Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

manajam menesiu maziau, tustinas bent karta, o dazniausiai pora kartu per diena.
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 19, 20:47)
manajam menesiu maziau, tustinas bent karta, o dazniausiai pora kartu per diena.

va va maniskis taipat pries menesi gerai tustinosi o dabar tai nekas..
Atsakyti
Manoji truputį didesnė, bet tuštinasi 1-3 kartus per dieną.
Atsakyti
nu tai gal tam vaikuciui viduriukai pakieteje? o gal maziau valyt pradejo tiesiog?
Atsakyti
QUOTE(onushkis @ 2007 06 19, 21:44)
Sveikos mamytes,

Norejau paklaust kiek jusu mazuliai tustynasi 7 men? Beveik 8 men? Ar kiekviena diena, ar kas antra?

mano dukrele 8 menesiu kiekviena arba kas antra diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuša @ 2007 06 20, 01:04)
Manoji truputį didesnė, bet tuštinasi 1-3 kartus per dieną.

As ir pradejau jaudintis de saviskio.Jam ne triju men nera,o tustinas tik karta per diena.Ar tai normalu?Man atrodo,kad per mazai. g.gif
Atsakyti
O manoji dar visai mazyte. Jai nei men nera, o va jau antra diena nieko. Siandien dar lauksiu, bet jei nieko ir nepasitustins tai reikes kazkaip padeti... Viduriukai turbut pakietejo. Man savo pienelio neuztenka, o nuo misinuko visada pradeda reciau tustintis. Bet jauciu, kad manoji tai tikrai dazniau turetu ... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(siuzanike @ 2007 06 20, 09:38)
As ir pradejau jaudintis de saviskio.Jam ne triju men nera,o tustinas tik karta per diena.Ar tai normalu?Man atrodo,kad per mazai. g.gif

normalu - pakakoja karta pre diena, ir gana manau. jei nekakoja kelias dienas - tada negerai

QUOTE(jurka @ 2007 06 20, 09:44)
O manoji dar visai mazyte. Jai nei men nera, o va jau antra diena nieko. Siandien dar lauksiu, bet jei nieko ir nepasitustins tai reikes kazkaip padeti... Viduriukai turbut pakietejo. Man savo pienelio neuztenka, o nuo misinuko visada pradeda reciau tustintis. Bet jauciu, kad manoji tai tikrai dazniau turetu ... verysad.gif

kaip zadi padet??? duok vandenuko atsigert. nuo misinuko ne visada kieteja. gal perriebus misinukas wink.gif jei ir ryt nepakakos - pabandyk i gyd kreiptis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 20, 07:34)
nu tai gal tam vaikuciui viduriukai pakieteje? o gal maziau valyt pradejo tiesiog?

Gal net nezinau.. Siandien eisiu pas daktare
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 20, 11:29)
kaip zadi padet??? duok vandenuko atsigert. nuo misinuko ne visada kieteja. gal perriebus misinukas wink.gif jei ir ryt nepakakos - pabandyk i gyd kreiptis wink.gif

Na va, kol kas situacija pagerejo. Siandien jau pakakojo biggrin.gif ir dar taip normaliai... Tai jau dabar ir as patenkinta. Vandenuko duodu kartais atsigerti. smile.gif
Atsakyti
as vakar galvojau apie sia tema, norejau sukurti blush2.gif , nes manasis vakar praziopsojo savo laika pasitustinti.. (kasdien tustinasi apie 10 ryto biggrin.gif ), ir visa diena poto laukiau, kiek pergyvenau, o irgi maziukas, turetu bent karta per diena... po nakties isvis i stresa, pamperis tuscias blink.gif , o valgo taip labai normaliai.
bet siandien.... tongue.gif 10 ryto sugriaudejo biggrin.gif thumbup.gif ir tiek prikakojo, kad net koinytes keiciau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
na, kita karta gi maziau pavalgo per diena wink.gif nepergyvenkit taip, mamytes wink.gif
berods jei 5d vaikas nekakoja - tada pas gyd reik wink.gif
o kad viena diena nepakakojo - nieko baisaus wink.gif pamasazuokit pilvuka kai leidzias - gal biski zarnynas sustojo - gal koki misini pakeitet, ar papildoma maisteli davet wink.gif nieko baisaus, tik nepergyvenkit wink.gif
Atsakyti