Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

Sveikute,
Mano maziui ta pati beda taip pat buvo. Kaip man gydytoja sake, nieko baisaus, svarbiausia, kad gleviu nebutu. O zalios ismatos gali but nuo kokio nors maistuko. As atkreipiau demesi kad zalsvai tustibnasi po melyniu. dar maziuko skranfykas kartais pastreikuoja tau duodu kreono, tai nuo jo taip pat zaliuoja truputuka. Kol tavo maziuko virskinimas susinormalizuos tai gali ir pazaliuot viduriukai. Na nebent pati maitini. As savo maziu labai mazai maitinau ir jau 4 menesi pradejom kosyte duot.
Atsakyti
QUOTE(zhemaituke @ 2007 02 09, 23:40)
Sveikute,
Mano maziui ta pati beda taip pat buvo. Kaip man gydytoja sake, nieko baisaus, svarbiausia, kad gleviu nebutu. O zalios ismatos gali but nuo kokio nors maistuko. As atkreipiau demesi kad zalsvai tustibnasi po melyniu. dar maziuko skranfykas kartais pastreikuoja tau duodu kreono, tai nuo jo taip pat zaliuoja truputuka. Kol tavo maziuko virskinimas susinormalizuos tai gali ir pazaliuot viduriukai. Na nebent pati maitini. As savo maziu labai mazai maitinau ir jau 4 menesi pradejom kosyte duot.

sveikute mes jau valgom tyreles visokias daugiausiai jam patinka tai su bananais tongue.gif gal nuo ju ir kartais pazaliuoja kol pripras prie kito maistelio
Atsakyti
jei nera gleiviu, jei nera kraujo ir vaikas ramus ir laimingas - viskas OK wink.gif
kakutis zalias buna kartais
Atsakyti
Ir manoji kartais pasituštins žaliai, bet va gydytoja sakė nieko čia tokio, nes valgo MP. Na dabar pradėjo ryžių košytę dar valgyti. Žiųrėsim kokia dabar spalva bus. smile.gif
Atsakyti
AS tai labai pomidorus megstu, tai nuo ju mano mazosios kaku budavo zalias. Tai ir padariau isvadas kad viskas priklauso nuo maistuko. Ojei leliukas linksmas ir laimingas tai tada viskas gerai
Atsakyti
Kai vaikas tikrai suviduriuoja,tada turbut nei viena mama neapsiriks biggrin.gif kai manoji apsividuriavo,vot tada ir viskas paaiskejo bigsmile.gif
Atsakyti
Dekui jums visoms mamytems uz atsakymus lotuliukas.gif mane nuraminot, nors kartais dar perbega toks nerimas, bet manau kad jus teisios ir viduriavima tikrai atpazinciau, galu gale jau ir ant leliuko elgsio suprasciau blink.gif Tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 02 10, 08:54)
jei nera gleiviu, jei nera kraujo ir vaikas ramus ir laimingas - viskas OK wink.gif
kakutis zalias buna kartais

maziukui buvo temperatura pakilusi ir viduriavo tai zalei tai geltonai nuejom pas daktare tai zinot ka pasake kad viduriukuose uzdegimas israse tokiu milteliu kaip mineralinis,sake gert ir pienuko neduot nieko visai neduoti valgyti tik gerti tuos vaistukus dvi paras unsure.gif net gaila vaiko pasidare o jis valgyti tai nori tai vistiek kosytes daviau jug nebus nevalges g.gif dar pAKLAUSEM GAL DANTUKAI TAI DAKTARE NUSIJUOKE
Atsakyti
Gydytojas sako, kad kokie mano viduriai, tokie ir mazyles bus. Jei suvalgysiu kokiu slyvu, abiem paleis vidurius, nuo kopustu abiem pus pilva. Tas aisku, bet nesuprantu,kodel mano viduriai uzkieteje, o mano liales skysti, net fontanu kartais paleidzia... unsure.gif Jokio imantraus maisto nevalgau, tik lengva (bet ne vidurius laisvinanti), bet paciai labai sunku pasitustint. Kanors laisvinancio bijau ir vartoti, kas mazylei bus tada? blink.gif Tik kazin kodel maistas taip skirtingai veikia mus? g.gif
Atsakyti
verysad.gif Man irgi buvo ir yra panaši bėda tik aš darau normalei o ji daro taip skystai taip skystai piveik kaip sisiuką ar dar net skyščiau?Tikrai kas tai galėtų būti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 03 01, 15:16)
Gydytojas sako, kad kokie mano viduriai, tokie ir mazyles bus. Jei suvalgysiu kokiu slyvu, abiem paleis vidurius, nuo kopustu abiem pus pilva. Tas aisku, bet nesuprantu,kodel mano viduriai uzkieteje, o mano liales skysti, net fontanu kartais paleidzia...  unsure.gif  Jokio imantraus maisto nevalgau, tik lengva (bet ne vidurius laisvinanti), bet paciai labai sunku pasitustint. Kanors laisvinancio bijau ir vartoti, kas mazylei bus tada?  blink.gif  Tik kazin kodel maistas taip skirtingai veikia mus? g.gif

Man gastroenterologe sake kad motinos valgomas maistas neitakoja kudikio viduriu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aš tiesiog aš @ 2007 03 01, 19:46)
verysad.gif Man irgi buvo ir yra panaši bėda tik aš darau normalei o ji daro taip skystai taip skystai piveik kaip sisiuką ar dar net skyščiau?Tikrai kas tai galėtų būti blush2.gif

tai gali buti stafilokokas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Norejau paklaust kiek jusu mazuliai tustynasi 7 men? Beveik 8 men? Ar kiekviena diena, ar kas antra?
Atsakyti