vieno, t.y. kas antrą dieną dabar. Na, kol kas ir tų dienų dar nedaug praėjo, matysim, kaip toliau bus. Rytoj kaip tik einam pas gydytoją svertis, matuotis, tai ir apie kakojimą paklausiu. Aišku, kažkada vaikas juk turi pradėti tuštintis rečiau, ne kaip naujagimis, tai gal maniškiui jau ir atėjo tas laikas... g.gif (Beje, mano vaikiukas valgo tik MP).
Atsakyti
Pas mus irgi ta beda, mano uzkieteje, o mazes l.skysti, bandau valgyti obuolius ir gerti kefyra, tai jie per daug nepaleidzia viduriu, o reguliuoja, taip pat padeda cikoriju kava
Atsakyti
Vaiko, geriancio tik maos pieneli, viduriai ir turetu buti skysti. Mano mama pati musu su seseria nemaitino, tai kai pamate mano dukrytes viduriukus, sake, kad viduriuoja. Taciau anaiptol taip nera, jei maziukai tustinasi reguliariai. Viduriukai zymiai pakieteja pradejus valgyti papildoma maista.
Atsakyti
musu maziuke irgi maitinasi tik mamos pieneliu tai tustinasi irgi skystai su tam tikromis tirstomis dalelytemis. tongue.gif tik gymusi tustinosi su kievienu maitinimu o dabar suejus menesiukui jau pradejo reteti tustinimasis.
bet pastebejau stai ka ir man del to neramu dar nenoriu pulti i panika bet jau iskylo klausimas kodel taip yra. naktimis keiciant pampersus (diena visada ismatos buna geltonos spalvos) pradedu pastebeti kad karts nuo karto ismatos igauna zalia spalva. skaiciau apie tai kad tai vadinamos bado ismatos kai vaikas buna nevalges. bet pieno tai as turiu vaikas valgo naktimis kas 2-2,5 val ir tirkai viso pienelio neisciulpia galeciau ir antra pamaitinti jei reiktu ax.gif ir svorio per menesi priaugom 2 kg tai tikrai manau adk ji nebadauja ir jai gana to mano pienuko. tai ir kyla klausimas kodel atsiranda ta zalia spalva ar cia jau kazkokios lygos pozymis?
gal kuriai mamytei irgi tas buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2007 09 06, 15:12)
musu maziuke irgi maitinasi tik mamos pieneliu tai tustinasi irgi skystai su tam tikromis tirstomis dalelytemis.  tongue.gif tik gymusi tustinosi su kievienu maitinimu o dabar suejus menesiukui jau pradejo reteti tustinimasis.
bet pastebejau stai ka ir man del to neramu dar nenoriu pulti i panika bet jau iskylo klausimas kodel taip yra.  naktimis keiciant pampersus  (diena visada ismatos buna geltonos spalvos) pradedu pastebeti kad karts nuo karto ismatos igauna zalia spalva. skaiciau apie tai kad tai vadinamos bado ismatos kai vaikas buna nevalges. bet pieno tai as turiu vaikas valgo naktimis kas 2-2,5 val ir tirkai viso pienelio neisciulpia galeciau ir antra pamaitinti jei reiktu ax.gif  ir svorio per menesi priaugom 2 kg tai tikrai manau adk ji nebadauja ir jai gana to mano pienuko. tai ir kyla klausimas kodel atsiranda ta zalia spalva ar cia jau kazkokios lygos pozymis?
gal kuriai mamytei irgi tas buvo? g.gif

Man taip buvo. Iš pradžių žaliai tik kartais, paskui - ištisai. Sprendžiant iš to, ką parašei (paryškinau), turėtum paskaityti čia 99 postą. Bet aš neprofesionalė, aš tik perskaičiau daug literatūros man rūpimu klausimu.
Atsakyti